Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vinyl en plinten leggen:

Vinyl en plinten leggen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning monteren betreft: vinyl monteren en plinten monteren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 64 m2.
Onze klant uit Cuijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vinyl en plinten leggen uit heel Nederland:

Vinyl laten leggen

Ik wil graag een kleine badkamer met vinyl laten leggen. Inclusief douchehoek en opstaande randen/plinten. Betreft een nieuwe vloer. Circa 5m2. De afwerking is nog niet aangeschaft. Werk moet over circa een week plaatsvinden

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2

Vinyl clickvloer leggen

In een viertal vertrekken willen we graag een vinyl click vloer laten leggen (in totaal 40 m2). Vloer al aangeschaft bij Praxis is inclusief geïntegreerde ondervloer. Daarnaast ook graag in de vertrekken plinten aanbrengen (zijn ook al aangeschaft).

Laminaat leggen met plinten

Het betreft het leggen van 50 m² ondervloer, 50m² laminaat en het zetten van 50 meter aan plakplinten. De vloer kan over de huidige vinyl vloer gelegd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat in een klein appartement leggen

Wij zijn eigenaar van een appartement dat de bestemming 'commercieel kamerverhuur aan studenten' heeft. Er ligt in het hele appartement oud vinyl op de vloer, in totaal ongeveer 40 m² in diverse ruimtes. We willen dat vinyl laten vervangen door laminaat met ondervloer en platte plinten. De plinten moeten erg goed worden vastgelijmd. Het opgegeven adres heeft aan de voorzijde een avondwinkel. Het appartement is aan de achterzijde gelegen en is bereikbaar via een naamloze steeg. U moet dus even naar de achterzijde, links om of rechts om het pand. Het appartement heeft een ingang met keuken, een aparte slaapkamer en na de keuken een verbreed woonkamergedeelte. In de entree is ook een meterkast van 50 x 77 cm waarin laminaat moet worden gelegd. Wij wonen zelf daar niet in de buurt, maar zijn daar op 1 september aanwezig. Het zou fijn zijn als de vakman dan even tijd heeft om te komen kijken. We krijgen dan graag uw advies en een prijsopgave. Er is geen haast met het leggen van de vloer.

Kerlite tegels leveren en plaatsen

Ik wil graag de vloer in mijn halletje laten betegelen, het is maar 2 m2 maar ik heb de dunste Kerlite tegels nodig, liefst licht grijs met plinten (indien mogelijk) om de huidige plak vinyl tegels te vervangen. Het liefst een vierkant formaat, met uitsparing voor het kruipluik.

Vinyl laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij willen in onze woonkamer van 27 m² en gang van 6 m² vinyl laminaat met ondervloer, dampfolie en plinten laten plaatsen. Alle materialen zijn hiervoor al besteld. Wij zullen de ruimtes helemaal leeg maken. De ondergrond is een vlakke betonnen vloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Hoge plinten plaatsen

Graag wil ik op korte termijn 25 meter aan hoge plinten laten plaatsen rondom de muren van mijn beneden verdieping (7 hoeken). Daarbij wil ik graag een klein stukje vinyl-laminaat van Praxis nog laten leggen, circa 3 vierkante meter in de trapkast. Ook het plaatsen van 1 overgangsprofiel/binnendrempel zou fijn zijn. Wij zorgen dat de materialen aanwezig zijn op de dag van montage. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vinyl in keuken leggen en vloertje in bergruimte maken

In de keuken nieuw zeil of vinyl leggen en plinten plaatsen, dit is ongeveer 10 m2. Er ligt nu een soort zeil, dit moet worden verwijderd. In de bergruimte (1 m2) houten vloer maken en egaliseren, op dit moment ligt er wat steentjes en puin, deze is 6 cm dieper dan naast gelegen vloer.

Laminaat leggen en behangen met vinyl

Het betreft 32 m2 laminaat inclusief plinten en ondergrond leggen. Twee kamers behangen ongeveer 12 a 14 stroken vinylbehang. Wasmachine en gasfornuis aansluiten. Simpel slot in een poortdeur monteren. Ophangen rolgordijnen en of inkorten. Eventueel nog wat sauswerk. Graag iemand die mij de 17 of 18de juli al kan helpen, eventueel een week eerder.

Partners

Partners van Casius