Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Eindhoven of directe omgeving.

3273 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloeivloer van beton aanbrengen, vloer laten leggen, vloerverwarming leggen, betonvloer storten en vlinderen, visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen, anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging, beton Vloer egaliseren en plak pvc vloer leggen (100 m2), broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, gietvloer met vloerverwarming aanleggen, visgraat pvc leggen, betonnen fundering voor een tuinhuis aanpassen, grindvloer verwijderen of herstellen, nieuwe parketvloer woonkamer laten leggen, badkamer installeren / tegelen / stucen, betonvloer verlagen, waterschade laminaat herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Eindhoven:

Waterschade laminaat

Een deel van de laminaatvloer op een stuk van 1 bij 2 is gaan bobbelen en opzetten door water dat er onder is gelopen. Dit is in de dempende ondervloer en het laminaat getrokken. De vloer ligt doorgelegd door heel het appartement. Graag offerte voor herstel per mail ivm werk.

Laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en leggen. Daarnaast zal de vloer en eventueel muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 25 m2, hal en slaapkamer, onduidelijk is nog of vloer onder woonkamer ook vochtig is. Dan zou er 30 m2 bij komen.

Appartement drogen en laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en het plaatsen hiervan. Daarnaast zal de vloer en muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van +/- 25 m2 (hal en slaapkamer) en 35 m2 (woonkamer). Het werk moet plaatsvinden op de 3e verdieping van een appartementen complex welk goed bereikbaar is per lift.

Granito vloer repareren en opknappen

Ik zoek iemand die mijn Granito vloer kan polijsten en opknappen. Er zitten waarschijnlijk lijmresten op. Daarnaast wil ik ook dat er plinten geplaatst worden. De vloer is ongeveer 5 m2 en is goed bereikbaar.

Vloer renoveren

Het gaat om vervanging vloer van de begane grond (woonkamer, gang, keuken en wc). De vloer is 7.60 bij 6 meter (45.6 m2). Ik heb nu een parket vloer met daaronder beton. Ik wil graag het parket laten verwijderen en een tegelvloer laten leggen.

Tegelvloer verwijderen uit de keuken

Ik heb een tegelvoer (plavuizen van 50 x 50 cm) van in totaal 12 m2. Daaronder ligt elektrische vloerverwarming (die hoeft niet behouden te blijven). De tegelvloer moet worden verwijderd. Dat moet diep genoeg gebeuren zodat na egaliseren de nieuwe houten vloer gelijk ligt met een bestaande houten vloer. Het egaliseren is in principe onderdeel van deze klus. Uitvoering op 2,3,4 juli en klus is inclusief afvoeren van materialen.

Plakplinten aanbrengen

Ik zou graag plakplinten willen laten leggen in ons appartement, een circa 50 m2 groot appartement. De woonkamer is voor een groot gedeelte al gedaan, maar vinden de hoeken dermate moeilijk te leggen dat we een goede klusjesman willen inschakelen voor de rest van de woning. Plak plinten heb ik in bezit.

Vloer leggen van vinyl

Wij hebben al laminaat gelegd maar in verband met geluidsoverlast moet deze helaas eruit en er moet een nieuwe vloer gelegd worden met een ondervloer. Ik zit te denken aan vinyl vloer. Ik wil graag een afspraak maken zodat u langs kan komen om op te meten en samen kijken we naar het beste oplossing.

Laminaat in huis leggen

Ik wil graag laminaat laten liggen: 80 m2. Tussen 5 April en 11 April.

Beschadigd laminaat midden in woonkamer repareren

Ons laminaat is beschadigd, midden in de woonkamer is iets scherps gevallen. We willen hier graag een nieuwe strook in. Het is ons duidelijk dat de helft van de vloer dan los moet. Het betreft laminaat charme van Gamma.

Laminaat in een slaapkamer leggen

Hi,I'd like to ask somebody to lay laminate flooring (7 mm thick) for a bedroom with the following size:17. 5 m2. The laminates and plinths are already bought. I also want someone to remove laminate flooring from a 61 m2 apartment. Preferably, the removed laminate can be used again. I'd like the work to be done within this month (March 2018).

Egaliseren van betonnen vloer om PVC Vinyl Click te leggen

Ik wil de 90 m2 betonnen vloer van mijn appartement te Eindhoven zo snel mogelijk laten egaliseren om daarna Cando PVC Vinyl Click te laten leggen door LegExpress (is al gereserveerd). Na het egalisatieproces mag de vloer maximaal 1 mm variatie vertonen conform de leg specificaties van mijn gekochte Cando PVC Vinyl Click. Immers de ondervloer voor deze PVC click vloer van 1,5 mm dikte kan maximaal 1 mm variatie opvangen. Belangrijk is ook om een relatief sneldrogend en kwalitatief hoogwaardig egalisatieproduct te gebruiken.

Composiet op balkon leggen

Het balkon is 7.10 meter breed en de diepte loopt aflopend van 2.50 meter naar 1.25 meter. De legrichting voor het composiet is in de diepte. Het balkon heeft nu een betonnen ondergrond met waterafvoergootje. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn voor deze werkzaamheden.

Laminaat met ondervloer leggen

In verband met een grote verbouwing willen we laminaat met ondervloer leggen op de 1e en 2e verdieping. De 1e verdieping is 39 m2 en de 2e verdieping 28 m2.

Vervangen van beschadigd laminaat

Bij de levering van mijn bank is mijn laminaat beschadigd. Het laminaat is doorgelegd. Om het beschadigde laminaat te kunnen vervangen moet ongeveer 40 vierkante meter aan laminaat eruit worden gehaald en opnieuw worden gelegd. Hierbij moet ook ongeveer 20 vierkante meter aan plinten worden verwijderd (is gelijmd) en opnieuw gemonteerd. Het betreft een gemeubileerd appartement. Ik wil graag een vrijblijvende offerte/kostenindicatie aanvragen voor bovenstaande werkzaamheden.

Stelconplaten leveren en plaatsen

Ik wil stelconplaten leveren en plaatsen in Eindhoven. Dit is bedoeld als ondergrond voor een pers voor afvalhout. Afmeting is 8,5 meter x 2,2 meter. De machine weeg leeg 6.200 kg en vol 15.000 kg.

Laminaat in de slaapkamer leggen

De klant wil graag in een slaapkamer van 10 vierkante meter laminaat laten leggen. Er ligt alleen zeil op de grond nu.

Herstelwerk aan een laminaatvloer

In verband met lekkage zou ik graag een officiële offerte ontvangen voor de verzekering. Betreft herstelkosten van laminaat bastion v-groef antraciet, plakplinten 8.05 betongrijs, ondervloer isoline+ inclusief montage. De ruimte is ongeveer 6 bij 3.

Granito toiletvloer leggen

Granitto vloer op toilet. 1.30 x 0.83 meter Ik heb een foto toegevoegd van de vloer in mijn hal. Ik zou het graag ook zo op de wc willen laten maken

Egalinevloer als eindvloer

Ik wil in een flat op de derde woonlaag zonder lift een egalinevloer laten plaatsen van totaal ongeveer 70 m2. Het moet in 2 keer gedaan worden omdat de flat niet leeg kan. Ook zijn er drie katten.

Gepolierde betonvloer

Onze nieuwbouwwoning wordt mei a juni opgeleverd inclusief vloerverwarming, RVS. Er zal dan ongeveer 30 m2 betonvloer gestort moeten worden. Graag hoor ik hiervan de kosten.

Parket leggen in visgraat motief

Visgraat parket leggen op vloerverwarming nieuwbouwwoning. Betreft een lamelparket, circa 50 m2, geen ondervloer en plinten. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer in showroom schilderen

Ik heb een betonvloer te schilderen op korte termijn. Vloer is helemaal vrij gemaakt en dient denk ik eerst geschuurd te worden. Vloeroppervlakte bedraagt 2 keer een oppervlakte van 150 m2.

Laminaat leggen en verven

Bestaande cementdekvloer egaliseren

We willen een bestaande cement dekvloer egaliseren. Het gaat om 90 m2. De verwachting is dat het 4 -6 mm moet zijn. Er komt parket op. Nu ligt er een oude Bruynzeel parketlaag op gelijmd, wat ik zelf ga verwijderen.