Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer coaten:

Vloer coaten

Graag laten wij in de keuken een vloercoating, betonlook, aanbrengen. De oppervlakte is 30 m2 en zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Binnen 4 jaar willen we gehele beneden vloer voorzien van vloerverwarming en betonvloer/gietvloer.
Onze klant uit Drimmelen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer coaten uit heel Nederland:

Garagevloer voor auto egaliseren en coaten

Ik krijg op 1 november de sleutel van een garagebox die ik heb gekocht. De box bevindt achter mijn woning en heeft een betonnen vloer van ongeveer 19 m². Ik wil die vloer laten egaliseren en laten voorzien van een 2-componenten vloercoating. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen

Ik heb in mijn kapsalon een grindvloer. Ik ga de winkel opknappen en ik wil de bestaande grindvloer op enkele plekken laten bijwerken. Ook wil ik de gehele vloer opnieuw laten coaten. In de vloer zitten lichtere en donkere plekken, die ontstaan zijn in de loop der tijd. Krijgt de vloer door het coaten weer een egale kleur? Anders wil ik graag een offerte voor een nieuwe vloer. Totale oppervlakte is 60 m2. Kunt u mij een passende offerte aanleveren?

Balkons herstellen

Ik zou graag een offerte willen voor de volgende werkzaamheden: - voor het weghakken van het losse beton en bij de stalen draagbinten van de balkons voor het ontroesten en primeren van de draagbinten in de kleur zwart. - Het opnieuw aansmeren van de beton onder het balkon en de voorrand - het sausen van de onderkant van de balkons en de opstaande rand in de kleur wit. De balkonmuren op de opstaande rand met de muur van de balkonkasten antraciet grijs. - Het vloer coaten van 3 balkons. - De doorvoer van de balkons vernieuwen en aansluiten op het bestaande systeem hoop dat ik zo duidelijk mogelijk heb aangegeven

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Werk in badkamers en balkonvloer coaten

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht en die laten verbouwen door een aannemer. De afronding van enkele zaken laat zo lang op zich wachten, dat we nu op zoek zijn naar een vakman die hier tijd voor heeft. Het gaat om werkzaamheden in een badkamer van 3 x 3 meter en van 1,5 x 1 meter. Er zijn al vloeren gestort en afvoeren geplaatst. Er moet nog een waterdichte kitrand worden gezet. Daarna willen we de wanden en vloer met een waterdichte coating laten afwerken. Er moeten ook 4 wastafels worden opgehangen, een bad geïnstalleerd worden en 2 douchekranen. Verder hebben we lekkage gehad op ons balkon en daar is een nieuwe vloer gestort. Nu willen we daarop ook graag een nieuwe afwerklaag (coating) laten aanbrengen. Het materiaal daarvoor hebben we al staan. De coating voor de badkamers hebben we nog niet. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Garagevloer egaliseren en coaten

Wij hebben een woning gekocht met een aangebouwde garage. De betonnen vloer van 35 tot 40 m² in die garage is door de vorige eigenaar voorzien van een verflaag met slechte hechting. Ik wil die verflaag verwijderen, maar schuren duurt te lang. Daarom ben ik op zoek naar een andere afwerklaag over de bestaande laag heen. Mogelijk is egaline een optie. Daarna moet er een waterdichte antisliplaag op worden aangebracht. In de garage zal een visboot van 1350 kilo gestald gaan worden. Ik wil de vloer graag laten bekijken en advies krijgen over de beste keuze. Ik ontvang graag een prijsopgave en plan van aanpak.

Egaline laten aanbrengen

We willen graag een egaline vloer laten aanbrengen in een nieuwbouw woning. De vloer is reeds afgewerkt met een zandcementvloer. Het gaat om een oppervlakte van 130 m2. En het zal aangebracht moeten worden eind oktober. Ik wil een keuze maken tussen grijsaccenten. Kunnen er vegen in de vloer komen? Hoe kan ik zelf de vloer impregneren of coaten.

Garagevloer egaliseren

Graag wil ik mijn 24 m2, zandcement, garagevloer strak maken. Er zit nu een enkele kleine beschadiging in van ongeveer 1 cm diep die ik, indien nodig eventueel zelf met cement kan vullen. Ik zoek een voordelige oplossing om de vloer 1. Te egaliseren, ik denk ongeveer 1 max 2 cm in verband met de oprijhoogte? 2. Eventueel te coaten om iets te beschermen tegen olie/vloeistoffen vlekken Mag ik uw mogelijkheden hiertoe vernemen o.v.v. een gespecificeerde prijsopgaaf en levertijd? Bvd

Stucwerk en coating in toilet

Graag ontvang ik een offerte voor het stuken en coaten van onze toiletruimte. Er wordt een zwevend toilet geplaatst. De vloer en de koof willen we voorzien van tegels, indien jullie dit ook kunnen ontvang ik hiervoor graag een aparte offerte. De overige wanden (2 wanden, het deel boven de koof en een strookje naast de deur) ongeveer 7.50 m2 zouden we graag voorzien van stucwerk afgewerkt met een glanzend witte coating werking (glanzend wit). Daar het geen natte ruimte betreft ga ik er vanuit dat het normaal stucwerk betreft. Tegels (nu tot 150 cm hoogte) kunnen verwijderd worden of eventueel blijven zitten. Vervolgens willen we mogelijk ook nog 2 wanden in de badkamer laten stuken en coaten. Dit gaat om 10 tot 12 m2. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken: 5 m2

Betonvloeren in bedrijfspand aanbrengen

Recent hebben wij een pand aangekocht te Leeuwarden. De bovenste twee verdiepingen zijn nooit gebruikt. Voorheen hebben hier wanden in gezeten en vloerbedekking op het beton gelegen waardoor er wel resten van de ondervloer op het beton zitten. Twee verdiepingen met totaal een afmeting van circa 1400 m² hebben een ''nieuwe'' vloer nodig. Onder het huidige beton zit vloerverwarming. Wij vragen ons af of het ook voordeliger is om te kiezen, indien mogelijk, voor een afgewerkte betonvloer. Indien u andere suggesties of ideeën heeft, horen we het graag. Ook heb ik foto's en info beschikbaar. Ik zou graag een indicatie ontvangen met de kosten voor de afmeting inclusief het vlinderen, impregneren, coaten, polijsten, et cetera. En of het überhaupt mogelijk is op onze vloeren?

Partners

Partners van Casius