Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor coaten van de betonvloer:

Coaten van de betonvloer

Welk type vloer moet geschilderd worden? Betonvloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een betonvloer van een zithoek buiten. Deze is 380 x 280 cm. Later dient er nog een stuk van 380 x 100 cm gedaan te worden nadat smeervloer van toilet, kleedkamer en douche erin zit. Deze vloer moet dus gecoat worden en er moet aan de zijkanten ook extra gecoat worden. Daar moet dus waarschijnlijk nog drie en een halve meter extra voor gecoat worden.
Onze klant uit Bavel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coaten van de betonvloer uit heel Nederland:

Betonvloer coaten

Het betreft het laten coaten van een gevlinderd betonvloer in augustus 2018 welke licht vervuild is. Vloeroppervlakte bedraagt 40 m2. Garage is op moment zo goed als leeg maar dient snel gevuld te worden vanwege het ophalen opslag containers.

Betonvloer storten, vlinderen en coaten

Betreft een nieuwbouw aanbouw keuken waarin komende maand vloerverwarming gelegd word. Graag daaroverheen zouden wij een "leef" betonvloer willen als eindvloer, het betreft 55 m2.

Betonvloer vlinderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonvloer vlinderen. Nieuwbouwwoning nabij Leiden, oplevering eind 2018 / begin 2019. Wordt opgeleverd met vloerverwarming in cement dekvloer. Ik wil de vloer verven / coaten met -specialist. Hiervoor dient de vloer gevlinderd te worden en ik wil graag alvast een indicatie van de kosten ontvangen om tijdig een keuze te kunnen maken. Het gaat om circa 40 m2.

Vloer coaten

Graag laten wij in de keuken een vloercoating, betonlook, aanbrengen. De oppervlakte is 30 m2 en zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Binnen 4 jaar willen we gehele beneden vloer voorzien van vloerverwarming en betonvloer/gietvloer.

Garage egaliseren

Garagevloer van c.a. 40 m2 betonvloer egaliseren en coaten. De garage is goed te bereiken, want hij ligt aan de straatkant.

Betonvloeren in bedrijfspand aanbrengen

Recent hebben wij een pand aangekocht te Leeuwarden. De bovenste twee verdiepingen zijn nooit gebruikt. Voorheen hebben hier wanden in gezeten en vloerbedekking op het beton gelegen waardoor er wel resten van de ondervloer op het beton zitten. Twee verdiepingen met totaal een afmeting van circa 1400 m² hebben een ''nieuwe'' vloer nodig. Onder het huidige beton zit vloerverwarming. Wij vragen ons af of het ook voordeliger is om te kiezen, indien mogelijk, voor een afgewerkte betonvloer. Indien u andere suggesties of ideeën heeft, horen we het graag. Ook heb ik foto's en info beschikbaar. Ik zou graag een indicatie ontvangen met de kosten voor de afmeting inclusief het vlinderen, impregneren, coaten, polijsten, et cetera. En of het überhaupt mogelijk is op onze vloeren?

Betonvloer egaliseren en verven

Wij willen in een winkelpand een kapsalon maken. De ruimte is 142 vierkante meter. We zouden deze vloer egaal willen laten maken en laten coaten. Het betreft een nieuw pand. Wat zijn hiervan de kosten?

Betonvloer egaliseren en eventueel coaten

Ik zou graag de betonnen vloer in mijn garage laten egaliseren en eventueel laten coaten. Ik wil een zo glad mogelijke vloer. Het gaat om ongeveer 25 vierkante meter. Hoor graag wat dit kost: egaliseren of egaliseren+coaten.

Kantoor laten renoveren

Ik wil mijn kantoor laten renoveren. Het gaat om ongeveer 70 m2 betonvloer coaten, plinten wegwerken en kale stukjes stuken, nieuwe vloer in keuken en toilet, ongeveer 10 m2, betegeling in toilet, een glazen wand van ongeveer 3 meter tussen het voorste en achterste deel van het kantoor en het verplaatsen van een radiator.

Egaliseren van de betonvloer

In onze woning die we per september gaan betrekken, willen we graag de betonvloeren laten egaliseren. Het gaat om de afmetingen: -BG: woonkamer/keuken: 45 m2 - hal, toilet: 9 m2 -aanbouw: 24 m2 Eerste verdieping: 3 slaapkamers: 40m Kunt u aangeven wat de kosten per m2 zijn (materiaal en arbeidskosten). Indien mogelijk ook offreren hoeveel het laten verven/coaten van de geëgaliseerde vloer kost.