Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Etten Leur of directe omgeving.

435 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Etten Leur:

Ophogen vloer na vloerverwarming

Wij willen onze vloer graag nadat de vloerverwarming op gas is aangebracht 7 mm ophogen zodat deze gelijk komt met de tegels in de keuken. Het gaat in principe alleen om het egaliseren van de vloer. Mocht er een goed aanbod zijn voor het leggen van een massief houten vloer of PVC vloer, dan horen we het graag. Het gaat om een vloer op de begane grond van 70 m2.

Laminaat laten leggen

Wegens waterschade aan de vloer willen wij nieuwe laminaatvloeren. Het gaat om de keuken (10m2), woonkamer (32,5m2), gang (14m2), voorraadkamer (4.5m2), slaapkamer (15.5m2) en hobbyruimte (8.5m2) het liefst aan één stuk doorgelegd. Laminaat is nog niet aangeschaft, mag bij de offerte meegenomen worden. Graag ook nieuwe muurplinten. Status ondervloer onbekend, dus mag voor de zekerheid er ook bij. Betreft een woning met volledige vloerverwarming, dus graag geschikt laminaat en ondervloer voor vloerverwarming. Plattegrond is bijgevoegd.

Dorpel bij de roldeur aansmeren

Dorpel van de roldeur ligt er uit en moet opnieuw schuin aangesmeerd worden. Afmetingen van de dorpel: 320mm bij 5000mm. De ijzeren strip die er in zit is ook krom, deze moet dus denk ik ook vervangen worden. Ik heb 2 foto’s van hoe de dorpel er nu bij ligt toegevoegd, ik hoop dat dit voldoende is anders horen we het wel.

Laminaat leggen op de zolder

Wegens een lekkage op de dak is onze laminaatvloer beschadigd. Dak is inmiddels gerepareerd. Vloeroppervlakte is circa 40 m2. Graag een all in prijs voor het verwijderen en leggen van laminaat inclusief materialen. Offerte incl. afvoeren van de afval.

Smeervloer verwijderen

Ik wil graag een smeervloer verwijderen op begane grond, +/- 50m2. Ook graag afvoeren.

OSB vloer laten leggen

Voor een pand wil ik op de begane grond en de eerste etage OSB platen als vloer laten leggen. De ondergrond is beton. Dient deze te worden geïsoleerd? De begane grond is 20 meter bij 6,7 meter groot en de eerste etage 14,50 bij 6,7 meter. In totaal gaat het om 230 m2.

Bulkstellingen boren in een vloer met vloerverwarming

In onze bedrijfshal van 500 m2 moeten 5 bulkstellingen met elk 4 betonankers worden geboord van 7 a 8 cm. In de vloer ligt vloerverwarming met kunststof leidingen. De verwarmingsbuizen liggen op 3 cm diepte. De vloerverwarming is inmiddels actief.

Waterschade laminaat herstellen

Ik heb waterschade in de keuken maar de woonkamer zit aan de keuken en het laminaat is doorgelegd door de hele benedenverdieping. Zoek iemand die mij kan adviseren om dit te herstellen of dat het opnieuw gelegd moet worden. Ik heb zelf geen laminaat meer over. Oppervlakte is 35m2. Daarnaast heb ik ook een offerte nodig voor de verzekering.

Tegelvloer verwijderen, egaliseren en PVC leggen

Het verwijderen van een tegelvloer, het egaliseren van de ondergrond (ook een tegelvloer) en het leggen van zwevend PVC vloer. Dit alles heeft een oppervlakte van 55 vierkante meter. Optioneel is het afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Nieuwe vloer in toilet plaatsen

In het toilet, met de afmeting van 99,1 x 78,5 cm, willen wij een nieuwe vloer. Voorwerk is al verricht, inclusief egaliseren. We zitten te denken aan wit marmer van 2 cm hoog, staan open voor ander ideeën. Ik ben opzoek naar een vakman die een complete offerte kan opstellen met materialen en manuren.

Laminaat op de vloer leggen

Ik wil een laminaatvloer op zolder van 18 vierkante meter laten leggen. De materialen bestel ik ook via de Gamma Breda.

Verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van ons parket in de woonkamer. Het gaat om circa 38 m2. Het afvoeren kan ik zelf doen.

Plavuizen verwijderen

Op de gehele begane grond de plavuizen verwijderen, keuken, gang en huiskamer. Is ongeveer 47 m2. Makkelijk bereikbaar, en ook alles afvoeren graag.

Vloer egaliseren na leggen van vloerverwarming

Wij gaan vloerverwarming aanleggen in de zandcement vloer op de begane grond van onze woning in de woonkamer, serre en keuken. Het oppervlak van die vloer is 65 tot 70 m². Graag ontvangen wij uw offerte voor het egaliseren van deze vloer zodat wij hier later zelf een PVC vloer overheen kunnen leggen. De prijs dient een all-in prijs te zijn. Een indicatie van de droogtijd wordt zeer gewaardeerd. Wij zoeken een vakman die hier vanaf 27 november tijd voor heeft.

Vloer storten in badkamer en toiletten

Ik wil graag een offerte opvragen voor het storten van een vloer in de badkamer (2,5 x 3,0), 2 toiletten en een kast. De badkamer hebben we verplaatst en de oude badkamer is enerzijds toilet en aan de andere kant kast. De 2e toilet bevindt zich op de begane grond. In de kast en toilet gaat het om het rechtmaken van de vloer. In de badkamer zal een dikkere vloer gestort moeten worden ivm het leidingwerk. Alvast bedankt voor de offerte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Grindvloer leggen

Ik wil graag 60 m2 aan grindvloer leggen.

Betonvloer voor blokhut storten

In mijn achtertuin wil ik zelf een houten blokhut gaan plaatsen. De tuin is bereikbaar via een looppad en een gazon. Voor de fundering moet een gewapende betonnen vloer worden gestort op een kunststof folie. De afmeting van de vloer is 3880 x 2980 x 100 mm. Na het het storten moet de vloer worden geëgaliseerd. Voor het uitgraven en het aanbrengen van een zandlaag zorg ik zelf. Ik hoor graag vooraf wel even van u welke dikte die zandlaag moet hebben. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van de folie, bekisting en wapening en voor het storten en afwerken van het beton.

Betonvloer in garage/berging egaliseren

Graag zie ik een vrijblijvende offerte tegemoet voor het egaliseren van mijn betonvloeren in garage/berging. Oppervlakte totaal circa 30 m2. Berging en garage zijn aaneengesloten in L-vorm. Na egaliseren denken wij aan het beleggen van de vloer met kunststoftegels maar dat wordt in een later stadium beslist.

Kliklaminaat leggen

Ik wil klik-laminaat in een simpele slaapkamer, zonder hoekjes maar gewoon een rechthoek, ongeveer 3 x 5 m leggen maar het lukt me niet. Ik heb de materialen in huis en de ondervloer ligt al. Een fluitje van een cent voor de kenner, voor mij een hel.

Slaapkamerlaminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in een slaapkamer van ongeveer 15 m2. Laminaat, plinten en ondervloer zijn reeds bij Praxis gekocht, ondervloer leggen we zelf, gaat alleen om laminaat en de plinten.

Vloer laten egaliseren

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren voor nieuwe vloer. Plusminus 55 m2

Houten vloer schuren en in de olie zetten

Ik wil een eiken houten parketvloer laten schuren en oliën. Betreft een vloer van 34 m2 in Etten-Leur. Daarnaast plinten laten plaatsen van 8 cm hoog, wit MDF, ongeveer 20 meter. Inclusief de plinten in offerte. De datum is op dinsdag 11 juli 2017 om te schuren en olie erop te zetten.

Vloer laten egaliseren

Goede avond, Graag zou ik een offerte opvragen om een vloer te egaliseren. In week 20 ga ik de plavuizen vloer verwijderen, en op 23 mei komen ze een nieuwe vloer leggen, ik ben nog op zoek naar iemand die voor die tijd onze vloer kan egaliseren. Graag hoor ik jullie mogelijkheden

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil graag circa 65 m2 laminaat laten verwijderen en in andere ruimten opnieuw leggen. En dan circa 70 m2 nieuw laminaat (+ ondervloer geschikt voor vloerverwarming) in de woonkamer leggen. In het appartement is vloerverwarming. Het laminaat is nog niet aangeschaft.

Zoldervloer verlagen en vaste zoldertrap plaatsen

De zoldervloer dient verlaagd te worden. Tevens een goedkope trap van de 1e verdieping naar zolder. Het betreft een rechte trap met een hoogte van 2,5 meter. Er dient ook een trappengat gemaakt te worden naar zolder. Materiaal vloer is hout. Er is nu een vlizotrap. De zolder is 6.9 x 6.5 meter. Sleutel krijg ik medio mei, uitvoering in de eerste helft van juni.