Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noord-Brabant.

1144 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noord-Brabant:

donderdag 27 februari 2020

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik heb prachtige "tegel afmeting " laminaat van "Quik step" laminaat in mijn huidige appartement, en ik wil deze laten verwijderen en opnieuw "herleggen" in een ander, kleiner appartement. Incl herleggen van plinten en ondervloer voor appartementen. Totaal 70 m2.
maandag 24 februari 2020

Beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2)

Beton storten voor de fundering vloer woonhuis en garage totaal 152,00 m2
maandag 24 februari 2020

Natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband

We willen op de begane grond een natuurstenen vloer leggen ongeveer 53 m2. Dit moet doorlopen in de hal en trappenkast.
maandag 24 februari 2020

Betonvloer in schuur storten

Bij ons in de schuur moet een betonvloer gestort worden. Deze kan op de huidige vloer gestort worden. De huidige vloer is niet recht en is in het midden hoger dan aan de zijkanten. De bedoeling is om deze vloer weer recht te krijgen. De schuur is 14 x 20 meter en zal op het laagste punt met ongeveer 10 cm beton opgevuld moeten worden.
zondag 23 februari 2020

Vloerbedekking verwijderen 70m2

Ca 70m2 vloerbedekking verwijderen uit leeg appartement
zondag 23 februari 2020

Egaliseren ondervloer woonkamer

Woonkamer vloer alleen egaliseren. Is in totaal ongeveer 60 m2.
zaterdag 22 februari 2020

Parketvloer schuren en lakken

Bestaande parketvloer schuren en aflakken. Vloer is wat kaal geworden. Oppervlakte 50m2 begane grond in woonhuis
donderdag 20 februari 2020

Dorpel bij de roldeur aansmeren

Dorpel van de roldeur ligt er uit en moet opnieuw schuin aangesmeerd worden. Afmetingen van de dorpel: 320mm bij 5000mm. De ijzeren strip die er in zit is ook krom, deze moet dus denk ik ook vervangen worden. Ik heb 2 foto’s van hoe de dorpel er nu bij ligt toegevoegd, ik hoop dat dit voldoende is anders horen we het wel.
dinsdag 18 februari 2020

Grindvloer realiseren in een winkelpand

Wij hebben een winkelpand waar er een een grindvloer van 100m2 moet worden gerealiseerd. Het is op dit moment een zandcementvloer.
dinsdag 18 februari 2020

Schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer

We wonen in een vooroorlogs huis, met een houten vloer en kruipruimte er onder. Bij het gedeelte bij het toilet vinden we het al enige jaren (ongeveer 11) best vochtig, maar we hebben er nooit de vinger op kunnen leggen hoe het nu zat. De vloer verzakt op sommige plaatsen, en op het toilet al best flink. Vandaag hebben we een kijkje genomen onder de houten vloer, en kwamen er achter dat er een gat zit boven in de afvoerleiding, waar ook regenwater door loopt naar het riool. Dat verklaart dus waarom het zo vochtig is onder de vloer. Echter is de vloer er niet beter op geworden, en ik denk dat die vervangen zal moeten worden met een nieuwe houten vloer, of met beton. Het gaat om een oppervlakte van tussen de 6 en 9 m2. Dit laat ik graag in de offerte meenemen. De offerte graag splitsen: een kosten plaatsje van de houtenvloer opnieuw maken en een kostenplaatje wat het zou kosten om de vloer met beton dicht te storten.
dinsdag 18 februari 2020

Laminaat herstellen en opnieuw leggen

Er is bij ons een plank van klik laminaat beschadigd die vervangen zou moeten worden of hersteld. Als de plank vervangen moet worden moet er ongeveer 30 vierkante meter opnieuw gelegd worden die moet er dus ook eerst uit. Ik heb nog laminaat liggen wat voor de plank vervangen kan worden. De gang en twee kamers lopen allemaal door. Anders zou het wellicht gerepareerd kunnen worden wat rekenen jullie hiervoor.
zondag 16 februari 2020

Tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming

Woonkamer vloer en gang betegelen met granieten tegels + vloerverwarming leggen. Er ligt een vloer, deze verwijderen wij zelf. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Wij willen de vloerverwarming infrezen en laten aansluiten op de cv-ketel. Wij hebben een betonnen ondervloer. De tegels willen wij zelf regelen.
zaterdag 15 februari 2020

Egaliseren zandcementvloer

Ik wil een zandcementvloer laten egaliseren. Oppervlakte: 8 m2. Na egaliseren wordt ondervloer gelegd en daarop klik pvc. Dikte geëgaliseerde vloer: 1 a 2 mm
zaterdag 15 februari 2020

Grindvloer gang

In de woning die wij gekocht hebben en in mei de sleutel krijgen,ligt grindvloer in de woonkamer maar tegels in de gang met vrij veel reliëf. De gang is ongeveer 10 m2. Wat zou dit gaan kosten?
vrijdag 14 februari 2020

Klik laminaat leggen

Het leggen van 55 m2 kliklaminaat en de bestaande vloer verwijderen. Ondervloer is nog in orde. Plinten kunnen herplaatst worden.
donderdag 13 februari 2020

Zandcement vloer aanleggen

Wij gaan vloerverwarming laten aanleggen in onze woning en aanbouw, die daarna zal moeten worden geëgaliseerd en daarna wellicht epoxy. Graag ontvangen wij een prijs voor het zandcement 3 centimeter op de vloerverwarming en een epoxy gietvloer. Het gaat om ongeveer 60 m2.
donderdag 13 februari 2020

Betonvloer slopen en afvoeren, en nieuwe betonvloer leggen

Betonvloer keuken ca. 15 m2; slopen en afvoeren. Daarna nieuwe betonvloer storten (zodra nieuwe leidingen en vloerverwarming is gelegd)
woensdag 12 februari 2020

Laminaat reperatie of vervangen

In de keuken heb ik een lekkage gehad waardoor mijn laminaat "sopt" als je eroverheen loopt en er zijn al wat planken bol aan het staan. Laminaat moet er denk ik uit, met nieuwe ondervloer erin en waarschijnlijk nieuw laminaat. De keuken is 10.5 M2. Gaat om een verzekeringskwestie.
woensdag 12 februari 2020

Cementdekvloer ophogen met 5cm

Ik heb een schuurtje waar ik graag de vloer van wil laten ophogen. Het is 12m3 en moet ongeveer 5 cm omhoog.
dinsdag 11 februari 2020

Laminaat en ondervloer leggen in 4 ruimtes

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van laminaat en ondervloer in 4 ruimtes op dezelfde verdieping eind maart, begin april. Oppervlakte totaal is 60 m2. Ik verzorg het laminaat en ondervloer.
dinsdag 11 februari 2020

Laminaat leggen

Laminaat leggen op de slaapkamers 3 slaapkamers en de overloop in totaal 86 m2.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie

Ik wil en nieuwe houten vloer in de woonkamer, ong 25 vierkant meter. Tegelijk met de vloer, wil ik isolatie aanbrengen. Dit word door een ander bedrijf geregeld maar moet gecoördineerd geworden. Het huis is van ong 1930. Ik wil een traditionele stijl, zoals herringbone of vergelijkbaar. Het moet ook goed bestendig zijn tegen "wear and tear", kinderen en honden!
maandag 10 februari 2020

Betonvloer storten met wapening en vorstrand

Betonvloer storten 6 x 10m. Met wapening en vorstrand. Vlinderen/bezemen. Verder betonstroken 400 x 400, 16 meter lengte met wapening. Plaats goed bereikbaar. Verste punt 45 m van openbare weg.
zondag 9 februari 2020

Grindvloer leggen in woning

Onze aangekochte (nog niet bewoonde) woning heeft een vloer oppervlak van ca. 96 m3 en heeft schuine wanden. Wat zou het kosten om hier een grindvloer op te leggen? Momenteel ligt er ook een kale betonvloer.
dinsdag 4 februari 2020

Betonvloer egaliseren

Ik wil een huidige betonvloer van een aanbouw laten egaliseren. Het betreft ongeveer 75 m2 waarvan ongeveer 15 m2 zelf gestort is. Ee weten nog niet wat we er overheen doen maar dat het op dit moment niet gelijk is is zeker.

Partners

Partners van Casius