Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor flexfloor laten leggen:

Flexfloor laten leggen

Ik heb een Flexfloor in de kamer en wil een nieuwe laten leggen. Het gaat om een oppervlak van 17,6 m2. Al het afval mag worden afgevoerd. Ook moeten er plinten worden geplaatst.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexfloor laten leggen uit heel Nederland:

Flexxfloors Click leggen

Ik wil een flexfloor click laten leggen in een nieuw opgeleverd appartement van ongeveer 65 m2 met vloerverwarming als hoofdverwarming. Ik weet niet of er een ondervloer onder kan in verband met de vloerverwarming. Ik weet niet of mijn vloer daardoor glad genoeg is.

Flexfloor leggen

Ik zoek een vakman die een Flexfloor kan leggen. Circa 80 m2. Werkzaamheden zijn egaliseren, primeren en leggen. Tegels en primer word dan bij GAMMA besteld en geleverd. Kiepcement moet door de vakman geleverd worden.

Flexxfloor leggen in de gang en keuken

Flexfloor in gang en keuken gang 6m2 en keuken 9m2

Flexfloor laten leggen

Allen Ik zoek iemand die mijn Flexfloor wil komen leggen. Het betreft hier een oppervlakte van 40 vierkante meter.

Flexxfloor op de vloer laten leggen

Ik wil graag een Flexfloor hebben in mijn appartement. Als ik hem bij jullie koop kan er iemand hem komen leggen? De ondergrond is een gladde betonnen vloer. Wat zijn de kosten daarvan? En hoelang gaat het duren? De oppervlakte zal ongeveer 50 m2 zijn. Ik hoor graag van jullie.

Egaliseren vloer en flexfloor leggen

Ik wil graag een flexfloor laten leggen in mijn bijkeuken. Dat moet over een bestaande granito vloer heen, waar een gedeelte ook van geëgaliseerd dient te worden. De bijkeuken is plusminus 3.00 x 1.40 meter.

Flexfloor leggen

Ik zoek iemand die mijn Flexxfloor tegels kan leggen, het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. De ondergrond is glad laminaat ik heb mij laten vertellen dat dit een geschikte ondervloer is.

FlexxFloor op tegelvloer met vloerverwarming leggen

Een aanbouw van 19 m2 meter egaliseren en een pvc flexfloor, leggen. Er ligt nu een tegelvloer met vloerverwarming.

Flexxfloor laten leggen

Wil graag een nieuwe flexfloor klik laten leggen in huiskamer gang en slaapkamer lis allemaal op de begane grond. Totaal is het ongeveer 60 vierkante meter er ligt nu een Bruyneel parketvloer hieroverheen flexfloor ondervloer en dan de klikvloer.

Vloer egaliseren en flexfloor leggen

Bestaande vloer is een tegelvloer met wat dieper liggende voegen. Vloer moet waarschijnlijk 2 x geëgaliseerd worden, daarna flexxfloors leggen. Ruimte is 50 m². Nog niet zeker of we dit gaan leggen. Aan het oriënteren wat de prijzen zijn voor het egaliseren en leggen. Mogelijk alleen egaliseren en geen flexxfloor leggen, daarom 2 offertes. Dit gaat om de vloer in de woonkamer, keuken en halletjes.