Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plakplinten aanbrengen:

Plakplinten aanbrengen

Ik zou graag plakplinten willen laten leggen in ons appartement, een circa 50 m2 groot appartement. De woonkamer is voor een groot gedeelte al gedaan, maar vinden de hoeken dermate moeilijk te leggen dat we een goede klusjesman willen inschakelen voor de rest van de woning. Plak plinten heb ik in bezit.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plakplinten aanbrengen uit heel Nederland:

Werkzaamheden na waterschade

Ik wil 20 vierkante meter laminaat plus ondervloer plus 20 meter plakplinten laten aanbrengen tevens plafond en wand witten 30 vierkante meter en een rolgordijn van 210 cm monteren.

Laminaat met plakplinten aanbrengen

Mijn oude laminaat in de keuken dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er nieuw laminaat en plakplinten gelegd worden. De oppervlakte is 15 m2.

Laminaat verwijderen en afvoeren, nieuw laminaat leggen

Vanwege lekkage in woning. Oude laminaat vloer en ondervloer en plinten verwijderen en afvoeren, wat zijn de kosten. Gaat om 45 m2 op begane grond. Nieuwe laminaat, Ondervloer en plakplinten aanbrengen.

Laminaat vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave van de te leggen laminaatvoer (8 mm) met verwijdering van de andere vloer, inclusief afvoeren. Het is 70 m2 folie, ondervloer en laminaat. Ook plakplinten aanbrengen. Nieuw leggen in verband met waterschade.

Plakplinten aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 70 meter plakplinten die ik al heb gekocht bij Gamma.

Laminaat op meerdere verdiepingen leggen

Ik wil ongeveer 85 m2 laminaat (extra breed) laten leggen. De ondervloer leggen we eventueel zelf. Optioneel het aanbrengen van plakplinten. Op 2 verdiepingen, respectievelijk ongeveer 22 en 63 m2 per verdieping. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Laminaatvloer met plakplinten laten leggen

100 m2 laminaatvloer leggen in ons nieuwe huis (nieuwbouw) inclusief plakplinten aanbrengen. Circa 140 meter plakplinten. Het gaat om begane grond en 1ste verdieping. Ik schaf zelf alle materialen aan en leg zelf de ondervloer. Half oktober de vloer leggen.

Laminaat leggen op ondervloer

Graag laminaat leggen, ongeveer 55 m2. De ondervloer ligt al. Met eventueel plakplinten aanbrengen, circa 30 meter. Uitvoering binnen nu en twee weken.

Diverse klussen in huis

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het door jullie laten uitvoeren van een aantal klussen die ik hieronder heb samengevat. 15 m2 vliesbehang aanbrengen 15 m2 sausen van de vliesbehang 65 m2 laminaat leggen (6 mm dik) 80 m1 plakplinten aanbrengen bij de laminaat.

Laminaatvloer leggen en plintafwerking aanbrengen

Een verdieping een laminaatvloer leggen + plintenafwerking. Het betreft 32 m2 type Porto doorleggen (dus 1 geheel) over 3 kamers en een hal. Circa 35 a 40 meter aan plakplinten. Materialen heb ik in bezit, ondervloer betreft een kurken ondervloer welke al ligt. Over anderhalve week of twee weken de vloer leggen.

Partners

Partners van Casius