Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor waterschade aan laminaat laten herstellen:

Waterschade aan laminaat laten herstellen

Vanwege een lek aan de radiator (fout van de installateur) is de vloer van mijn thuiskantoorruimte aan vervanging toe, want deze staat nu bol en piept/kraakt. De vloer is 3 x 6 meter, oftewel 18 m2. Het benodigde materiaal (ondervloer, laminaat en hoge plinten) kan ik zelf aanleveren (Quickstep). Graag had ik een offerte ontvangen voor: 1) Het ontruimen van de kamer (leegmaken en verplaatsen van de kasten die aan de muren zijn vastgemaakt, demonteren van 2 pc`s en randapparatuur, demonteren en verplaatsen van 2 bureaus), 2) het verwijderen van het bestaande laminaat en plinten, het leggen van het nieuwe laminaat inclusief plinten en ondervloer en 3) Het terugplaatsen van alle kasten, bureaus en apparatuur net zoals het oorspronkelijk was. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van enig afval kan worden meegenomen in de offerte.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade aan laminaat laten herstellen uit heel Nederland:

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Gespijkerd parket verwijderen en nieuw laminaat leggen

In verband met waterschade willen wij onze parketvloer van 33 m² laten verwijderen. In het halletje willen we een tegelvoer laten verwijderen. We willen er vervolgens laminaat met ondervloer, staande plinten en hoekprofielen laten aanbrengen. Voor een deel zullen we hiervoor een vergoeding krijgen van de verzekering. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade

Ik wil laminaat laten leggen op zolder en een muur laten verven die beschadigd is door waterschade. Vloeroppervlakte is 51 m2. Muur is 13 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Mevrouw verwijderd zelf eerst haar oude laminaat.

Vervangen laminaatvloer na waterschade

Door lekkage aan een keukenkraan is er schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat in de keuken en woonkamer. Er moet ongeveer 35 m² laminaat worden vervangen. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren, want het laminaat in mijn keuken staat helemaal omhoog en het is er daardoor niet werkbaar meer.

Laminaat laten leggen

Ik zou graag een laminaatvloer willen laten leggen van ongeveer 100 m² door mijn gehele woning inclusief ondervloer ( beste ondervloer voor demping) en opstaande plinten. Het is een appartement op de 3e verdieping en is gebouwd in 2005. Ik zoek iemand op korte termijn aangezien de vorige vloer waterschade heeft opgelopen. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Graag in de offerte ook een aparte post opnemen voor het verwijderen en afvoeren van de huidige vloer. Uw offerte heb ik ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Het laten leggen van 60 m2 laminaat. Het betreft een vloer die dermate waterschade heeft dat deze geheel vervangen moet worden. In de berekening mag meegenomen worden een laminaat vloer van 13 euro m2. Inclusief het afvoeren van de oude vloer en vervangen van plinten. Het gaat over 1 grote ruimte en een hal.

Laminaat vervangen vanwege waterschade

Wij hebben waterschade en daardoor moet 45 m² laminaat met ondervloer en 55 meter plinten worden vervangen. Ik heb er zelf al een deel van het laminaat uitgehaald, de rest moet nog. Ik zal zelf de nieuwe materialen kopen bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb lekkage gehad vanuit mijn badkamer en daardoor is er schade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Er ligt in totaal 95 m² laminaat. Een deel daarvan zal vervangen moeten worden. Dat betreft laminaat in de gang. Ik laat dit hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.

Partners

Partners van Casius