Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Eindhoven of directe omgeving.

3289 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Eindhoven:

Een strakke grindvloer aanlegggen

Ik zoek een vloerenbedrijf voor het aanbrengen van een grindvloer op een bestaande tegelvloer. Oppervlak is ongeveer 65m2 en plinten als optie. Het moet een geïmpregneerde vloer zijn.

Gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels

Wij hebben +/- 100 m2 begane grond, (woonkamer, keuken, hal, spelkamer). Wij hebben op dit moment vloerverwarming en tegels, wij gaan het zelf slopen, daarna willen we graag nieuwe vloerverwarming, beton storten en tegels laten leggen.

Veranda vloer egaliseren

Ik heb een veranda die direct op tegels is geplaatst, hierbinnen wil ik de vloer laten egaliseren van 3-5mm dik. Verder ben ik opzoek naar een oplossing om de veranda waterdicht af te sluiten.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Grindvloer verwijderen en een nieuwe aanleggen in de gang ongeveer 3-4 m2. Offerte voor de vervangende grindvloeren vloeren. En de plooien aanpakken.

Zandcementdekvloer

Het gaat om het leggen van circa 35 m2 gladde cementdekvloer over isolatie en vloerverwarming. Ik schat dat er circa 8 cm dikte nodig is. Deze cementdekvloer gaat betegeld worden. Liefst snel drogend.

Vloer schuren en olien

Ik zou graag onze eikenhouten planken vloer willen laten schuren en voorzien van white wash olie. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m².

Storten betonvloer op vloerverwarming

Wij willen een betonvloer van 10cm laten storten geschikt voor op vloerverwarming. Benedenverdieping +/- 55 m2

Laminaatvloer vervangen

Na waterschade in keuken dient de complete laminaatvloer, 32m2, in keuken en aansluitende woonkamer vervangen worden. Het gaat om een verzekeringskwestie

Laminaat bovenverdieping

Ik wil het huidige laminaat van de bovenverdieping van mijn woning (3 slaapkamers van ongeveer 10/15m2 en een klein stukje hal) laten vervangen en leggen.

Grindvloer in veranda aanleggen

Ik wil siergrindvloer laten leggen in mijn veranda. Maten zijn 6x3,5m het ondergrond is nu zand.

PU vloer nieuwbouw

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een PU vloer. Het is voor de begane grond van ons nieuwbouwhuis. Ondervloer is cement dekvloer. Het gaat om 60 m2.

Nieuwe vloer laten leggen

We willen graag een nieuwe vloer laten leggen. Er is al een betonnen ondervloer aanwezig. We willen graag een siergrindvloer laten leggen. Het gaat om een 6.35 x 2.30 mtr. Er hoeft geen oude vloer eerst worden uitgehaald. Gaat om de vloer op de tweede verdieping.

Zandcement vloer storten en egaliseren

Ik ben benieuwd naar de offerteprijs als ik voor 35m2 een zandcementvloer wil laten storten van 3cm hoog, inclusief egaliseren. Dit ten behoeve van vloerverwarming.

Tapijt verwijderen

Ik wil graag het tapijt van mijn 2 trappen laten verwijderen. Gaat om trappen van begane grond naar de eerste verdieping en van de eerste naar de tweede verdieping. 14 tredes elke trap, materiaal van de trap zelf is hout.

Laminaat leggen op de 1ste en 2de verdieping

Graag laat ik op de 1ste en 2de verdieping laminaat leggen (55 m2). De vloer is er al helemaal uit, de ondervloer ligt er al. Plinten hoeven niet. Laminaat is al in bezit.

Laminaatvloer slaapkamer 15 m2 vervangen

Ik wil graag een offerte voor het leggen en leveren van laminaatvloer in de slaapkamer inclusief plinten (15m2). En graag met de oude vloer uit slaapkamer een stuk vloer herstellen bij keuken in verband met waterschade. De slaapkamer word opnieuw gelegd in verband met waterschade in andere ruimte. Dit is de goedkoopste oplossing. Graag oude vloer dan afvoeren.

Laminaat vervangen op zolder

Mijn laminaat op zolder 26 M2 was doorweekt met water, we willen dit graag hersteld hebben. Materiaal te leveren door vakman. De ondervloer en plinten dienen waarschijnlijk ook vervangen te worden.

110 m2 vloer egaliseren

110m2 vloer egaliseren, beg. grond. De vloerverwarming is reeds ingefreesd in de cementdekvloer en dichtgesmeerd met tegellijm. Constructie is kanaal-/breedplaatvloer. Pand uit 1995.

Laminaat leggen en oude verwijderen

Ik wil een laminaatvloer van 55 m2 met plakplinten, hoge muur plinten 25 meter, ondervloer voor vloerverwarming en laten leggen. Ik wil een vloer van lichte eiken kleur. Er is een oude laminaatvloer die eerst verwijdert moet worden en afgevoerd.

Visgraatlaminaat, plinten en ondervloer opnieuw leggen

Wegens lekkage koelkast, dienen we onze visgraatlaminaat in de keuken/woonkamer (open keuken) te vervangen. Het gaat om ongv. 43 m3 meter. Plinten zijn vastgelijmd aan de muur, dus ik denk dat ie er ook af moeten om het te vervangen? Ondervloer is ook nat geworden en zal vervangen moeten worden. Visgraatlaminaat zat deels gelijmd zodat het niet kon verschuiven. Het visgraatlaminaat en ondervloer is nog niet aanwezig. Het gaat om de Hornbach Skandor Soil Oak 8.0 visgraat laminaat, kosten 19,95 per m2. Ik weet niet of de plinten, na het verwijderen nog te gebruiken zijn, of dat er ook nieuwe plinten op moeten?

PVC laminaat met plinten vervangen

Ik wil op zolder mijn laminaat laten vervangen. De zolder is 7 meter bij 4. Laminaat leggen met plinten. Wil graag laminaat van PVC. Dus graag een complete offerte. Materiaal en monteren.

Glued carpet removal

We recently purchase a house. The second floor has carpet which is glued onto the concrete. It is about 40 m2. We would like to have it removed.

Vloer voorportaal, gang, keuken en bijkeuken

Terrazzovloer realiseren, op dit moment hebben wij een tegelvloer. Graag zien wij ook een aantal opties van u. Voorportaal = 2,55m2 Gang =7,2m2 Keuken = 8,3m2 Bijkeuken = 3,75m2

Laminaat leggen

Ik wil graag 15 m2 laminaat in de huiskamer laten leggen. Het oude laminaat verwijderen we zelf. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.

Terrazzo vloer leggen

Wij zouden graag in de hal, keuken en toilet een terrazzo vloer met bies laten leggen, samen is dat ongeveer 15m². Voor de m² per ruimte hebben we een plattegrond toegevoegd. - Hal. Terrazzo met bies en opstaande plint - Keuken inclusief doorgang woonkamer/keuken. Terrazzo met bies. - Toilet. Terrazzo met bies en opstaande plint - Voorportaal toilet. Terrazzo met bies. Plint graag los omschrijven in de offerte.