Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementvloer laten storten:

Cementvloer laten storten

Ik wil een cementvloer van 3 bij 3 bij 0,5 meter laten storten.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementvloer laten storten uit heel Nederland:

Zand/cementvloer aanleggen in garage

Het gaat om het storten van een zand/cementdekvloer voor een garage op nieuwe gewapende betonvloer en glad afwerken. De oppervlakte van de garage is ongeveer 33 m2. De elektrische vloerverwarmingsmatten worden wel nog onder de dekvloer gelegd voordat deze gestort wordt.

Cementvloer storten in de keuken

Wij hebben een keuken op de eerste verdieping die 4 cm opgehoogd moet worden. Het is 13 m2

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag hulp bij het aanleggen van de badkamer. Sloopwerk en leidingwerk wordt zelf gedaan. Het gaat om het plaatsen van een kleine wand van lewisplaaten en storten van de cementvloer en monteren van Easydrain, het volledige tegelwerk en afmonteren van de badkamer. De badkamer is 3.25 x 1.80 meter. Tegels en afvoer al in huis, de rest in overleg.

Zand/cementvloer storten voor vloerverwarming

Circa 50 m2 zand cementvloer ten behoeve van de vloerverwarming in de woonkamer begane grond. Storten op 13 september.

Zand cementvloer aanbrengen

Ondergrond is beton, met daarop 100 mm isolatie-betonijzermat-supporters-betonijzermat-vloerverwarmingsbuis. Dikte van de te storten/smeren vloer zal +/_ 150mm zijn. Met een oppervlakte van +/_ 25m2.

Zand-cementvloer storten in badkamers

Voor 3 naast elkaar gelegen nieuwbouwwoningen wil ik een offerte aanvragen. Momenteel is daar de loodgieter de riolering aan het voorbereiden in de badkamervloeren. We willen er nu zo snel mogelijk de zandcementvloer laten leggen. Het gaat om badkamer 1: 14 m², badkamer 2: 12 m² en badkamer 3: 9 m². We horen graag wie hier snel tijd voor heeft en ontvangen daarbij uw offerte.

Cement vloer storten voor schuur

Ik wil 12 m2 cementvloer laten storten van ongeveer 25 cm dik in mijn schuur.

Tegelvloer leggen

Hal (6 m2) cementvloer storten + tegels leggen + woonkamer (van beton 27 m2) egaliseren en tegels leggen. Keramische tegels, gerectificeerd 60 x 60 schaf ik zelf aan. Graag offerte inclusief prijzen te gebruiken materialen als lijm en voegsel. Graag zo spoedig mogelijk.

Beton- of cementvloer storten in een schuurtje

Ik wil op de aller goedkoopste manier een beschadigde tegelvloer egaliseren met beton of cement. De tegelvloer ligt op een stevige ondervloer, beton, in een schuur. Kunt u aangeven of hiervoor wapening of zwaluwstaartplaten nodig zijn? De oppervlakte is 5 m2. Ik ben benieuwd naar de totaalprijs.

Cementvloer op vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het storten van een cementdekvloer over vloerverwarming heen. Het gaat om een ruimte van 50 m2.

Partners

Partners van Casius