Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor appartement drogen en laminaat leggen:

Appartement drogen en laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en het plaatsen hiervan. Daarnaast zal de vloer en muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van +/- 25 m2 (hal en slaapkamer) en 35 m2 (woonkamer). Het werk moet plaatsvinden op de 3e verdieping van een appartementen complex welk goed bereikbaar is per lift.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement drogen en laminaat leggen uit heel Nederland:

Waterschade aan stucwerk op de muur herstellen

Door lekkage is mijn slaapkamermuur behoorlijk beschadigd. Ik zou deze graag laten repareren. Het stuk dat beschadigd is, betreft ongeveer 1 vierkante meter maar wie weet wat er nog meer herstel nodig heeft. Ditzelfde geldt voor nóg een appartement, onder mij (zelfde VVE). De eerste twee toegevoegde foto's zijn van appartement 1, deze zijn vergelijkbaar met de lekkage in appartement 2. Het gaat hier dus om herstel (eerst drogen), opnieuw stucen en schilderen. De lekkage is al verholpen.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuwe vloer leggen

In verband met waterschade moet het laminaat plus toebehoren verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet er gekeken worden of de ondergrond nog moet drogen voordat het opnieuw gelegd kan worden. Het betreft 80 m2, beneden appartement, drempelloos.

Renovatiebouw stucen

Ik heb een appartement gekocht in KENN project in Utrecht. Keuken, badkamer, toilet en kozijnen zijn vernieuwd maar vloeren, muren en plafond nog niet. Muren zijn gedeeltelijk oude stuc en gedeeltelijk islotatieplaten. Plafond is gedeeltelijk oude stuc en op sommige plekken tot het baksteen door weghalen van muren. Doordat er verder niet veel hoeft te gebeuren in het appartement zou ik liefst meerdere stuukers tegelijk aan het werk zien zodat het zo snel mogelijk af is, kan drogen en ik na het schilderen zsm kan verhuizen. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement stuken

Ik krijg op ma 7 augustus de sleutel van mijn appartement. Nu hangt er lelijk behang in het appartement. Ik begin 7 augustus direct met het behang verwijderen met behangafstomers. In het geval dat daar een lelijke muur onder vandaan komt wil ik deze graag laten stucen, maar dat weet ik pas wanneer al het behang verwijderd is. Beetje lastige vraag dus realiseer ik me want ik weet dus pas die week zelf om hoeveel het zal gaan... hopelijk kunnen we daar iets op verzinnen! In het \'maximale/ergste geval\' gaat het om: - Woonkamer: 23.5 m2 - Slaapkamer rechtsboven: 19.5 m2 - Hal: 7.8 m2 - Kamers links onder: 41.6 m2 Totaal: 92 m2 Nu verwacht ik zeker niet dat het hele appartement gestuct moet worden!! Dit gaat om een max. Mijn vraag: - Heeft u beschikbaarheid evt wo 9 / do 10 / vr 11 te komen stucen? - ik weet dus pas die week zelf om hoeveel het zal gaan en of het nodig zal zijn -> wat zou een mogelijke afspraak zijn die we daarover zouden kunnen maken? - Kun je mij een kostenindicatie geven? En hoe werkt dat verder: reken je een prijs per m2? Of zijn er vaste kosten? - wat voor tijd moet ik mee rekening houden? Hoe lang duurt een muur stucen ongeveer? - hoe lang moet ik rekening houden met het laten drogen nadat een muur gestuct is? Ik hoor het graag van je - ook als er nog aanvullende gegevens nodig zijn hoor ik het graag. Hartelijke groet en alvast dank, wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vochtschade in appartement herstellen

Vorig jaar hebben we een appartement gekocht. In de kelder is er lekkage geweest. De lekkage is verholpen. Ons werd aangeraden om er even mee te wachten om schade te herstellen, eerst moest de mergel drogen. Nu hebben we vocht door het hele appartement.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade moet het laminaat in mijn appartement vervangen worden. Het betreft: * verwijderen oud laminaat * nieuwe ondervloer + laminaat leggen * ongeveer 40 m²: woonkamer, gang en halletje * appartement op 2e verdieping, lift aanwezig * periode: begin 2014. Deel van de betonnen vloer moet eerst nog drogen. Graag ontvang ik voor deze werkzaamheden een vrijblijvende offerte. Materiaal schaf ik zelf aan.

Stucadoren van een nieuwbouw appartement

Voor ons nieuwe appartement zoeken wij een stukadoor all-in - materiaal, uurloon, drogen en btw - voor 6 muren totaal 102 m2. Kleur wit, met een zgn korreltje erin. Muren zijn kaal dus beton of blokken. Hoogte muren 2. 6 meter. Woonkamer muur lang 11.75 2x - min ingang deur woonkamer muur er tegenover 3.95 2x muur keuken binnenkant 2.95 2 x totaal lengte 37.3 x 2.6 hoog = 97 m2 + 5 m2 stukjes= 102 m2. Aub fulltime doorlooptijd, geen deelwerk maar 8 uur per dag, 1 aannemer en vaste ploeg aub. Aub aangesloten branchevereniging. Geldt nog de crisis btw? Vanaf 13 januari de sleutel dus zo snel mogelijk daarna starten.

Vinyl leggen

Ten gevolge van waterschade hebben mijn dekvloeren moeten drogen. Ten behoeve van het drogen is het bestaande vinyl steeds om-en-om dubbelgeslagen. Nu moet het opnieuw gelegd worden. Het betreft een appartement van 90 m2. Met 90 m2 bestaand vinyl van één soort en van goede kwaliteit. Het betreft een verzekeringskwestie want de oorzaak van de waterschade kwam van de woning erboven.

Drogen betonnen vloer en laminaat leggen

Ten gevolge van waterschade moet ik al het laminaat en plinten in mijn appartement opnieuw leggen. Ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte welke ik aan de verzekering voor kan leggen. Daarnaast ontvang ik graag advies voor het drogen van de betonnen ondervloer. Laminaat koop ik zelf.

Door vocht in de badkamer zetten de ...

Door vocht in de badkamer zetten de tegels rond de douche uit. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie voor het verhelpen van dit euvel: verwijderen tegels, laten drogen, opnieuw aanbrengen van tegels en isolatie tussen de tegels. Het gaat om een inpandige badkamer in een appartement, met alleen een douche.