Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noord-Brabant.

1140 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noord-Brabant:

zondag 31 mei 2020

Laminaatvloer laten leggen

ik wil graag nieuwe vloeren voor 3 slaapkamers van max 42m2 en de woonkamer van 14m2 plus een keuken van max 8m2. ik wil de prijsopgave inc materialen en vloer want ik heb die nog niet aangeschaft. het liefst ontvang ik de offerte per email want ik ben telefonisch slecht bereikbaar
zaterdag 30 mei 2020

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen.

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.
donderdag 28 mei 2020

Vloer leggen

de overkapping is 540 cm x 350 cm en ik wil graag daarvoor een vloer hebben. Deze draagt niks, dus hoeft niet extreem dik te zijn, ongeveer 7 a 8 cm dik. Er hoeft niks afgegraven te worden, dit doen wij zelf. Kortom, het gaat om het storten van een zand cement vloer.
woensdag 27 mei 2020

Storten betonvloer op vloerverwarming

Wij willen een betonvloer van 10cm laten storten geschikt voor op vloerverwarming. Benedenverdieping +/- 55 m2
woensdag 27 mei 2020

Betonvloer bewerken (1200 m2)

Wil graag mijn betonvloer van 1200 m2 houtlook maken. Laat mij graag adviseren hoe dat het beste kan. Daarnaast is vloerverwarming ook optioneel. Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer
dinsdag 26 mei 2020

Woonkamer egaliseren

Het gaat om het hoogteverschil tussen de keuken en de woonkamer te egaliseren. De doorgang van de keuken naar de woonkamer is 4 m breed en het hoogteverschil is 2,5 cm. Graag zie ik uw offerte te gemoed.
dinsdag 26 mei 2020

Laminaatvloer vervangen

Na waterschade in keuken dient de complete laminaatvloer, 32m2, in keuken en aansluitende woonkamer vervangen worden. Het gaat om een verzekeringskwestie
dinsdag 26 mei 2020

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat gekocht en wil in mijn nieuwe huis graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2 (slaapkamers, hal en woonkamer). Het huis wordt kaal opgeleverd en de ondervloer zal ik zelf laten leggen. Het is allemaal op de begane grond.
maandag 25 mei 2020

Nieuw laminaat leggen en ondergrond

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in mijn huis en wil graag een vrijblijvende offerte voor nieuwe laminaat en een ondervloer (gemiddelde prijs). Het betreft 20m2 in huis inclusief leggen. incl plakplint van 3 cm hoog.
maandag 25 mei 2020

Vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming

Ons huis is uit 1958 en heeft vloeren gestort op zand. Deze willen wij geheel vervangen door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming op de gehele begane grond. Daarna komen er tegels overheen. Oppervlak is 120 m2. De bestaande vloer moet dus uitgebroken, uitgegraven en dan opnieuw opgebouwd met isolatie en verwarming. Wat zijn hiervoor de totale kosten? Half juni zouden wij willen beginnen.
maandag 25 mei 2020

Nieuwbouwwoning vloer egaliseren

Over een aantal maanden krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hiervoor willen wij zowel beneden als boven PVC vloer. Nu heb ik begrepen dat het waarschijnlijk geëgasileerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de benedenvloer (65m2) en boven (45m2).
maandag 25 mei 2020

Vloer isolatie, dek en smeervloer aanbrengen (op zand)

55m isolatie aanbrengen op het zand, vloer storten en dekvloer leggen voor vloerverwarming, vloerverwarming aanleggen en smeervloer voor PVC vloer aanbrengen.
zondag 24 mei 2020

Laminaat bovenverdieping

Ik wil het huidige laminaat van de bovenverdieping van mijn woning (3 slaapkamers van ongeveer 10/15m2 en een klein stukje hal) laten vervangen en leggen.
zondag 24 mei 2020

Verwijderen vloerbedekking

Graag zou ik de vloerbedekking in de gang willen laten verwijderen. Dit gaat om ongeveer 10m2. Deze zit vastgelijmd aan de betonvloer met bruine lijm. Ik krijg hem met geen mogelijkheid los. Ik ben benieuwd wat het kost als jullie dit zouden doen. En zou dat deze week nog lukken? Hoor het graag.
zondag 24 mei 2020

Parketvloer laten schuren

schuren 25m2 eiken parket vloer is vlekkerig door verkeerde behandeling
zaterdag 23 mei 2020

Betonvloer storten garage

In de garage van 5 x 5 m wil ik een betonvloer laten storten van 12 cm dik met enkele wapening. Met fijn beton. Wat kost dit ongeveer?
zaterdag 23 mei 2020

Scheuren in grindvloer repareren

Ik heb een scheur in de grindvloer waar de bestaande bouw overgaat in een aanbouw. Scheur is 'n paar meter lang en enkele mm. breed. Wie kan dit repareren incl. leveren van steentjes. Uitvoering in overleg.
zaterdag 23 mei 2020

Vloercoating en gietvloer

Graag ontvang ik een offerte met 2 prijzen voor: 1 x vloercoating van cementdekvloer 275 m2 1 x Betonlook 275 m2
zaterdag 23 mei 2020

Verwijderen gelijmde trap bekleding

Trap bekleding verwijderen en eventuele lijmresten .Trap van 14 treden
zaterdag 23 mei 2020

Gietvloer benedenverdieping

Benedenverdieping van huis uit 1905. 40 m2 , huidige vloer tegels/plavuizen
donderdag 21 mei 2020

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m
woensdag 20 mei 2020

Een betonvloer egaliseren

Gaat om betonvloer op zolder egaliseren van 35 - 40 m2.
dinsdag 19 mei 2020

Betonvloer en cementdekvloer aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het aanbrengen betonvloer boven vloerisolatie: 10 cm dik, 180 m2. Aanbrengen cementdekvloer boven vloerverwarming: 6 cm dik, 180 m2.
donderdag 14 mei 2020

40 m2 Laminaat leggen

Laminaat moet gelegd worden over de gehele beneden verdieping.
dinsdag 12 mei 2020

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Wij willen graag het vloerkleed op de trap en overloop vervangen met laminaat. Vloerbedekking verwijderen op 2x 13 treeds trap en overloop +- 3m2. Nieuwe laminaat vloer plaatsen. Graag ook het tapijt afvoeren en laminaat en ondervloer meenemen in de offerte.

Partners

Partners van Casius