Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer voorportaal, gang, keuken en bijkeuken:

Vloer voorportaal, gang, keuken en bijkeuken

Terrazzovloer realiseren, op dit moment hebben wij een tegelvloer. Graag zien wij ook een aantal opties van u. Voorportaal = 2,55m2 Gang =7,2m2 Keuken = 8,3m2 Bijkeuken = 3,75m2
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer voorportaal, gang, keuken en bijkeuken uit heel Nederland:

Terrazzo vloer leggen

Wij zouden graag in de hal, keuken en toilet een terrazzo vloer met bies laten leggen, samen is dat ongeveer 15m². Voor de m² per ruimte hebben we een plattegrond toegevoegd. - Hal. Terrazzo met bies en opstaande plint - Keuken inclusief doorgang woonkamer/keuken. Terrazzo met bies. - Toilet. Terrazzo met bies en opstaande plint - Voorportaal toilet. Terrazzo met bies. Plint graag los omschrijven in de offerte.

Casco pand verbouwen tot foodbar

Ik wil een casco horeca pand van 50 m2 laten verbouwen tot een foodbar/afhaal restaurant. De vloer, wanden, keuken, bar en restaurant inrichting moeten gedaan worden. Minimaal 2 wc's geplaatst worden liefst zo klein mogelijk. Het betreft bestaande bouw. Ik voeg een plattegrond toe hoe ik het kwa indeling wil hebben. Het liefst wil ik ook een koelcabine plaatsen op de plek waar ik nu een voorportaal van de wc's heb ingedeeld.

Granito vloer leggen

Het gaat om een vloertje in het voorportaal voor de voordeur. Deze is ongeveer 2 m2 groot en ik wil hier een nieuwe granito vloer, in dezelfde stijl als de huidige gebroken granito vloer. Dus 2 kleuren met eventueel een drempel in dezelfde kleur. De betonnen ondervloer kan ik zelf storten. Graag ontvang ik een offerte.

Egaline aanbrengen en een PU vloer

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het egaliseren van een vloer in de serre, keuken, badkamer, toilet met voorportaal en een andere wc en het aanleggen van een PU vloer daar overheen. In de serre en het toilet met voorportaal liggen tegels. In de keuken ligt beton wat niet helemaal egaal is. In de wc en badkamer komt nieuw leidingwerk. Het betreft alles bij elkaar een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Alvast bedankt.

Binnendeur verplaatsen

Ik woon in een typisch Haags driedubbel bovenhuis uit 1906. Omdat ik een deel van mijn huis verhuur en een bed and breakfast heb wil ik graag de 1e woonetage kunnen afsluiten van de rest van het huis. Er is een kleine zijkamer die naast de voorkamer ligt. De ingang wil ik verplaatsen van de gang naar de voorkamer. Verder kan de huidige deur van de voorkamer naar de hal dichtgemaakt. Van het materiaal van de huidige slaapkamerdeur (met bovenlicht) wil ik het voorportaal voor de woonetage maken. 1) de deur van de slaapkamer (=zijkamer) naar de gang toe dicht maken (en hergebruiken, zie punt 2) en een deur van de slaapkamer naar de voorkamer maken. Omdat ik via de schuifdeuren naar de achterkamer ook naar de voorkamer kan, wil ik de huidige deur van de voorkamer naar de hal ook dicht maken (anders heb ik twee deuren in de voorkamer als er ook een slaapkamerdeur is). Deze deur zou ik als schuifdeur willen gebruiken voor de nieuwe doorgang van de slaapkamer naar de voorkamer. 2) De deurposten en het bovenlicht van deur van de slaapkamer naar de hal kunnen dan gebruikt worden om een extra halletje te maken voor mijn woonetage. 3) Verder wil ik van één van de bovenramen een klapraampje laten maken zodat ik de slaapkamer kan luchten. 4) Het maken van een schuifkastenwand op maat van plafond tot vloer van circa 2 meter breed. Graag wel globaal gespecificeerd naar de vier punten.

Terrazzo restaureren

Wij hebben een gang van 10 meter lang en ongeveer 1.20 meter breed. Hierbij is een voorportaal aanwezig van 3 meter breed. De terrazzo vloer die een tijd geleden gelegd is ziet er zeer lelijk uit en deze zouden wij graag laten restaureren. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?

Terrazzovloer herstellen en polijsten

Onze terrazzovloer in de keuken en hal dient gerenoveerd en gepolijst te worden. Het gaat om een keukenvloer van 550 x 250 cm en een hal met voorportaal van ongeveer 700 cm lang. In de hal heeft jarenlang tapijt op de vloer gelegen. Half september wordt onze nieuwe keuken geplaatst. We willen het werk graag in augustus laten verzorgen. We maken graag een afspraak om de vloer te laten beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Terrazzovloer aanbrengen

Graag zou ik van u willen weten hoe duur een stukje terrazzo vloer is van 85/190 cm voor een voorportaal. We zaten te denken aan een mozaïeken rand met buitenring zwart en het binnenste stuk grijs

Terrazzovloer repareren

Wij hebben een jaren '30 huis met een oude granieten vloer met zo'n zwarte band en een opstaande rand, gang, voorportaal en buiten bij de voordeur. De vloer heeft behoorlijke scheuren en de glans is weg. Ook zit er over een gedeelte een soort waas, lijkt op cementsluier. Bij de voordeur, buiten onder een halve overkapping ligt ook een slechte granietvloer, scheuren en ligt verzakt. Alles bij elkaar ongeveer 11 m2. Daarnaast dient er ook nog 6 drempels gepoetst te moeten worden. Wie kan dit maken/herstellen? Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Granieten vloer herstellen

Ik wil graag ons voorportaal, 1,5 x 2 meter en de hal, 3 x 1,5 meter, laten aanhelen. Er is 1 grote scheur, 8 tal gaten en 1 oppervlak van ongeveer 15x20 cm ) en de vloer laten behandelen zodat hij er weer perfect uit komt te zien.