Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Breda of directe omgeving.

2418 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Breda:

Verwijderen gelijmde trap bekleding

Trap bekleding verwijderen en eventuele lijmresten .Trap van 14 treden

laminaat leggen 1e en 2e verdieping nieuwbouwwoning

Wij willen graag op 2 verdiepingen ondervloer, laminaat laten leggen met hoge plinten (9cm). Op de 1e verdieping gaat het om 2 slaapkamers en een hal (totaal ong.45 m) en de 2e verdieping bestaat uit 1 slaapkamer, een hal en een opbergruimte totaal ongeveer 40 m). De woning is geheel leeg en vlak bij oplevering. De oplevering is het 1e kwartaal 2021. Het gaat in de bijgevoegde pdf om de MK hh afbeelding (de eerste afbeelding)

Grindvloer slaapkamers kleine hal en trap

Wij willen graag siergrindvloer bij ons op de bovenverdieping in de slaapkamer kleine hal en trap laten leggen. De huidige vloer halen we er zelf uit. Hoeft niet te worden voorzien van isolatie. Wel graag ook met coating. Daarnaast willen wij dit ook in de voor tuin (zonder coating) een grindvloer hebben. Er liggen nu betontegels. In totaal gaat het om 100 m2.

Vloer egaliseren voor een pvc vloer

Wij willen de vloer in de woonkamer en gedeeltelijk de keuken egaliseren. De ruimte heeft een oppervlak van 29 m2. Er liggen tegels van ongeveer 20 x 20 cm of 30 x 30 cm. Alles is op dezelfde etage. Wij willen er een pvc vloer overheen leggen, dus de vloer moet daar geschikt voor zijn. We zijn opzoek naar iemand die het liefst eind volgende week kan beginnen.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een gekleurde zandcement dekvloer, pigment dus mengen door het zandcement. 50M2 begane grond, goed te bereiken, 7 cm dik, evt egaliseren, kortere droogtijd, komt over vloerverwarming te liggen

Jute ondervloer verwijderen

Ik wil een jute ondervloer laten verwijderen. Ca 37 m2. Is vastgelijmd. Het betreft de begane grond in de huiskamer.

Vloerbedekking verwijderen 70m2

Ca 70m2 vloerbedekking verwijderen uit leeg appartement

Zandcement vloer aanleggen

Wij gaan vloerverwarming laten aanleggen in onze woning en aanbouw, die daarna zal moeten worden geëgaliseerd en daarna wellicht epoxy. Graag ontvangen wij een prijs voor het zandcement 3 centimeter op de vloerverwarming en een epoxy gietvloer. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie

Ik wil en nieuwe houten vloer in de woonkamer, ong 25 vierkant meter. Tegelijk met de vloer, wil ik isolatie aanbrengen. Dit word door een ander bedrijf geregeld maar moet gecoördineerd geworden. Het huis is van ong 1930. Ik wil een traditionele stijl, zoals herringbone of vergelijkbaar. Het moet ook goed bestendig zijn tegen "wear and tear", kinderen en honden!

Laminaat leggen

Ik wil mijn slaapkamer opnieuw lamineren. Er ligt nu laminaat en dit moet eerst verwijderd worden, en daarna nieuwe gelegd. Het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vervangen

Graag een nieuwe laminaat voor onze huis. Dit moet geplaatst worden in de woonkamer, keuken, slaapkamers etc. Het oude materiaal ook afvoeren en verwijderen. Is denk ongeveer 50 a 75 m2. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal.

Lamelparket leggen

Een oppervlakte van 1,5 vierkante meter bij de open haard moet worden bijgelegd. De huidige stukken moeten deels worden verwijderd en de nieuwe moeten worden ingeschoven. Rondom een plint aanbrengen. Parket en plint zijn aanwezig. Uitvoeren voor 5 november, kan ook s'avonds en in het weekeind.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Door een lekkende vaatwasser is de vloer op een paar plaatsen omhoog gekomen. Het gaat om pvc-laminaat en volgens de verzekeringsmaatschappij kan e.e.a. worden hersteld door een deel van de ondervloer te vervangen. Dit parket is namelijk niet meer leverbaar en anders moet in de gehele kamer de vloer worden vervangen. het gaat om 6 planken die omhoog is gekomen van 1.20 x 20 per stuk

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag een offerte voor twee appartementen.Het betreft een van 38 m2 en een van 35 m2, de vloeren moeten eruit en nieuwe laminaat erin met nieuwe ondervloer.

Beschadigd laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Laminaat met waterschade verwijderen en opnieuw leggen, 10 m2, laminaat is vanaf de keuken tot aan het midden van de woonkamer beschadigd. Materiaal en arbeidskosten graag apart offreren.

Granito vloer in de hal repareren/ polijsten

We hebben plavuizen uit onze hal verwijderd, waaronder een mooie granito vloer tevoorschijn kwam. De lijmresten zijn er zo goed als af, maar de kleur is nog niet mooi. Het moet gepolijst en geïmpregneerd worden heb ik begrepen. Daar zoeken we hulp voor. De afmetingen van de vloer is: 5 bij 1.5 meter.

Laminaat vervangen

Vanwege een lekkage is een deel van de laminaatvloer bol komen te staan in de hal en gang. Aangezien het laminaat door de hele woning ligt, dient eerst het laminaat dat bol staat eruit gehaald te worden, de ondervloer vervangen te worden en dan nieuw laminaat gelegd te worden. Oppervlakte van de hal is ongeveer 5 m2 en oppervlakte van de gang is ongeveer 10 m2. Het oude laminaat hoeft niet worden afgevoerd door de vakman, het nieuwe laminaat wel graag bij de offerte.

Vloer herstellen bij waterschade

Ik heb een schade rapport en bijbehorende kosten indicatie nodig voor mijn inboedelverzekering. Schade ontstaan door probleem verwarmingsbuizen bovenburen waardoor er roestig water langs buizen naar mij en onderburen liep. Over een gebied van ongeveer 1,50 meter bij 1,50 meter is er schade ontstaan aan het laminaat. Vooral bij de naden is het laminaat gaan wijken. Alvast hartelijk bedankt!

Balkenvloer vervangen door een betonvloer

Ik zoek een aannemer die in mijn woning (woonkamer) een betonnen en goed geïsoleerde vloer kan leggen met vloerverwarming. Momenteel ligt er een vloer in met houten balken. Het breken en eventueel graven doen we graag zelf, in overleg met de vakman. De vloer is 30 m2. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Beschadigde laminaatvloer vervangen na waterschade

Een deel van de vloer in mijn woonkamer heeft waterschade en moet worden vervangen. Het gaat om ongeveer 14 m2 van in totaal 32 m2. Het originele laminaat was 12 euro per m2.

Eiken visgraat aanhelen en gehele vloer schuren en olien

Rond een convectorput moet nog 7m2 eiken visgraat worden gelegd, direct op de houten ondervloer. Vervolgens zou de hele vloer (37m2) geschuurd en geolied moeten worden.

Plaatsen laminaat en ondervloer

Graag wil ik een offerte voor het laten leggen van een ondervloer en laminaat in de keuken (14 m2). Ook moeten er plinten worden geplaatst.

Plinten leggen

Gaat om een klus waar max 15 meter plakplinten gelegd moet worden en 2 kleine stukjes van 10 a 15 cm mdf plinten.

Parketvloer verwijderen

Wij willen een parketvloer laten verwijderen. De oppervlakte is ongeveer 16 m2 en de ruimte is op de eerste verdieping. Het gaat om houten planken die gelijmd en getimmerd zijn aan de ondervloer van spaanplaat. De ondervloer is gelijmd aan de betonnen verdiepingsvloer.

Laminaat dat bol staat vrij zagen

Mijn laminaat is helemaal bol komen te staan in een hoek van de kamer. Niet met 1 plank maar met een heel gedeelte. Als ik dan op het gedeelte ga staan waar het bol staat dan wordt het daar weer plat maar gaat het aan de andere kant bol staan. Het stuk laminaat is 2 bij 3 meter groot en lijkt te strak gelegd. Aan de kant van de deur moet een stuk afgezaagd worden en ik denk misschien ook aan de muurkant of kant van de keukenkastjes.