Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen op zolder:

Laminaat leggen op zolder

Betreft het leggen van 11 vierkante meter laminaat op de voorzolder, plus ondervloer en circa 4 meter plak plinten. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen op zolder uit heel Nederland:

Laminaat leggen en plafond van badkamer verven

Door een lekkage moeten wij een nieuwe laminaat laten leggen in de zolder en plafond van de badkamer laten verven. De vloer van de zolder is ongeveer 30m2 (5m2 aanloop + 25m2 kamer) Verven van de plafond is ongeveer 4m2 en wit zandverf. Laminaat regel we zelf.

Laminaat leggen

Wij gaan binnenkort ons huis verkopen en daarvoor moet de zolder nog een laminaatvloer + ondervloer en plinten krijgen. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het leggen hiervan? Eventueel in combinatie met de aanschaf van de vloer, plinten en ondervloer bij jullie (de goedkoopste optie)? Het gaat om 32 m2 vloer en 11m aan plinten. Kunnen jullie ook aangeven hoe snel de vloer gelegd kan worden? Dit moet namelijk uiterlijk voor 30 maart gebeurd zijn omdat dan de foto's gemaakt worden. Ik hoor het graag! Vriendelijke groet, Annerieke

Laminaat leggen

Ik heb bij Praxis laminaat gekocht en mijn zoon zou het gaan leggen. Nu heeft mijn zoon te weinig tijd en misschien kan Praxis ondersteuning bieden? Het laminaat heb ik al, de ondervloer moet ik nog aanschaffen en de plinten doen we later zelf. Wat kost het als jullie de laminaatvloer leggen? Gaat het per uur of per m2? Over circa 3-4 weken moet het laminaat gelegd worden. Graag ontvang ik jullie gratis offerte.

Legged van 36m2 laminaat en ondervloer

We zijn opzoek naar een vakman of vrouw die 36m2 laminaat en ondervloer bij ons zou kunnen leggen in de week van 26 maart. Graag ontvangen hier voor een offerte.

Leggen van laminaat en ondervloer 36m2

Graag willen we een offerte kregen voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer om 36m2. Klus is voor over 2 weken. Start 27 maart.

Laminaat leggen

34m3 laminaat laten leggen

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil 66 m2 laminaat met ondervloer (rollen) laten leggen. Tevens ong. 40 meter plinten bevestigen op de muur. Materiaal heb ik al in huis. Het laminaat is extra breed. Het betreft een woonkamer/gang/ 2 slaapkamers.

Laminaat leggen in gang en op overloop

Het gaat om het leggen van laminaat in twee verschillende ruimtes: Gang en overloop. In totaal +- 10 M2. Hierbij is het de bedoeling dat: - Er op de overloop vanuit 1 slaapkamer doorgelegd gaat worden. In de slaapkamer ligt dit laminaat al, dus moet doorgetrokken worden op de overloop; - Het laminaat bij de hoekjes van alle deurkozijnen e.d. netjes afgewerkt wordt; - In de gang is het luik naar de kruipruimte, waar het laminaat dus losgehaald moet kunnen worden om de kruipruimte in te gaan. Verder: - Staat in de gang de trap naar boven. Hier zal dus omheen gewerkt moeten worden.

Laminaat leggen in zitkamer

Laminaat leggen en plinten kamer 16 vierk. Meter. Evtl rolgordijn in zelfde kamer ophangen.

Laminaat vloer leggen

Ik wil graag 30 m2 laminaatvloer leggen langs de keuken met aardig wat zaagwerk en het monteren van plinten. Het gaat om een verzekeringsofferte. Ik ben na 23 maart weer terug van vakantie.

Partners

Partners van Casius