Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor terrazzo vloeren, aanrecht plaatsen en 2e vloer schoonmaken en sealen :

Terrazzo vloeren, aanrecht plaatsen en 2e vloer schoonmaken en sealen

Wij willen rond april na een verbouwing graag een Terrazzo vloer met opstaande randen laten leggen in onze keuken. Het gaat om een vloer van ongeveer 12,5 m² met zwarte randen van ongeveer 3,5 meter. De kleur van de vloer moet overeenkomen met de vloer die al in de hal ligt. Daar ligt een Terrazzo vloer van ongeveer 6 m² die we graag laten schoonmaken en sealen. Als 3e klus wil ik een Terrazzo keukenblad in dezelfde look laten maken. Het gaat om een blad van ongeveer 4,5 meter lengte. Daar wil ik aan de achterzijde een bijpassend plint. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrazzo vloeren, aanrecht plaatsen en 2e vloer schoonmaken en sealen uit heel Nederland:

Diverse vloeren leggen

Wij zouden graag de volgende vloeren in onze woning willen laten plaatsen: 1: terrazzo vloer, rand met middenvlak, 300 x 90 cm in entree van het huis + terrazzo vloer in wc's 2 x 1,3 m2 2: klassiek visgraat parket circa ongeveer 58 m2 in een doorgaande, voor tussen achter, ruimte plus klein kamertje 7 m2 + klassiek visgraat parket in aanliggende gang 7 m2 3: modern parket in woonkamer ongeveer 64 m2 Wij zijn woonachtig in het pand, de meubels zullen dus verplaatst moeten worden.

Terrazzo vloeren aanbrengen

Terrazzo vloer voor de badkamer en het toilet circa 12 m2 in een begane grond woning.

Terrazzo in een winkel aanleggen

Klant gaat een winkel (opticiën) vanaf 1 augustus verbouwen. Het pand is verzakt en voorzien van een houten vloer. In de eerste week van augustus komt er een aannemer een betonnen vloer aanbrengen. Klant zoekt een bedrijf die daarna een terrazzo- of granitovloer wil aanbrengen. Het gaat een vloeroppervlak van ongeveer 135 m2 (4/5 meter breed en 25 meter diep). De zaak dient een 'begin 1900 sfeer' te krijgen. Klant heeft vooronderzoek gedaan en meent dat een granito- of terrazzovloer (eventueel met gerecycled glas) het beste past, maar staat ook open voor advies over andere type vloeren. Betonlook heeft niet direct de voorkeur. De opening is begin september 2016. De werkzaamheden moeten plaatsvinden in de periode van 8 augustus tot 31 augustus. Klant wenst graag offertes en advies.

Terrazzovloeren renoveren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstellen van de terrazzo vloeren in de hal, toilet, douche en keuken. De totale oppervlakte is 12 m2.

Terrazzovloer in de hal en toilet leggen

Ik wil graag een nieuwe Terrazzovloer laten aanleggen in de hal en het toilet. Deze is 3 bij 1 meter groot. Ik wil hem graag in zwart-wit tinten, zoals ook ouderwetse Terrazzo vloeren eruit zien.

Terrazzo in gang, bijkeuken en keuken

We willen graag offerte voor een terrazzo vloer voor de gang, de keuken en de bijkeuken en voor het keukenblad, inclusief betegelde spoelbak, de totale oppervlakte van de vloer is ongeveer 30 m2 , het aanrechtblad is voor een hoekkeuken. De vloeren worden door ons vlak aangeleverd, de vloer is wel voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming).

Terazzo vloeren leggen in de hal en toiletruimte

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan officieel eind mei de sleutel. Wij willen daar in de hal van 10,5 m² en de toiletruimte van 144 x 98 cm een Terrazzo vloer laten leggen. Het gaat om een vloer in zwart-wit tinten, eventueel met een effen grijze buitenrand. Ik zal even onderzoeken wat voor ondergrond er nu in beide ruimtes is, want dat weet ik niet precies. Ik ontvang graag een aparte prijsopgave voor het toilet en de hal. Er moeten veel verbouwingswerkzaamheden worden verricht, onze verhuizing staat eind december gepland. Ik bespreek graag met de vakman wat het goede moment zal zijn om de vloeren te leggen, gelet op de andere werkzaamheden en de kans op beschadiging.

Terrazzo vloeren en aanrechtblad laten maken

Graag willen wij een terrazzo vloer laten leggen in de keuken van 9 m2. Onder de plavuizen huidige vloer ligt nog terrazzo van vroeger. Wij hebben de volgende vragen: Vraag 1: Wat kost een nieuwe terrazzo vloer met een rand en een ornament in het midden? Vraag 2: Kan de oude vloer mogelijk teruggehaald worden? Vraag 3: Kunnen er ook aanrechtbladen in terrazzo gemaakt worden? Vraag 4: hoe lang zitten we in de rommel? Vraag 5: indicatie van de kosten?

Terrazzovloer leggen in twee halletjes

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van Terrazzo vloeren in twee halletjes. Er liggen nu vloertegels, maar die zullen wij zelf verwijderen en ook het egaliseren kunnen wij zelf verzorgen. Het gaat om een vloer van 395 x 140 cm en een vloer van 231 x 235 cm. We laten ons graag adviseren over de mogelijkheden. Onze wens is om de vloeren in een oude zwart-wit uitvoering te laten maken.

Kruipluik maken in een granito-/terrazovloer

In mijn jaren 30 woning wil ik graag een kruipgat maken in de hal, en deze camoufleren met een verzonken voordeur mat. Het halletje heeft een Granito/terrazzo vloer. In veel van die huizen zie je dat in dat soort vloeren een granito-luik met gat zit, in een omrande ijzeren opening. Aangezien er thans marmoleum ligt op oude granito vloer mag het best een 2 cm verzonken houtenluik worden. Maar hoe aan te pakken: het maken van een mooie opening van 100x70 cm in die oude granitovloer? Ik besef dat ruimte onder vloer opgevuld is met zand. Echter in mijn vorige jaren 30 woning had men toch een luik gecreëerd die toegang verschafte tot de watermeter. Dat wil ik nu ook. Wenselijk is om de water meter (die nu in 2de gedeelte van de hal onder houtenvloer zit, te verplaatsen naar eerste stuk van gang onder de mat van de voordeur.