Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat vloertegels leggen:

Laminaat vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van ca. 40 m2 laminaattegels in drie ruimtes. De antraciet laminaattegels zijn verkrijgbaar bij/van Quickstep maar ik sta open voor andere ideeën. De materialen mogen opgenomen worden in de offerte. De ruimtes moeten nog leeggehaald worden, wilt u dit ook opnemen in de offerte? De huidige clicklaminaat vloer zou eventueel verwijderd kunnen/moeten worden.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat vloertegels leggen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen

Ik wil voor een woning met oppervlakte van ongeveer 112 m2 vloertegels laten leggen. Ons laminaat is namelijk kapot gegaan omdat de vloer niet goed geïsoleerd was. Ik ga dit verhalen bij de inboedelverzekering.

Asbestzeil verwijderen

We hebben 2 verdiepingen van ongeveer 40 m2 waar asbestzeil ligt onder laminaat en vloertegels. We willen het zeil laten verwijderen. Men kan er goed bij want we zijn nog niet in het huis getrokken.

Vloeren leggen en woning schilderen

Ik wil laminaat laten leggen (62,30 vierkante meter) en vloertegels in entree (4,6 vierkante meter) en keuken laten leggen. Ik weet niet hoeveel vierkante meter de keuken precies bevat, maar samen met de woonkamer is het 33,3 vierkante meter. Ik ben ook op zoek naar iemand die de woning kan schilderen.

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond laten verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. de vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ongeveer 50 m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat). De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Tegelvloer leggen

Wij hebben nu in onze woning laminaat en zeil liggen op een betonnen vloer. Ik overweeg om dat zelf te verwijderen en daar dan 65 m² vloertegels van 30 x 60 cm te laten leggen. Er moet ook een strip worden geplaatst bij de overgang van de tegels naar laminaat. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de tegelvloer.

Vloertegels leggen

Betreft tegels leggen in de keuken, hal en de wc (3+3+1 m2). Het zijn tegels van tegels 30 x 60 cm. Op de keukenvloer (beton) ligt nog een minimaal restant van kurk, na het verwijderen van de oude vloerbedekking. In de hal ligt laminaat, dit zullen we zelf verwijderen. In de wc kan het over de huidige tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren

We willen 4 wandjes plaatsen (2 x 2.5 meter, 1 x 1 meter en 1 x 1.5 meter), inclusief afwerking (stucwerk). Daarnaast moet er op 2e verdieping laminaat worden gelegd (circa 55 m2). Verder moet de vloer van de cv/wasmachine ruimte betegeld worden (circa 3 m2). En er moet een badkamermeubel geplaatst worden (als we een goed exemplaar kunnen vinden). Kortom: we zoeken een veelzijdig klusbedrijf. Het laminaat, de vloertegels en het badkamermeubel leveren we zelf. Overige benodigde materialen: nader te bepalen in overleg met het klusbedrijf.

Badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen

Ik wil een tegelvloer in de huiskamer. Het oude laminaat (40 m2) en stukje plavuizen (2 m2) in de keuken weghalen. Eventueel egaliseren en nieuwe vloer leggen. Nieuwe tegels heb ik wel uitgezocht, maar nog niet aangeschaft. De badkamer wand- en vloertegels en douchewand plaatsen. Vooraf het bad verwijderen. En een nieuwe wasbak monteren. De badkamer is 2 x 2 meter. Op de wanden tot het plafond tegelen. De maten zijn circa maten, ik zal nog even moeten opmeten wat de maten precies zijn.

Toilet renoveren en laminaat leggen

Wij willen een aantal zaken in mijn woning laten verwerken. Eerste prioriteit: - Toilet strippen - WC pot vervangen - Wasbak/Fontein monteren - Jet Washer monteren - Vloertegels leggen (circa 1.2 m2) - Wand tegels zetten (circa 7 m2) Het toilet is circa 1 m2. Tweede prioriteit: Laminaat leggen op de trappen en 2 slaapkamers (samen 25 m2). De volgende materialen willen wij zorgen. - WC pot - Wasbak en Fontein - Jet Washer - Tegels - Laminaat Maar wij weten niet hoe/welke extra materialen (bijv. pijpen, lijmen, gereedschappen, et cetera) moeten wij zorgen. Daarom vraag wij hier een advies aan.

Begane grond laten betegelen

Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van 50 m2 vloertegels ( laminaat formaat van 90 x 17,5 cm). Het is in een nieuwbouw woning met opgeleverde specie vloer. Graag zou ik ook een plint van dezelfde tegel willen laten aanbrengen. Maar dan de helft van de breedtemaat ( +- 8cm). Het gaat hier om 26 m1. Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief materiaal met behoefte tot lijm en voegsel.

Partners

Partners van Casius