Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Beek en Donk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Beek en Donk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Beek en Donk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Beek en Donk of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Beek en Donk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Beek en Donk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Beek en Donk:

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil een eiken houten vloer van ongeveer 30 m2 laten schuren en lakken.

Terrazzo leggen in keuken, halletje en toilet

Het laten leggen van een terrazzo vloer met een donkere rand. Mogelijk een graniet randje erin, De totale oppervlakte van de keuken is 19 m2. De bestaande natuursteen tegels gaan eruit en eronder zit een betonvloer met bewapening en vloerverwarming.

Zandcement dekvloer laten storten

Er moet vlak voor de kerst een zandcement vloer gestort worden van ongeveer 50 m2, 4 cm dikte. Het gaat over de vloerverwarming heen. Graag met droogtijd versneller.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een anhydrietvloer van ongeveer 62,5 vierkante meter liggen, die ik wil laten schuren. Dit geldt voor de begaande grond (woonkamer/keuken en hal). Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum, maar het liefste zo snel mogelijk.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een vast gelijmde vloerbedekking in de woonkamer (gelijmd op een met egaline geëgaliseerde vloer) van 4.10 x 6.50 meter. In de andere ruimtes ligt vinyl los op de vloer dit moet worden opgerold. Het vinyl betreft een grote slaapkamer van 3 x 4.30 meter, kleine slaapkamer van 3 x 3 meter, gang van 1.40 x 4.10 meter, keuken van 3 meter x 2.10 meter en een cv hok van 1.20 x 1.60 meter. Donderdag 8 december wil ik dit graag laten doen.

PVC-vloer op de begane grond leggen

Ik wil graag pvc in mijn gang en woonkamer/keuken gelegd hebben. Het is ongeveer 40m2 en de pvc heb ik zelf al (2mm dik). Deze is zelfklevend alleen de vloer moet nog geegaliseerd worden. Ik zou graag weten wat dit gaat kosten. Er zit een opstapje in de hal en een convectorput in de keuken.

Schuren en oliën van een eiken vloer

Betreft reparatie na waterschade. De vloerdelen zijn al vervangen. Rest nog in verband met kleurverschil het schuren en oliën van de vloerdelen. Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en oliën van ongeveer 47 m² eikenhouten (klooster) vloerdelen. Prijsindicatie is voor de verzekering, bij akkoord wil ik het laten uitvoeren.

2 verdiepingen voorzien van laminaat met ...

2 verdiepingen voorzien van laminaat met ondervloer en plinten, het betreft hier twee x overloop en 5 kamers. Totale oppervlakte is 75 m2