Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, gietvloer laten leggen, laminaat vervangen, vezelvloer en cementdekvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom:

Smeervloer storten

Graag wil ik van u weten wat het kost om ongeveer 120 vierkante meter smeervloer te storten van 7 mm dik. Het komt op een plavuizen vloer. Want ik ga vloerverwarmingen laten leggen.

Mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn huidige mozaïek parketvloer kan verwijderen en vervangen met een nieuwe mozaïek parketvloer. De vloer is circa 40 m2.

Click PVC vloer leggen

Graag wil ik een click PVC vloer laten leggen in een nieuwe woning. Er moet ook een ondervloer gelegd worden. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Laminaatvloer leggen

Ik wil 28 m2 laminaat laten leggen zonder ondervloer. Dat doen we zelf

Vloer egaliseren na aanbrengen van vloerverwarming

Ik wil de vloer van de complete woning laten egaliseren. Het gaat om een oppervlak van totaal 120 m2.

Hulp bij laminaat leggen

Ik wil dat iemand 51 m2 laminaat gaat leggen in de woning. Het laminaat gaat mijn vrouw uitzoeken.

Laminaatvloer leggen

Ik krijg op 17 januari de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar in totaal 111 m² laminaat met ondervloer laten leggen op de boven- en benedenverdieping. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier vanaf week 3 tijd voor heeft. Ik zal zelf alle materialen kopen.

Betonlook vloer in nieuwbouw leggen

Voor onze nieuwbouw woning willen we op de 1ste verdieping misschien een beton look vloer laten leggen. In totaal gaat het om +/-80 m2 bovenop de smeervloer. Kunnen jullie hiervoor kostenindicatie geven?

Tegelvloer vervangen door granito

De huidige tegelvloer is niet goed gezet en moet dus verwijderd worden. Daarvoor in de plaats wil ik een granitovloer. Ook moet er een nieuwe afvoerleiding geplaatst worden voor de douche. Het gaat om 6,5 m2.

Vloer egaliseren

De vloer is niet egaal genoeg. Het gaat om de woonkamer van ongeveer 50 vierkanten meter. Het moet voor 1 augustus geëgaliseerd zijn! Ik hoor graag van u.

Verwijderen van de tegelvloer en vloerverwarming aanbrengen

Betreft het verwijderen tegelvloer -> resultaat moet een vlakke vloer zijn. Ook graag het aanbrengen van vloerverwarming (mits mogelijk). Betreft 50 m2.

PVC vloer laten leggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een PVC vloer te laten leggen. Het betreft een oppervlakte van circa 13 m2. We hebben een ondervloer die is afgewerkt met egaline. Bij voorbaat dank en ik hoor het graag.

Flexxfloor in visgraatmotief en met band en bies aanleggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een Flexxfloor vloer te laten leggen in visgraat motief met band en bies. Het gaat om ongeveer 55 m2 verdeeld over de woonkamer, gang en keuken. Er liggen nu plavuizen in de ruimtes, er zal de bekeken moeten worden hoe de nieuwe vloer hier overheen gelegd kan worden. Ik krijgt 17 maart de sleutel van de woning.

Lamelparket of laminaatvloer leggen

Graag wil ik per e-mail geïnformeerd worden. In de woonkamer wil ik een vloer laten leggen, 38 m2. Graag ontvang ik verschillende offertes voor het totaalplaatje, vloer + leggen. Ik ben er nog niet aan uit of ik lamelparket of laminaat wil. Ik word graag goed geïnformeerd over de mogelijkheden en prijzen.

Laminaat op zolder laten leggen

Ik wil op onze zolder laminaat laten leggen. Betreft 45 vierkante meter en de vloer is vierkant. Graag ook rekening houden met aanschaf van laminaat en ondergrond. Huidige is dik geworden in verband met lekkage.

Vloer egaliseren en PVC leggen in de gang

Wij zouden graag een PVC-vloer van het type Flexxfloors Stick Premium Portugese in een leuk patroon gelegd willen hebben in onze gang van ongeveer 7 m2. Het idee is om hetzelfde te doen als in de foto met uitzondering van de band. Op dit moment liggen er tegels in met een vrij ruime voeg waardoor de vloer eerst geëgaliseerd moet worden.

Laminaat van GAMMA laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in een woonkamer van ongeveer 32 m2. Ik heb het materiaal al gekocht. Graag op korte termijn.

Plavuizenvloer egaliseren

Graag wil ik een egalisatielaagje over de plavuizen vloer laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Laminaat met waterschade herstellen

Door een waterlekkage is er water onder het laminaat terecht gekomen en hierdoor gaan opzetten/rotten aan de onderzijde. Voor de verzekering wens ik een offerte op te vragen van de mogelijke herstelkosten. Wellicht dat dit ook tot een daadwerkelijke reparatie zal leiden naar aanleiding van een offerte. Graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn en hoe ik foto's kan aantonen om de schade duidelijk te maken.

Garagevloer egaliseren

Egaliseren van ongeveer 32 vierkante meter garagevloer.

Laminaat op de overloop laten leggen

Wij zijn ons huis aan het opknappen en op de bovenverdieping komt Decomode laminaat Emotion Nimes 7 mm van de Praxis. Mijn zoon heeft het al in een slaapkamer gelegd maar hij is nu naar het buitenland verhuisd dus we zoeken iemand die het laminaat op de overloop en 3 slaapkamers kan leggen. Omdat we alles kamer voor kamer opknappen is nu eerst de overloop aan de buurt. Ik schat 5 m2. Laminaat, ondervloer en plinten (hoog en laag) hebben wij al in huis. Er moet wel een oplossing komen voor het verloop van het laminaat naar de trap en naar de drempels. Graag advies! Ik weet dat u normaal geen laminaat legt onder de 20 m2 maar we willen beginnen met de overloop en in de loop van dit jaar de andere kamers. Zou u deze klus aan willen nemen? Graag zo spoedig mogelijk.

Egaliseren vloer en leggen pvc

Egaliseren van ongeveer 85 m² cement afdekvloer. En lijmen pvc vloer. Het is in een appartement, welke in aanbouw is en vermoedelijk 3e kwartaal opgeleverd wordt.

Open grindvloer reinigen en weer op kleur brengen

Wij hebben een 10 jaar oude open grindvloer, donkergroen van kleur, met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Wij willen die laten reinigen en weer op kleur laten brengen. Er zit geen vloerverwarming onder. Graag laten we de vloer hier eerst beoordelen en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

PU betonlook vloer

Graag zou ik een offerte mogen ontvangen voor een PU betonlook vloer voor kantoorruimtes. Het betreft hier 670 m2. De oppervlakte is verdeeld over vier ruimtes. Recentelijk is de keuze voor een PU vloer gemaakt en men wil graag een zeer spoedige afhandeling, vandaar is een spoedige offerte gewenst. De ondervloer is een cement dekvloer waaraan niets gedaan hoeft te worden voor het aanbrengen van de vloer.

Novilon betonlook vloer leggen

Ik wil boven in een van de kamers een Novilon beton look vloer laten leggen. De kamer is 16 m2 groot. Deze kamer heeft nu een osb platen ondervloer.