Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen:

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Woning compleet verbouwen en uitbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Uitbouw: Aan de achterzijde van de woning wil ik de woonkamer verlengen met een uitbouw van 5 meter breed en 4 diep. De wanden en plafond moeten worden gestuukt en de verwarming en elektra doorgetrokken. Er komt of openslaande deuren of een schuifpui en een overkapping van 5 meter breed en 3 diep Schuur: Voor de schuur moet er een vergunning aangevraagd worden. Deze zal 5 bij 4 meter groot worden, gemetseld en eventueel geïsoleerd. Hier komt een overkapping aan van 5 meter breed en 2 meter diep. Zolder: Er moet een nieuw waterafvoer geplaatst worden en de zolder in 2 ruimtes gedeeld. Er moeten nieuwe geïsoleerde gipsplaten geplaatst worden en daarna gestuukt. Badkamer: De badkamer is 2 bij 3.50 meter en die volledig te worden gestript, De indeling veranderd dus leiding aanpassen. De wanden en vloer betegelen en daarna een ligbad, separate douche, toilet, wastafel en radiator plaatsen.

Gewapende fundering maken voor houten schuur

Voor een nog te bouwen schuur in de polder van Nissewaard, kleigrond, ben ik op zoek naar een fundering. Het wordt een volledig cedar-houten constructie van 12 x 5 meter met plat dak, waarvan 6 x 5 meter dubbelwandige schuur en daaraan vast een overkapping van 6 x 5 meter met 2 dichte zijdes. Graag wil ik een gewapende betonnen vloer op zand, eventueel gevlinderd, afhankelijk van de kosten. Kunt u mij een begroting sturen van alle werkzaamheden van afgraven tot eventueel afwerken, inclusief specificaties?

Aluminium taatsdeuren monteren

Tweee taatsdeuren plaatsen: - 1 deur wordt 250 cm breed bij 2,5 meter hoog (de breedte zal in twee delen verdeeld worden) - 1 deur is 100 meter bij 2,5 meter hoog Aluminium met slank profiel (met glas). Plafond en vloer zijn van beton. De woning gaat volledig verbouwd worden. De verwachting is dat de deuren in oktober geplaatst kunnen worden.

Casco badkamer installeren en geheel stucen met beal mortex

Het betreft een badkamer van 2.15 bij 3.86 meter en 2.60 meter hoog. Het gaat om het volledig installeren, inclusief verleggen van leidingen, zodat er een badkamer met toilet, wastafel en meubel, inloopdouche en vrijstaand bad komt. Waarbij de gehele vloer en wanden met beal mortex gestuukt worden.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

- Voor huidige garage uitbouw tot voorzijde huis (zie figuur 1 en 8). Dit wordt de nieuwe garage. Op de plek van de huidige garagedeur komt een gesloten muur. De huidige garagedeur wordt verplaatst naar de voorzijde. In de lange westzijde komt 1 gesloten buitendeur. Alle muren worden volledig geïsoleerd. (totale oppervlakte ongeveer 16m2) - De huidige garage krijgt een andere functie: dit wordt een normale kamer. - Het huidige dak (puntdak) van de woning wordt doorgetrokken over de nieuwe garage en de oude garage tot de nieuwe zijgevel west, met een rechtoplopende gevel. Het kozijn wat in de huidige zijgevel zit, kan gebruikt worden voor plaatsing in de nieuwe zijgevel zie figuur 2 en 12, oppervlakte ongeveer 29m2 (schuin dak vanaf de vloer zoals de rest van het huis). - Er komt een lange dakkapel aan de noordzijde op het uitgebouwde dak en gedeeltelijk op het bestaande dak (figuur 12). De dakkapel wordt 5 a 6 meter, verdeeld over de 2 kamers (1 kamer en gang). - Er komt een dakkapel aan de huidige uiterste bovenkamer aan de westzijde, aan de zuidkant van de woning (figuur 12). - Naast de huidige garage komt 3 meter uitbouw naar de oostzijde (figuur 8, ongeveer 12m2). Dit wordt de nieuwe keuken. Er komen openslaande deuren naar de tuin in. - De volgende tussenmuren moeten worden weggehaald (figuur 10, hoe is te zien of hier dragende muren bij zitten, en zo ja wat zou hier de oplossing zijn (profiel in plafond? ): o Muur tussen huidige woonkamer en keuken o Muur tussen huidige bijkeuken en badkamer o Muur tussen huidige keuken en bijkeuken/badkamer o Muur tussen huidige bijkeuken en nieuwe uitbouw - Boven op het platte dak van de huidige garage en op de nieuwe carport komt een schuin dak (figuur 12, nok-op-nok, ongeveer 30m2 van muur tot muur). Aan de oostzijde van dit schuine dak komt een dakkapel van 3 meter lengte. De nokhoogte van dit dak krijgt niet per definitie dezelfde nokhoogte als het huis, maar eea moet resulteren in een minimale kamerbreedte

Traprenovatie

Wij willen onze trap naar de eerste etage laten renoveren. De trap bestaat uit 14 tredes met 1 bocht naar boven. De trap is reeds gestript van tapijt en de armleuningen zijn ook verwijderd. We willen graag een houten bekleding in licht eiken of juist donker, dit moet nog besloten worden. Graag antislipstrip op de tredes. Bovenste trede moet aangesloten worden op laminaat vloer van de overloop (laminaat vloerdelen hebben we nog). We willen graag de trap volledig laten renoveren dus graag een offerte inclusief het schilderwerk van de zijwanden. In de bijlage twee foto's van de trap in de huidige staat.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Tegelzetter gezocht, 15-18 vierkante meter. Badkamer, toilet en keuken. Vloertegels 30 x 30 cm, wandtegels 15 x 15 zijn reeds aanwezig. Profielen om koofjes af te werken zijn ook aangeschaft. Wandtegels zwart voegen. Ik ben flexibel op werkdagen, eventueel ook zaterdag, project kan in delen. Eerst de badkamer. Graag een offerte (met voegmiddelen, voorstrijk en lijm per vierkante meter) en vooraf bezichtigen. Wanden en vloer in badkamer zijn volledig vlakgemaakt. In toilet tegel over tegel.

WC een volledige upgrade geven

Graag willen we onze wc beneden volledig een upgrade geven. Dus nieuwe wc, nieuwe inbouw, nieuwe wastafel en opnieuw betegelen. Waarschijnlijk ook de vloer betegelen. Het oude toilet dient volledig gestript te worden.

Volledig afgewerkte dakopbouw

Wij zijn benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een dakopbouw van ongeveer 8.24 bij 4 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De ruimte zal 2 slaapkamers krijgen met een tussenhalletje. De kamers dienen verwarming en elektra te krijgen en de wanden en plafonds moeten worden gestuukt. Op de vloer zouden wij een laminaatvloer willen laten leggen. Graag ontvang ik een offerte waarop alle onderdelen separaat vermeld. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Siergrind laten verwijderen en vloer egaliseren

Over onze gehele benedenverdieping ligt een siergrindvloer (woonkamer, keuken, trapkast en toilet) die volledig verwijderd moet worden en daarna geegaliseerd. We hebben ook een convectorput in de woonkamer.

Partners

Partners van Casius