Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementvloer laten storten:

Cementvloer laten storten

Ik wil een cementvloer van 3 bij 3 bij 0,5 meter laten storten.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementvloer laten storten uit heel Nederland:

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag hulp bij het aanleggen van de badkamer. Sloopwerk en leidingwerk wordt zelf gedaan. Het gaat om het plaatsen van een kleine wand van lewisplaaten en storten van de cementvloer en monteren van Easydrain, het volledige tegelwerk en afmonteren van de badkamer. De badkamer is 3.25 x 1.80 meter. Tegels en afvoer al in huis, de rest in overleg.

Zand/cementvloer storten voor vloerverwarming

Circa 50 m2 zand cementvloer ten behoeve van de vloerverwarming in de woonkamer begane grond. Storten op 13 september.

Zand cementvloer aanbrengen

Ondergrond is beton, met daarop 100 mm isolatie-betonijzermat-supporters-betonijzermat-vloerverwarmingsbuis. Dikte van de te storten/smeren vloer zal +/_ 150mm zijn. Met een oppervlakte van +/_ 25m2.

Zand-cementvloer storten in badkamers

Voor 3 naast elkaar gelegen nieuwbouwwoningen wil ik een offerte aanvragen. Momenteel is daar de loodgieter de riolering aan het voorbereiden in de badkamervloeren. We willen er nu zo snel mogelijk de zandcementvloer laten leggen. Het gaat om badkamer 1: 14 m², badkamer 2: 12 m² en badkamer 3: 9 m². We horen graag wie hier snel tijd voor heeft en ontvangen daarbij uw offerte.

Cement vloer storten voor schuur

Ik wil 12 m2 cementvloer laten storten van ongeveer 25 cm dik in mijn schuur.

Tegels leggen in de hal en woonkamer

Hal (6 m2) cementvloer storten + tegels leggen + woonkamer (27 m2) egaliseren en tegels leggen. Keramische tegels, gerectificeerd 60 x 60 schaf ik zelf aan. Graag offerte inclusief prijzen the gebruiken materiaal

Tegelvloer leggen

Hal (6 m2) cementvloer storten + tegels leggen + woonkamer (van beton 27 m2) egaliseren en tegels leggen. Keramische tegels, gerectificeerd 60 x 60 schaf ik zelf aan. Graag offerte inclusief prijzen te gebruiken materialen als lijm en voegsel. Graag zo spoedig mogelijk.

Beton- of cementvloer storten in een schuurtje

Ik wil op de aller goedkoopste manier een beschadigde tegelvloer egaliseren met beton of cement. De tegelvloer ligt op een stevige ondervloer, beton, in een schuur. Kunt u aangeven of hiervoor wapening of zwaluwstaartplaten nodig zijn? De oppervlakte is 5 m2. Ik ben benieuwd naar de totaalprijs.

Cementvloer op vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het storten van een cementdekvloer over vloerverwarming heen. Het gaat om een ruimte van 50 m2.

Cementvloer of betonvloer storten

In mijn aanbouw wil ik graag een cementvloer of betonvloer gestort krijgen 6 x 4 x 0,08 meter. Onder het kozijn dat over de hele breedte wordt geplaatst moet een basis gestort worden van 30 x 40 daarbij en die moet van beton zijn i.v.m. het gewicht dat daarop drukt. Ondervloer en wapening zijn al aangebracht. Aanbouw is te bereiken via achtertuin die 25 meter diep is en waarachter geparkeerd kan worden. Ook via voorzijde huis is aanbouw te bereiken door huis heen 7 meter. Ik wil direct op de vloer wonen dus als hij afgewerkt kan worden zodat hij glad is en tegen een stootje kan is dat fijn. De hele klus liefst zo milieuvriendelijk qua materiaal. Kunt u op maandag 20 of maandag 27 juni dit uitvoeren? In ieder geval in de komende twee weken uitvoeren.