Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pvc laminaat met plinten vervangen:

PVC laminaat met plinten vervangen

Ik wil op zolder mijn laminaat laten vervangen. De zolder is 7 meter bij 4. Laminaat leggen met plinten. Wil graag laminaat van PVC. Dus graag een complete offerte. Materiaal en monteren.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc laminaat met plinten vervangen uit heel Nederland:

Woonetage laten egaliseren

Wij willen graag de woonetage van ongeveer 50 vierkante meter laten egaliseren en willen hier graag een offerte voor. Er ligt nu laminaat met een ondervloer. Daaronder is de vloer redelijk pokdalig en niet egaal genoeg voor een pvc vloer.

Traprenovatie voor twee trappen

Ik wil mijn trappen laten renoveren. Ik denk aan iets van PVC of Laminaat, iets wat ik makkelijk kan dweilen en schoonhouden. In totaal 25 traptreden, het gaat om twee trappen. Op dit moment zijn de trappen kaal.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil vloerverwarming aanbrengen in een bestaande bungalow, ongeveer 120 m2, 2 of 3 zones met aparte thermostaat, inclusief (lage temperatuur) ketel die ook water voor de douche kan leveren. Geschikt voor afwerking met parket, laminaat of plak-PVC.

Opzettreden, laminaat leggen, behangen kamers en douchewand monteren

-traprenovatie van 13 treden met pvc of overzettrede -laminaat leggen in 3 slaapkamers en overloop. Vloer is legklaar dit is 35m2 -behangen in huiskamer, gang(gedeeltelijk lambrizering). Muren zijn behangklaar huiskamer is 7.50 x 3.50 de gang is 1.10 x 2 x 2.60 meter -glazen wand voor inloopdouche monteren (glazen wand heb ik al) Is het mogelijk voor iedere klus een deelprijs aan te geven en een totaalprijs?

Pvc vloer aanleggen + afkitten

Ik wil een pvc vloer laten aanleggen voor 3 ruimtes (balkon, huiskamer/keuken en gang) en afkitten met eiken kleur kit De woonkamer loopt door in de keuken, en een kurkvloer in de woonkamer en keuken dus. Op het balkon en een gangetje zijn op dit moment met laminaat afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 83m2. De PVC vloer ga ik zelf aanschaffen

IR vloerverwarming leggen

het leggen van IR vloerverwarming met een oppervlakte van ongeveer 50 m2 incl de vloerisolatie en wat er nog meer bij komt kijken. De vloer is van hout en ontdaan van vloerbedekking (laminaat). Daaronder liggen platen hardboard die gaan er ook uit. Of kunnen die blijven liggen (mooie vlakke vloer)? De bedoeling is om na montage er een PVC klikvloer overheen te leggen.

Cementdekvloer aanbrengen

Bij een verbouwing van een deel van de bovenverdieping laten we vloerverwarming infrezen. aansluitend moeten deze sleuven worden gevuld en slapkamer, inloopkast en overloop 2 cm worden verhoogd t.b.v. te lijmen pvc laminaat. totaal ca. 39 m2. tevens moet ook 17 m2 tegelvloer worden geegaliseerd zodat pvc laminaat kan worden gelijmd. de vloerverwarming wordt 21 april aangebracht . gewenste uitvoering kort daarna

Montage pvc laminaat

Wij willen een vloer van pvc lamellen in ons chalet op camping de kettingbrug te Wanneperveen. Plus-minus 17,5m2 ( 2 ruimtes) De huidige vloerbedekking en vinyl haal ik er zelf uit. Vakman mag laminaat aanbieden.

Zwevende vloer plaatsen

De oppervlakte is 107 vierkante meter We willen een kliklaminaat Pvc laminaat en een zwevende vloer Graag kosten mbt leggen

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een keuken van 20 m2 waarvan 15/16 m2 verwarmt moet worden. Het gaat om een vierkant vlak met 1 muurtje van 1,5 meter er in. Bij plaatsing is de keuken leeg. Uiteindelijk zal er laminaat of een pvc vloer op komen.

Partners

Partners van Casius