Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor waterschade aan laminaat laten herstellen:

Waterschade aan laminaat laten herstellen

Vanwege een lek aan de radiator (fout van de installateur) is de vloer van mijn thuiskantoorruimte aan vervanging toe, want deze staat nu bol en piept/kraakt. De vloer is 3 x 6 meter, oftewel 18 m2. Het benodigde materiaal (ondervloer, laminaat en hoge plinten) kan ik zelf aanleveren (Quickstep). Graag had ik een offerte ontvangen voor: 1) Het ontruimen van de kamer (leegmaken en verplaatsen van de kasten die aan de muren zijn vastgemaakt, demonteren van 2 pc`s en randapparatuur, demonteren en verplaatsen van 2 bureaus), 2) het verwijderen van het bestaande laminaat en plinten, het leggen van het nieuwe laminaat inclusief plinten en ondervloer en 3) Het terugplaatsen van alle kasten, bureaus en apparatuur net zoals het oorspronkelijk was. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van enig afval kan worden meegenomen in de offerte.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade aan laminaat laten herstellen uit heel Nederland:

Nieuw laminaat leggen

Voor een oppervlakte van ongeveer 25 m2 wil ik een nieuw vloer laten plaatsen door waterschade. De oude vloer moet eerst verwijderd worden. Een deel loopt onder de 3 meter lange inbouwkeuken door, dit moet dus eerst alle gedemonteerd worden alvorens een nieuw vloer gelegd kan worden. Een ander deel loopt onder de wasmachine/droger ook dit dient verwijderd te worden voordat er een vloer gelegd kan worden.

Laminaat leggen in winkelruimte

In onze winkelruimte hadden wij waterschade. Ruimte is ongeveer 36 m2. Ik zoek iemand die de oude vloer kan verwijderen + afvoeren. Vervolgens leggen van ondervloer, plinten en laminaat. Materialen voor de vakman.

Reparatie van laminaat na lekkage

Door waterschade moet er wat laminaat vervangen worden. Het is geen groot oppervlak (circa 2 m2), maar ik zou het wel graag hersteld willen hebben.

Laminaat en ondervloer met waterschade vervangen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer leggen inclusief ondervloer op de gehele bovenverdieping 45 m2

Laminaatvloer leggen

Naar aanleiding van waterschade, wil ik graag een offerte opvragen. Dit gaat om laminaat, ondervloer en plakplinten monteren. De oppervlakte van de vloer is 45 m2 en voor de plakplinten tel ik een omtrek van 30 meter.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad en nu staat er een deel van het laminaat bol. Het gaat om een verzekeringsofferte. De keukenkast en de vaatwasser deur klemmen ook.

Laminaat met waterschade vervangen

Door een lek in het plafond is water via de kozijnen in het laminaat in de woonkamer terecht gekomen. Ongeveer 1 x 2 meter is na het opdrogen helemaal bol komen te staan.

Laminaat vervangen vanwege waterschade

Onlangs is een leiding gesprongen en is er water onder mijn laminaatvloer terechtgekomen. De leiding is nu gerepareerd echter zit het water er nog steeds. Ik wil graag mijn laminaatvloer vervangen door een nieuwe laminaatvloer met nieuwe plakplinten waarbij het resterende water wordt verwijderd. Het betreft een vloer van 19,33 m2, de omtrek voor plinten betreft 22,6 meter. Ik wil graag dat er OK laminaat geolied grenen 3 m² 6 mm wordt gebruikt voor de laminaatvloer en voor de plakplinten gaat het om grijs eiken 240 cm. De materialen heb ik niet tot mijn beschikking. Ik zou graag de totale prijs willen weten inclusief verwachtte prijs van de arbeid om de kosten bij mijn verzekeraar te kunnen declareren. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. In de ruimte staan nog wel meubels, verplaatst u deze of dien ik dat zelf te regelen?

Laminaat met waterschade herstellen

Laatst hebben we een kleine waterschade opgelopen maar dit midden in onze woonkamer helaas. Wellicht is het mogelijk om dit er tussenuit te halen en zonder verschil met de rest terug te plaatsen? Anders zal de helft er uitgehaald moeten worden, ongeveer 25 m2. Ook de hoge plinten, deze zijn netjes afgekit en zullen kleine schade op de muur aanbrengen eventueel bij texen. Kleine plak plintjes. Ook de afwerking onder de keuken moet los omdat het laminaat hier onder door loopt. En 2 keer verwarmingsopbouw moet worden losgehaald. Graag zou ik willen weten wat hier de kosten ongeveer van gaan worden zodat ik dit kan laten maken.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Graag wil ik een offerte voor laminaat waterschade een rapport maken voor mijn verzekering.

Partners

Partners van Casius