Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Den Bosch:

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil graag de draagvloer op de eerste verdieping vervangen vanwege ongelijkheid en kraken ervan. Daarnaast zou ik graag direct (geluids)isolatie aanbrengen, aangezien dit nu geheel ontbreekt. De verdiepingsvloer wordt door 7cm brede balken elke grofweg 46 cm afstand (verschilt) ondersteund. In totaal gaat het om ongeveer 45 m2. De ruimte tussen plafondplaten benedenverdieping en de draagvloer is ongeveer 19 cm.

Eiken vloerplanken schuren en opnieuw in de olie zetten

Graag laten wij onze eiken vloerplanken schuren en opnieuw in de olie zetten. Het gaat om 43 vierkante meter Meubilair halen wij weg. In april/ mei zouden wij graag willen beginnen.

PVC click + tapijt leggen

In mijn huidige appartement ligt een siergrindvloer in een aantal ruimtes: 2 slaapkamers, woonkamer, gang. 1. In de woonkamer en gang wil ik graag PVC click laten leggen (met egaliserende ondervloer). 41 m2 2. In de slaapkamers wil ik graag tapijt laten leggen. (4,23 m*3,01 m) + (2,76 m*2,10 m)

Parketvloer herstellen

We willen de parketvloer laten herstellen deze is nu met was behandeld daar zijn op een paar plekken de vloer uitgebeten door honden urine en door de zon verkleurd en nu zouden we eigenlijk de vloer ook een andere kleur geven het gaat om 41 m2. Graag zien we de offerte en de mogelijkheden Nu waslaag, waslaag af of uit en dan geschuurd, urine bijt dat uit.

Visgraat tegelvloer leggen begane grond

Ik wil in mijn nieuwbouwhuis een visgraat tegelvloer van de Praxis laten leggen. Het betreft zowel de huiskamer als aangrenzende entree. In de bijlage treft u een gemaatvoerde tekening van deze ruimtes. Het betreffen tegels van 90 bij 15 cm welke in het standaard visgraat patroon gelegd moeten worden. Het totale oppervlakte (zonder snijverlies) bedraagt 68 m2. Er is vloerverwarming in beide ruimtes. Plinten zijn niet nodig en doe ik zelf. Ik zie graag uw offerte tegemoet met goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitovering @2 2020, waarschijnlijk juni.

Laminaat verwijderen en leggen

Ik wil een offerte aanvragen voor mijn woonkamer en keuken die waterschade hebben opgelopen. Laminaat moet eruit + afgevoerd en er moet een nieuwe laminaat vloer gelegd worden. Totale oppervlakte is 50 m2. Wat gaat alles kosten?

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Ik wil graag de vloerbedekking op de bovenverdieping vervangen door laminaat. 3 slaapkamers (ongeveer 8,11,16m2) en een halletje. Inclusief verplaatsen van meubels, waarvan een tweepersoons boxspring en een onverplaatsbare kast . Laminaat is nog niet aangeschaft.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag nieuwe vloeren in de slaapkamers en doorloop tot slaapkamers ( slaapkamer 1: 38.8 m2 en slaapkamer 2: 16.9 m2) doorloop is 4 m2 een laminaatvloer. graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten. de vloeren zijn niet aangeschaft.

Dekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen

We hebben een huis gekocht uit 1970 en willen heel erg graag een vloerverwarming. Het probleem is dat we op dit moment alleen een betonnen vloer hebben met daarop (vermoedelijk 3 centimeter) cementdekvloer. Geen isolatie dus. Ik ben op zoek naar de makkelijkste oplossing die het best betaalbaar is. De huidige denkrichting is het verwijderen van de cementdekvloer, isolatie aanbrengen en hierop een nieuwe vloer storten met daarin de vloerverwarming. Het gaat om een vloer van 51 m2 en de vloerverwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 65 m2 + plakplinten en ondervloer. Materialen reeds besteld bij Gamma. Leggen op 7 maart a.s.

vloer schuren en lakken

Ik wil een 55 m2 houten vloer afschuren en lakken. Er zitten vlekken nu in de vloer van 8 maanden oud graag opnieuw schuren en lakken. Het is een houten vloeren van ongeveer 2 a 3 cm dik.

Plakplinten plaatsen

Het laminaat is al gelegd. Het is mij niet gelukt om de plakplinten te plaatsen wegens lastige stukken bij de kozijnen. De plakplinten heb ik al in huis. Er moet in totaal nog ongeveer 15 meter plakplinten geplaatst worden.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om 73 vierkante meter. De oude vloer mag eventueel verwijderd worden.

Nieuwe betonvloer met vloerverwarming

We willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1947) de vloer isoleren. Daarbij willen we meteen vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om de begane grond, met een oppervlakte van 35 - 40m².

Flexfloor laten leggen

Ik heb een Flexfloor in de kamer en wil een nieuwe laten leggen. Het gaat om een oppervlak van 17,6 m2. Al het afval mag worden afgevoerd. Ook moeten er plinten worden geplaatst.

Laminaat- of PVC-vloer laten leggen

Ik moet binnen nu en drie wekene een nieuwe vloer legen ivm plaatsing groot bed

Open grindvloer laten sealen en kleuren

Ik wil graag mijn open grindvloer laten kleuren en sealen. Vloer is ongeveer 10 jaar oud en ongeveer 35 m2. Het bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar, de ondervloer is nog goed.

Laminaat vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van ca. 40 m2 laminaattegels in drie ruimtes. De antraciet laminaattegels zijn verkrijgbaar bij/van Quickstep maar ik sta open voor andere ideeën. De materialen mogen opgenomen worden in de offerte. De ruimtes moeten nog leeggehaald worden, wilt u dit ook opnemen in de offerte? De huidige clicklaminaat vloer zou eventueel verwijderd kunnen/moeten worden.

Tapijttegels leggen

Huidige tapijttegels zijn door lekkage beschadigd. Het betreft een vloer van ongeveer 3 x 4 meter (slaapkamer). Huidige tegels liggen op een betonnen ondergrond (vlak, geen ondervloer). Wat kost het om een nieuwe vloer te laten leggen, inclusief alle materialen?

Laminaatvloer leggen

Naar aanleiding van waterschade, wil ik graag een offerte opvragen. Dit gaat om laminaat, ondervloer en plakplinten monteren. De oppervlakte van de vloer is 45 m2 en voor de plakplinten tel ik een omtrek van 30 meter.

Laminaatvloer vervangen

Ik wil ongeveer 48 vierkante meter laminaatvloer verwijderen en nieuwe laten leggen. Inclusief plinten. laten leggen in de gang waterschade gehad weet niet of ondervloer moet vervangen matriaal kopen wij zelf.

Tegels en zeil verwijderen, laminaat leggen

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om in een appartement de vloer eruit te laten halen, en daarna laminaat erin te laten leggen. Het gaat om een klein stukje overloop met tegels en zeil in de rest van de woning.

Grindvloer leggen

Het in smeren van een grindvloer in de hal keuken, berging. Ongeveer 22 m2. Op een bestaande tegelvloer.

Vloerdelen vervangen na waterschade

Ik wil mijn vloer op gehele benedenverdieping vervangen na waterschade. Circa 60 m2. Er liggen nu grenen planken van 19 cm breed. De oude zwevende vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer (optioneel weer grenen of eiken) moet gelegd worden. Afwerking met olie of lak. Er staat nu nog water onder vloer, moet dit weggezogen worden?

Laminaat verwijderen en nieuw laminaat leggen na waterschade

Ik wil het laminaat en de vloerbedekking daaronder laten verwijderen in mijn flat. Vervolgens moet er nieuw laminaat gelegd worden. Het moet eerst nog drogen en ik weet niet hoe lang het duurt voordat het gedroogd is. Het stuk dat gerepareerd moet worden is ongeveer 55-60 m2.