Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor siergrindvloer verwijderen en egaliseren:

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag de siergrindvloer in de hal en werkruimte laten verwijderen en egaliseren (+/-40m2).
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor siergrindvloer verwijderen en egaliseren uit heel Nederland:

Siergrindvloer verwijderen en eventueel egaliseren

Grindvloer verwijder graag rond 01 aug. Het is 50 m2 kamer/keuken en hal.

Siergrindvloer verwijderen en afvoeren

We hebben grind in de woonkamer en gang, ongeveer 60 m2. We willen dit laten verwijderen en afvoeren. Het plan daarna is vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen en afvoeren van de siergrindvloer en een separate offerte voor het plaatsen van een vloerverwarming met een PVC vloer.

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag een siergrindvloer laten verwijderen op de begane grond. Het gaat om een opervlakte van 80 m2

Siergrind laten verwijderen en vloer egaliseren

Over onze gehele benedenverdieping ligt een siergrindvloer (woonkamer, keuken, trapkast en toilet) die volledig verwijderd moet worden en daarna geegaliseerd. We hebben ook een convectorput in de woonkamer.

Plavuizenvloer netjes verwijderen

Het gaat om een plavuizen vloer op beton met eronder kanaalplaat in combinatie met zandcement. De 2e onderlaag is een siergrindvloer waarin de vloerverwarming is gefreesd. De vloerverwarming daar weer onder moet in tact blijven. Wel egaliseren. Er komt een Eiken vloer op te liggen. Het huis komt uit 2012 en voor het huis is ruimte voor een container (op de parkeerplaatsen) en het gaat om de vloer op de eerste etage. De sleutel van het huis krijgen wij op 5 januari en het slopen zou in week 3 moeten plaats vinden (dagen nog overeen te komen). Graag zien wij een offerte tegemoet.

Siergrindvloer verwijderen van houten vloer

Wij hebben een vertrek van 6 vierkante meter met siergrind op een houten vloer (underlayment). En willen dat dit eruit gehaald wordt

Siergrindvloer verwijderen en ondergrond egaliseren

Ik krijg op 21 augustus de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar de siergrindvloer van ongeveer 50 m² laten verwijderen in de hal, woonkamer en keuken. Er ligt geen vloerverwarming in de ondervloer. Na het verwijderen laat ik de ondergrond ook graag egaliseren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een grindvloer op de begane grand van een woning, ongeveer 50 m2. Tevens zou ik graag een losse prijs krijgen voor het egaliseren van dezelfde 50 m2. Onder de grindvloer ligt beton. Het betreft de hal en de woonkamer, op dit moment ligt er laminaat overheen (zal ik zelf verwijderen).

Siergrindvloer verwijderen

Graag willen wij op de begane grond een siergrindvloer van 10,5 vierkante meter (een kamer) laten verwijderen. Siergrindvloer is 2 cm dik, met betonnen vloer eronder. Als de betonnen vloer beschadigd raakt van het verwijderen moet de vloer opnieuw geëgaliseerd worden.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Graag willen wij op de begane grond een siergrindvloer van 12 vierkante meter (halletje, gang en bijkeuken) laten verwijderen en deze daarna laten egaliseren. Als een nieuw vloer leggen (steen met houten uitstraling) dan ook nog tot de mogelijkheden behoort dan vernemen wij dat graag. Dit wil ik in september/oktober laten realiseren. Er kan niet met een machine gewerkt worden. Het puin moet afgevoerd worden door het vakbedrijf.

Partners

Partners van Casius