Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor anhydrietvloer schuren:

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een anhydrietvloer van ongeveer 62,5 vierkante meter liggen, die ik wil laten schuren. Dit geldt voor de begaande grond (woonkamer/keuken en hal). Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum, maar het liefste zo snel mogelijk.
Onze klant uit Beek en Donk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor anhydrietvloer schuren uit heel Nederland:

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn appartement een anhydrietvloer van ongeveer 70 m² liggen, die ik wil laten schuren. Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum. Mijn hoofdverblijf is in Noorwegen en ik woon part-time in Amsterdam. U kunt mij het beste bereiken via mijn email of mijn Noorse mobiele nummer. Ik communiceer het liefst in het Engels, ik beheers het Nederlands nog onvoldoende. Deze aanvraag is voor mij vertaald.

Anhydriet vloer schuren

Ik wil graag 50 m2 anhydrietvloer laten schuren, liefst zo snel mogelijk. Gaat om een nieuwbouwwoning in Hapert (alleen BG)

Anhydrietvloer schuren

Ik laat een tegelvloer leggen in mijn nieuwbouw woning. Voordat deze gelegd kan worden moet de vloer (zwevend dekvloer anhydriet) eerst geschuurd worden. Ik zoek iemand die deze vloer kan opschuren, en uiteraard het vrijgekomen stof kan verwijderen. Het gaat om de gang, 2 slaapkamers en woonkamer. Totaal 60 m2. Planning: 19 september wordt de vloer gelegd, dus voor die tijd moet deze opgeruwd zijn.

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Anhydrietvloer schuren

Wil voor beneden verdieping circa 75 m2 anhydrietvloer schuren wat bedraagt de kosten hiervan.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten opschuren van onze anhydriet vloer. Het gaat alleen om het opschuren, een hechtprimer is (nog) niet nodig. Het gaat om 105 m². Ik wil ook graag informatie over hoe het schuren in zijn werk gaat, hoeveel tijd het kost, hoeveel mm eraf wordt geschuurd en hoe de hoeken worden geschuurd. Ik hoop deze informatie en een offerte op korte termijn te mogen ontvangen.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een anhydriet vloer laten schuren. Het gaat om een nieuwbouwwoning van 80 vierkante meter (op 2 verdiepingen).

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag voor een oppervlakte van 42 m2 een anhydrietvloer laten schuren. De werkzaamheden moeten op 2 februari uitgevoerd worden.

Anhydriet vloer schuren en egaliseren

In november wordt mijn nieuwbouwhuis opgeleverd. Op de begane grond wil ik tegelstrips met houtprint laten leggen, lengte per strip is ongeveer 180 cm. Daarvoor wil ik de anhydrietvloer eerst laten schuren en egaliseren. Ik heb al een offerte voor het schuren, en ben op zoek naar iemand die daarna de vloer kan egaliseren. Als jullie beide klussen, dus schuren én egaliseren, kunnen uitvoeren, dan hoor ik graag wat jullie per klus rekenen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2. Kunt u ook aangeven hoe lang moet ik wachten met het tegelen nadat de vloer geëgaliseerd is?