Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer in betonlook maken:

Gietvloer in betonlook maken

Gietvloer betonlook in nieuwbouwappartement waarin vloerverwarming ligt. Ongeveer 65 m2
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer in betonlook maken uit heel Nederland:

Gietvloer en PE tegels aanbrengen

We hebben een cementdekvloer waar ik vloerverwarming in wil frezen. Dat doe ik zelf. Daarop zouden we graag een betonlook gietvloer willen. We kunnen in totaal 2 cm omhoog. Zou u mijn meer informatie kunnen verstrekken of dit mogelijk is. We hebben ongeveer 60 m2 vloeroppervlak. Daarnaast ben ik van plan om een droogbouw vloerverwarming systeem aan te leggen op de eerste verdieping (80 m2) en heb daar op een egalisatie vloer nodig, omdat we van plan zijn PE tegels daarop te lijmen. Zouden jullie daar ook in kunnen voorzien en adviseren. Zou u mij eventueel ook een vrijblijvende prijs opgave kunnen sturen. Ons huis bevind zich in Gorredijk, Friesland. Begin 2018 uitvoeren.

Vloer maken van betonlook, woonbeton of gietbeton

Graag willen wij een offerte ontvangen met daarin de kosten voor een vloer van woonbeton, of gietvloer met betonlook. Het gaat om 103 m2 oppervlak in een nieuwbouwwoning. De vloer mag best een stoer uiterlijk hebben. Dus lichte kleuren als eindafwerking zijn niet van toepassing De woning is nog niet gebouwd. Er is dus van alles mogelijk. Wel is het zo dat er vloerverwarming moet komen. De vloerverwarming, Cement-dekvloer en de betonlook afwerking is begroot in de offerte van de aannemer die ons huis gaat bouwen. Het kan dus zo zijn dat één van deze of meerdere komen te vervallen bij de aannemer. Dit ligt uiteraard aan de aanbieding waar jullie/u eventueel mee komt. In afwachting van u reactie en met vriendelijke groeten.

Gietvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting in mei 2018 opgeleverd. We laten er tijdens de bouw al vloerverwarming in de woonkamer van 50 m² aanleggen. We willen na de oplevering graag een gietvloer als afwerking. We laten ons graag even adviseren over de diverse gietvloeren en de kosten daarvan. Onze voorkeur gaat uit naar een vloer met 'betonlook'.

Vloer coaten

Graag laten wij in de keuken een vloercoating, betonlook, aanbrengen. De oppervlakte is 30 m2 en zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Binnen 4 jaar willen we gehele beneden vloer voorzien van vloerverwarming en betonvloer/gietvloer.

Vloer van serre egaliseren

Bestaande vloer (tegels) zijn verwijderd, vloer moet geegaliseerd worden en daarnma betonlook gietvloer aanbrengen

Betonlook gietvloer aanbrengen in de keuken

Eind augustus wordt er een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er ligt daar nu een tegelvloer met vloerverwarming met een oppervlakte van een kleine 16 m². We willen hier graag een betonlook gietvloer op laten aanbrengen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Grindvloer en betonlook gietvloer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een grindvloer (zwart) en betonlook gietvoer (grijs) met een oppervlakte van ongeveer 70 m2 in een (gelijkvloers) nieuwbouw appartement, welke momenteel nog geheel leeg staat. Eventueel graag alleen een coating voor hetzelfde oppervlak. Zou u daarnaast tevens de arbeids- en uithardingstijd alvorens belasting van de 2 vloeren in de offerte willen aangeven? Kijk uit naar uw offerte!

Betonlook gietvloer maken in woning

Wij willen graag een betonlook betonnen gietvloer voor een tussenwoning met 17,05 m2. De ondergrond is van tegels. In de hal willen we kleine tegeltjes, dus geen rekening te houden met kruipruimte. De hal hoeft niet meegenomen.

PU gietvloer in betonlook aanbrengen

Het laten leggen van een PU gietvloer met betonlook. Het gaat om 53 m2. -> huis wordt pas volgend jaar gebouwd

Gietvloer in betonlook aanbrengen

Nieuwbouw, over 1 jaar klaar, 150 m2 betonlook gietvloer . Begane grond en eerste verdieping

Partners

Partners van Casius