Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor smeervloer storten:

Smeervloer storten

Graag wil ik van u weten wat het kost om ongeveer 120 vierkante meter smeervloer te storten van 7 mm dik. Het komt op een plavuizen vloer. Want ik ga vloerverwarmingen laten leggen.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smeervloer storten uit heel Nederland:

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder onder een kleine berging die ik wil maken. Er komt dus een kleine loods van 6,5x10 m (druk per m2 van de loods is 200 kg per m2). Daar onder wil ik een klein keldertje als extra berg ruimte hebben van ongeveer 8x4,5 m en 2.7 m hoog. Ik wil de vloer van de kelder in het werk laten storten door een professional. Deze vloer moet minimaal 0.5 m groter gemaakt worden dan de kelderwanden om opdrijven te voorkomen. De wanden ga ik vervolgens oplijmen met BIA betonblokken van formaat 297 x 214 x 98 mm. Verdere specificaties van deze blokken zijn via Google te vinden. Nadat de keldermuren staan zal er een professioneel bedrijf komen die de kelder van buitenaf afdicht. Vervolgens moet daar een funderingsbalk omheen gestort worden welke aan de zijkant bevestigd moet worden aan de keldermuur. Dan moet er een kanaalplaat of een massieve betonnen plaat op die funderingsbalk komen te liggen. De keldermuur blijft 1 cm vrij van deze kanaalplaten zodat eventueel gewicht niet doordrukt op de keldermuur maar opgevangen wordt door de funderingsbalk. De begane grond vloer moet ook een funderingsbalk hebben. Daar na zal er een gewapende vloer gestort worden over de hele loods. Hierbij zal ook een gewapende smeervloer van minimaal 5cm over de kanaalplaten gestort worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Ik wil graag een constructie tekening laten maken zodat ik weet dat het geheel sterk wordt. Voor de uitvoering van het project heb ik mensen. Ik doe in bijlage 1 een foto van de constructie van de keldermuur/funderingsbalk/begane grondvloer. Bijlage 2 is een voorbeeld van de voet van de kelder. Ook doe ik in bijlage 3 een kopie van het product blad van de BIA betonblokken.

Betonvloer storten en vlinderen

Betonvloer storten +-33 m2 met vloerverwarming en glad vlinderen of een smeervloer aanbrengen. Het gaat om de vloer van de huiskamer. Ik doe zelf het voorwerk; puin is al weggehaald en ik heb de grond geëgaliseerd met zand. Eerste indicatie voor de vloer met vloerverwarming graag per mail.

Smeervloer leggen

Graag ontvingen wij een offerte voor het storten van een smeervloer in onze woonkamer, hal en toilet. Dit beslaat ongeveer 50 m2. In de vloer wordt nog vloerverwarming gelegd. De smeervloer zou ongeveer 10 cm dik moeten worden. Ook zouden we graag weten hoe u zit met uw planning; wanneer zou u eventueel een vloer kunnen storten?

Aanbouw plaatsen

Wij zijn van plan om een aanbouw van 5.10 meter breed en 3 meter diep te laten plaatsten. De werkzaamheden zijn als volgt: - De bestaande klinkers eruit halen - Het uitgraven van de vloer - Het uitgraven van de fundering voorkant aanbouw - Het leggen van de EPS vloerisolatie 10 cm dik - Het bewapenen van de ruwvloer met staalmatten rond 5 - Het storten van de vloer en fundering met beton - Het opmetselen van de 2 penanten links en rechts voorkant aanbouw - Het voegen van de penanten - Het plaatsen van een HEA stalen balk aan de voorkant op de penanten - Het leggen van de balklaag met 2 revelingen voor de lichtkoepels 1000 x 1000 mm - Het leggen van de pellosfloor platen op de balklaag - Het leveren en plaatsen van 2 lichtkoepels 1000x1000mm - Het dak voorzien van isolatie, dakleer, hemelafvoer, dakdoorvoer voor de afzuiging en een trim - De zijkanten voorzien van regelwerk isolatie en gipsplaten - Onderkant dak voorzien van regelwerk en gipsplaten - Het inzagen van de borstwering van de bestaande achtergevel - Het eruit halen van het metselwerk onder en naast de bestaande raam - Het verplaatsen van stroom in huidig metselwerk - Het verplaatsen van huidig waterpunt naar nieuwe penant - Het eruit halen van de bestaande kozijnen ,loopdeur en raam achtergevel - Het plaatsen van een hardhout dubbele schuifdeur, 3680 x 2420 mm - Het leggen van de vloerverwarming en aansluiten op de huidige pomp - Stroom aanleggen in de aanbouw beide zijde dubbel stopcontact - Het aanbrengen van 6 inbouwspots in het plafond - Het maken van een smeervloer met tegels in de specie, tegels leveren door eigenaar zelf - Het inwassen van de tegelvloer - De bestaande afzuiging verlengen met flexibele pijp naar de dakdoorvoer - Het stukken van de gemetselde penanten en bestaande achtergevel aanbouw - alle nieuwe wanden en plafond aanbouw met bestaande achtergevel binnen en buiten voorzien van spuitwerk - Het plaatsen van een hardhout harmonicadeur 4772 x 2750 mm

Betonnen vloer storten en aansmeren

In de voorkamer gaat de houten vloer eruit en moet er een betonnen vloer gestort worden van ongeveer 7.5 x 3.8 meter van ongeveer 10 a 12 centimeter dik. Hierna moet er een smeervloer worden aangebracht van enkele centimeters.

Vloerverwarming aanleggen + beton storten

Ik wil graag vloerverwarming in mijn woonkamer en keuken. Hiervoor dient in de woonkamer de houten vloer welke bekleed is met kurk eruit gehaald te worden. Ook in de keuken annex halletje en toilet ligt kurkparket op een smeervloer, ook hier wil ik graag vloerverwarming. Er zal ook beton gestort moeten worden. De woonkamer is circa 9.00 mtr bij 3.65 mtr. De keuken is circa 2.00 mtr bij 4.50 mtr.

carport ombouwen tot serre

Wij willen graag onze carport ombouwen tot serre, de werkzaamheden zijn: - fundering voor een muur 3 meter lang bij 0,35*0,40 m, muur metselen met kolom op het einde van 3 meter lang en 2,5 meter hoog waarvan 0,4 vanuit de grond opmetselen. De carport dient aan 2 zijden dichtgemaakt te worden met kunststof vouwwand waarvoor fundering en vloer nog gestort moeten worden. 1ste zijde is 2,5 meter lang andere zijde is 5,5 meter lang. 2 ramen van 1,6*2,5 m en 1,6*2,8 meter dichtmetselen. Al het metsel werk dent aan beide zijde gevoegd te worden. Vloer storten van 3 * 5,5 m ca 10 cm dik smeervloer ca 4 cm dik en tegels leggen. Ik realiseer me dat dit een hele grote klus is, vandaar dat ik graag een offerte zou willen die opgesplitst is in de onderdelen beton metselen voegen

verwijderen houtenvloer woonkamer, ...

verwijderen houtenvloer woonkamer, beton storten in woonkamer, verwijderen smeervloer gang en keuken, aanbrengen vloerverwarming beneden verdieping, smeervloer aanbrengen, plavuizen leggen benedenverdieping, voegen, afwerken.

Het storten en egaliseren van een ...

Het storten en egaliseren van een smeervloer in een serre, afmeting: 3 bij 3 meter