Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Den Bosch:

Piet boon 07 marmoleum leggen

Wij willen graag 8m2 marmoleum vloer Piet Boon 07 willen laten leggen. Het marmoleum ligt reeds door de gehele woning, maar vanwege het verbouwen van de keuken hebben we aan 8m2 nieuwe vloer nodig.

Terrazzo vloer Leggen

Ik ben op zoek naar een partij die een terrazzovloer kan leggen bij mijn voordeur/het portiek. Het betreft een oppervlake van 1,80m diep en 2,75m breed. De vloer die er momenteel in ligt is van betontegel en waaltjes. Naar verwachting is de ondervloer zodoende ook niet geschikt om een terrazzovloer op te maken. Dit graag ook meenemen in de offerte.

Vloer wat ophogen en egaliseren

Badkamervloer van 3.5 m2 moet iets opgehoogd worden en geëgaliseerd met afloop naar doucheputje. Klaar voor het betegelen.

Laminaat leggen

Ik zou graag laminaat laten leggen in de woonkamer, het gaat om 23m2. Er ligt nu laminaat die ik er zelf uit ga halen. Nieuwe laminaat schaf ik ook waarschijnlijk ook zelf aan.

Egaliseren van zoldervloer

Wij willen de betonvloer laten egaliseren, deze is 6 bij 6 dus 36 m2.

Vloer leggen

de overkapping is 540 cm x 350 cm en ik wil graag daarvoor een vloer hebben. Deze draagt niks, dus hoeft niet extreem dik te zijn, ongeveer 7 a 8 cm dik. Er hoeft niks afgegraven te worden, dit doen wij zelf. Kortom, het gaat om het storten van een zand cement vloer.

Een tegelvloer aanbrengen in serre

Ik zoek een tegelzetter die de zandcement vloer van mijn serre kan voorzien van tegels. Dit moet gewapend gelegd worden. De serre is 300 bij 550 cm groot. De tegels haal ik zelf.

Verwijderen vloerbedekking

Graag zou ik de vloerbedekking in de gang willen laten verwijderen. Dit gaat om ongeveer 10m2. Deze zit vastgelijmd aan de betonvloer met bruine lijm. Ik krijg hem met geen mogelijkheid los. Ik ben benieuwd wat het kost als jullie dit zouden doen. En zou dat deze week nog lukken? Hoor het graag.

verwijderen pvc

Ik wil hierbij graag een vrijblijvende offerte opvragen voor het laten verwijderen van onze pvc vloer. De vloer is vastgelijmd en ligt in het midden van ons restaurant. De vloer ligt rondom de bar. Oppervlakte is ongeveer 30 m2. Graag zou ik willen weten welke kosten daarbij komen kijken en met en zonder afval-afvoer. En wanneer zou het kunnen?

tapijt woonkamer slaapkamer opruimen

Er moet een tapijt in de woonkamer slaapkamer worden verwijdert. Zie de plattegrond voor details, het moet er af worden gehaald en afgevoerd, graag een prijs per meter.

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil graag de draagvloer op de eerste verdieping vervangen vanwege ongelijkheid en kraken ervan. Daarnaast zou ik graag direct (geluids)isolatie aanbrengen, aangezien dit nu geheel ontbreekt. De verdiepingsvloer wordt door 7cm brede balken elke grofweg 46 cm afstand (verschilt) ondersteund. In totaal gaat het om ongeveer 45 m2. De ruimte tussen plafondplaten benedenverdieping en de draagvloer is ongeveer 19 cm.

Eiken vloerplanken schuren en opnieuw in de olie zetten

Graag laten wij onze eiken vloerplanken schuren en opnieuw in de olie zetten. Het gaat om 43 vierkante meter Meubilair halen wij weg. In april/ mei zouden wij graag willen beginnen.

PVC click + tapijt leggen

In mijn huidige appartement ligt een siergrindvloer in een aantal ruimtes: 2 slaapkamers, woonkamer, gang. 1. In de woonkamer en gang wil ik graag PVC click laten leggen (met egaliserende ondervloer). 41 m2 2. In de slaapkamers wil ik graag tapijt laten leggen. (4,23 m*3,01 m) + (2,76 m*2,10 m)

Parketvloer herstellen

We willen de parketvloer laten herstellen deze is nu met was behandeld daar zijn op een paar plekken de vloer uitgebeten door honden urine en door de zon verkleurd en nu zouden we eigenlijk de vloer ook een andere kleur geven het gaat om 41 m2. Graag zien we de offerte en de mogelijkheden Nu waslaag, waslaag af of uit en dan geschuurd, urine bijt dat uit.

Visgraat tegelvloer leggen begane grond

Ik wil in mijn nieuwbouwhuis een visgraat tegelvloer van de Praxis laten leggen. Het betreft zowel de huiskamer als aangrenzende entree. In de bijlage treft u een gemaatvoerde tekening van deze ruimtes. Het betreffen tegels van 90 bij 15 cm welke in het standaard visgraat patroon gelegd moeten worden. Het totale oppervlakte (zonder snijverlies) bedraagt 68 m2. Er is vloerverwarming in beide ruimtes. Plinten zijn niet nodig en doe ik zelf. Ik zie graag uw offerte tegemoet met goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitovering @2 2020, waarschijnlijk juni.

Laminaat verwijderen en leggen

Ik wil een offerte aanvragen voor mijn woonkamer en keuken die waterschade hebben opgelopen. Laminaat moet eruit + afgevoerd en er moet een nieuwe laminaat vloer gelegd worden. Totale oppervlakte is 50 m2. Wat gaat alles kosten?

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Ik wil graag de vloerbedekking op de bovenverdieping vervangen door laminaat. 3 slaapkamers (ongeveer 8,11,16m2) en een halletje. Inclusief verplaatsen van meubels, waarvan een tweepersoons boxspring en een onverplaatsbare kast . Laminaat is nog niet aangeschaft.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag nieuwe vloeren in de slaapkamers en doorloop tot slaapkamers ( slaapkamer 1: 38.8 m2 en slaapkamer 2: 16.9 m2) doorloop is 4 m2 een laminaatvloer. graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten. de vloeren zijn niet aangeschaft.

Dekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen

We hebben een huis gekocht uit 1970 en willen heel erg graag een vloerverwarming. Het probleem is dat we op dit moment alleen een betonnen vloer hebben met daarop (vermoedelijk 3 centimeter) cementdekvloer. Geen isolatie dus. Ik ben op zoek naar de makkelijkste oplossing die het best betaalbaar is. De huidige denkrichting is het verwijderen van de cementdekvloer, isolatie aanbrengen en hierop een nieuwe vloer storten met daarin de vloerverwarming. Het gaat om een vloer van 51 m2 en de vloerverwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 65 m2 + plakplinten en ondervloer. Materialen reeds besteld bij Gamma. Leggen op 7 maart a.s.

vloer schuren en lakken

Ik wil een 55 m2 houten vloer afschuren en lakken. Er zitten vlekken nu in de vloer van 8 maanden oud graag opnieuw schuren en lakken. Het is een houten vloeren van ongeveer 2 a 3 cm dik.

Plakplinten plaatsen

Het laminaat is al gelegd. Het is mij niet gelukt om de plakplinten te plaatsen wegens lastige stukken bij de kozijnen. De plakplinten heb ik al in huis. Er moet in totaal nog ongeveer 15 meter plakplinten geplaatst worden.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om 73 vierkante meter. De oude vloer mag eventueel verwijderd worden.

Nieuwe betonvloer met vloerverwarming

We willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1947) de vloer isoleren. Daarbij willen we meteen vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om de begane grond, met een oppervlakte van 35 - 40m².

Flexfloor laten leggen

Ik heb een Flexfloor in de kamer en wil een nieuwe laten leggen. Het gaat om een oppervlak van 17,6 m2. Al het afval mag worden afgevoerd. Ook moeten er plinten worden geplaatst.