Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pvc plakvloer laten leggen:

PVC plakvloer laten leggen

Ik wil een pvc plakvloer laten leggen in een ruimte van 60 m2. Ik wil graag een visgraatvloer.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc plakvloer laten leggen uit heel Nederland:

PVC plakvloer aanbrengen

30m2 PVC plak vloer leggen op zolder

Vloer egaliseren

Na het verwijderen van mijn vloerbedekking wil ik de vloer laten egaliseren om hierop een PVC plakvloer van 55 m² te kunnen gaan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte voor het egaliseren.

PVC-stroken plakvloer leggen

Ik wil graag een pvc plakvloer laten leggen door heel het huis is circa 75 m2. Met plinten afwerken en laten leggen.

PVC-plakvloer laten leggen

Ik zou graag mijn begane grond (woonkamer van 26.5 m2, gang van 3.75 m2 en keuken van 5.5 m2) willen laten stofferen met PVC. Daarbij alles doorgelegd en de drempels eruit halen. Woonkamer en gang zelfde kleur en ik denk ik de keuken een andere kleur. Omdat de keuken eiken grijs is, dus past niet alles bij. Ik denk in eerste instantie aan plak stroken. Want zorgen die niet voor nóg minder geluid? De vloer van mijn woning is hout. Maakt dat nog verschil voor hett leggen van een PVC-vloer? Plakken of toch beter loose lay? In de woonkamer heb ik nu vinyl, maar daar onder ligt parket. Echter niet in de gang en keuken. Dus er zal geëgaliseerd moeten worden. Kunt u een offerte maken voor 36 m2 PVC-vloer, egaliseren en leggen? Ik hoop dat mijn uitleg zo helder is, zodat u een offerte kunt maken. Als u in de offerte de kosten voor arbeid en materiaal splitsen?

Zandcementvloer egaliseren

We zijn op zoek naar een vakman die de vloer kan egaliseren ten behoeve van een pvc plakvloer. Het betreft de hal, woonkamer en keuken op de begane grond van een nieuwbouw woning. In totaal is het ongeveer 56 vierkante meter en er ligt vloerverwarming. Indien nodig ook gladschuren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

PVC plakvloer laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van 120 m2 PVC plakvloer. Het tapijt wat er nu ligt dient te worden verwijderd. Eventueel dient er de vloer daarna nog geëgaliseerd te worden. Op 15 februari krijgen wij de sleutel van de woning en dan zouden wij graag gelijk aan de gang willen gaan.

PVC-vloer aanleggen

Voor ons kantoor wil ik graag weten wat het zou kosten per m2 om een pvc plakvloer te laten leggen. We hebben nu in deze ruimte een linoleum vloer liggen, deze is glad en zou neem ik aan niet te worden hoeven geëgaliseerd. Het gaat om 45 m2. Graag hoor ik van u.

Flexxvloer leggen

38 m2 Flexxvloer op een PU gietvloer aanbrengen. Een PVC plakvloer of een andere soort plakvloer. Het ontvetten doe ik zelf.

Diverse klussen in huis

Muren latexen, ongeveer 150 m2 (woonkamer, slaapkamers, hal/overloop, keuken). Leggen van vloer (kliklaminaat met ondervloer of pvc plakvloer) ongeveer 45 m2 (slaapkamers, hal/overloop)

Pvc stroken plakvloer leggen

Egaliseren ondervloer (betonvloer), moet egaline overheen, en leggen van +/- 75 m2 pvc vloer in visgraat + randafwerking. Pvc vloer koop ik zelf.