Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gepolijste betonvloer aanbrengen:

Gepolijste betonvloer aanbrengen

We willen onze woning gaan verbouwen, waarbij de vloer eruit zal gaan, en deze willen we vervangen door een gepolijste betonvloer. Ook willen we vloerverwarming laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 125 vierkante meter. De huidige vloer bestaat nu uit beton met planken, deze dient ook verwijderd te worden door de vakman.
Onze klant uit Ysselsteyn (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gepolijste betonvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Mat gepolijste betonvloer aanbrengen

In ons nieuwbouwhuis zouden wij op de begane grond gepolijst gemarmerd (dus niet effen) antraciet beton willen. Dit zouden we in alle kamers willen, behalve het toilet. Indien mogelijk met 'voegen' zodat het lijkt of er tegels van 100 x 100 centimeter liggen. De bouw van de woning is deze week begonnen, het gaat bij deze aanvraag dus om een grove prijsindicatie.

Gepolijste betonvloer aanbrengen

Mag ik een offerte voor een gevlinderde en een gepolijste betonvloer? Oppervlakte: 85 m2, kleur: heel licht grijs. Afwerking: indicatie voor glad en wolkachtig. Het is op 1 verdieping, er is een lift. het gaat om 2 slaapkamers, een hal en een toilet.

Gepolijste betonvloer laten storten

We willen in de badkamer een gepolijste betonnen vloer laten storten. De oppervlakte is 28 m2. Graag horen we van u wat de kosten per m2 zijn.

Gepolijste betonvloer met kleur maken

Ik ben van plan om een betonvloer aan te laten leggen in mijn (mogelijk) nieuwe huis. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 50- 60 m2. Ik wil de vloer met beschermlaag (gepolijst) en in een lichtgrijze kleur. Er zijn weinig lastige hoeken in de kamer. Er ligt nu een houten vloer in en in de keuken liggen tegels.

Gepolijste betonvloer aanleggen

Voor ons jaren '30 huis zijn we van plan om de begane grond te gaan aanpakken. Zowel de woonkamer als de keuken worden tegelijkertijd aangepakt. Deze lopen in L-vorm in elkaar over. Het totale oppervlak beslaat circa 35 a 40 vierkante meter. Voor de vloer zijn we op zoek naar een puur materiaal wat goed de warmte van de nog aan te leggen vloerverwarming doorlaat. Daarbij overwegen we ook een massieve gepolijste betonvloer. Voor onze raming zouden we graag een globale kostprijs weten van een dergelijke vloer (plus of min 10%). Zou u ons hierin kunnen voorzien? Mocht u nog meer gegevens nodig hebben dan verneem ik het graag.

Gepolijste betonvloer in appartement maken

I would like to know the price of a polished concrete floor over floor heating. It´s for the appartment on 3rd floor, around 100 m2. Gepolijste betonvloer in appartement maken. Op de vloerverwarming die ik zelf zal aanbrengen. Het appartement is op de derde verdieping. Ongeveer 100 m2.

Gepolijste betonvloer laten plaatsen

Ik ga een aanbouw aan mijn woning laten plaatsen en ik overweeg om hierin een gepolijste betonvloer aan te laten brengen. De aanbouw meet circa 6 x 2 meter en krijgt vloerverwarming. Daarnaast zou ik de vloer ook willen laten leggen op mijn terras van ongeveer 6 x 6 meter. Daarbij zal een lijngoot geplaatst moeten worden voor de afvoer van hemelwater. Er ligt nu een terras van tegels zonder fundament. Graag wil ik een (globale) indicatie van de kosten per mail. Hoeft niet heel gedetailleerd maar wel inclusief de kosten voor ondervloer, afwatering en afwerking.

Sloop van bestaande vloer en niet ...

Sloop van bestaande vloer en niet dragende wandjes / ventilatiekoker / plafondafwerking Standleiding vervangen Vloer liefst als gepolijste betonvloer (granito) of tegelwerk Toestellen: WC, wastafel, douche gelijkvloers Diverse kleine elektrawerken Constructie voor de niet dragende gipswanden (geberit duofix og) Wandtegelwerk deels op bestaand tegelwerk, nieuwe voorzetwand Plafondafwerking in overleg, naadloos plafond