Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tegel- en betonvloer egaliseren:

Tegel- en betonvloer egaliseren

70 m2 tegelvloer en 30 m2 betonvloer egaliseren. Tussen de tegelvloer en het beton zit 0.5 cm hoogteverschil. In het woongedeelte ligt een tegelvloer. In de slaapkamers is nu beton. Later komt er een laminaatvloer op. Uitvoering: april 2018. Graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegel- en betonvloer egaliseren uit heel Nederland:

Sleuven in beton slijpen

We moeten een afvoer in de betonvloer vrezen over een lengte van 3 meter, rechte lijn, en een stuk om de meterkast van maximaal 2 meter, er moet een afvoer in van 50 mm. Op de beton vloer ligt een tegel cq plavuizen vloer.

Vloerverwarming in de betonvloer frezen

Wij willen graag ongeveer 20 vierkante meter vloerverwarming in frezen in en tegel of cementdekvloer als hoofdverwarming.

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?

Tegelvloer leggen in een garage

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2015 een garage/schuur van 6 x 3 meter. Er ligt daar een gevlinderde betonvloer in en we willen daar graag vloertegels op laten plaatsen. We hebben bij Praxis tegels gezien van 30 x 30 cm, type 'salt & pepper' en ook een langwerpige tegel in houtlook. We zullen zelf de tegels aanschaffen en ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen en voegen.

Vloer met egaline egaliseren

Het betreft het egaliseren van een betonvloer. De oppervlakte is 50 m2 en de tegel vloer is al verwijderd.

Betonvloer in de gang storten

Het storten van een betonvloer in de hal en de gang. Werkwijze: Wij verwijderen zelf de bestaande vloer. Vlakken de zandgrond uit, brengen folie aan, daarna 10 cm isolatie en buizen voor vloerverwarming. Over de nieuw aangelegde vloerverwarming dient een 10 cm dikke betonvloer te worden gestort van 15 m2 oppervlakte. Deze betonvloer dient tegel klaar opgeleverd te worden.

Vloer egaliseren voor lamelparket

Een aantal verbonden vloerdelen egaliseren na verwijderen vorige vloerlagen van tegels, om vervolgens ondervloerplaten plus 1.5 cm dik lamelparket te leggen: - Hal/Woonkamer/keuken = 50 m2 beton - Aanbouw = 15 m2 minder hard, meer gruis. Ligt bijna 1 cm lager Woonkamer is in principe al goed egaal, maar door verwijderen muurdelen en verplaatsen deur zijn er een aantal gaten. Ook op grens van woonkamer en aanbouw zijn gaten. In uitbouw moet onder de vloer toegang tot een put blijven, via een verwijderbare tegel die op gelijke hoogte van de betonvloer moet komen.

Kurkvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte voor een kurkvloer in de keuken, slaapkamer en badkamer voor totaaloppervlakte 33 vierkante meter (dus waterafstotend omdat hij ook in de badkamer komt te liggen). Graag willen we kurk waaronder ook vloerverwarming onder kan. Er ligt nu een 8 m2 tegel- en 8 m2 parketvloer, betonvloer.

Tegelvloer leggen in een appartementencomplex

In ons appartementencomplex willen wij in de keldergangen waar de bergingen zich bevinden, vloertegels van 60 x 60 cm laten leggen. Het betreft 90 m2 vloer en 65 meter plint, gezaagd van dezelfde tegel 8 cm hoog. Kunt u dit als optie mee aanbieden? De tegels komen op een gevlinderde betonvloer. Er zijn 37 deuren aanwezig waaronder een aluminium strip moet worden gemonteerd en bij de lift moet een matrand worden gemaakt van 1.50 bij 1.50 meter. De deuren zijn circa 90 cm breed en kozijnen zijn voorzien van architraven. De tegels proberen wij zelf aan te schaffen want we willen dezelfde tegel als elders in het complex.

Betonvloer in de tuin storten

Graag ontvangen per email wij een prijsindicatie voor het storten van een betonvloer in onze tuin van 110 m2. Wij willen de betonvloer bewerkt hebben met het motief "meter/meter tegel". Graag een totaalprijs inclusief het aanleggen van de bekisting. Er liggen nu stenen in, maar die verwijder ik zelf. Het gaat om volgend voorjaar.