Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Weert of directe omgeving.

382 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: woonkamer en keuken voorzien van schuimbeton en vloerverwarming, vinyl of PVC vloer laten leggen, laminaat leggen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, smeervloer storten, laminaat in bewoond appartement leggen, stenen vloer leggen met vloerverwarming, betonvloer leggen met MAX 4 platen, inclusief ondervloer en vloerverwarming, betonvloer aanbrengen op begane grond, houten terrasvloer voor dakterras, vloeren eerste- en tweede verdieping voorzien van egaline, oSB vloer laten leggen, zand cement vloer storten, zandcement voor vloerverwarming, laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Weert:

Laminaat leggen

Op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een hal wil ik graag over de vloerverwarming een ondervloer, laminaat en hoge plinten laten leggen.

Laminaat leggen in de slaapkamer

Ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen. Het gaat om 10 vierkante meter met het leggen van de ondervloer en het monteren van de plinten.

Beton storten en vlinderen begane grond

het storten en het vlinderen van een betonvloer in de gemeente Weert, de dikte is 10mm totale oppervlakte 100m2 en er is vloerverwarming aanwezig

PVC plakvloer laten leggen

Ik wil een pvc plakvloer laten leggen in een ruimte van 60 m2. Ik wil graag een visgraatvloer.

Laminaat leggen

Ik had graag de slaapkamer en woonkamer annex keuken laminaat laten leggen. Oppervlakte is circa 32 m2. Zou u langs kunnen komen en het inmeten en vervolgens leggen. Ik heb een offerte van gamma voor het laminaat en ondervloer plus materialen.

Laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil graag laminaat leggen. Het gaat om een oppervlak van 20 vierkante meter. En ondervloer. Ook 16 meter europlint leggen.

Laminaat leggen en afwerken met plinten

Complete laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen van 40 m2 met ondervloer en plinten. Ik heb uiteindelijk een andere vloer gezien bij een ander bedrijf en vroeg me af of de vakman dit voor mij zou kunnen plaatsen.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in mijn keuken en gang. Het is ongeveer 10 meter bij 2 meter. Keuken en gang zijn op plekken minder breed. Hoe duur zou het zijn om het eiken bruin grijs met breder planken leggen? Is het mogelijk om dit op tegelvloer te plaatsen?

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?

Natuurstenen tegelvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 120 m² natuurstenen tegels die in cement zijn gelegd. Het gaat om de begane grond in mijn vrijstaande woning en de ruimtes zijn goed toegankelijk voor apparatuur. Er is ook een grote oprit aanwezig voor plaatsing van een afvalcontainer. Er is een kruipruimte van 60 cm aanwezig onder de gehele begane grond vloer. Na het slopen van de tegels komt er vloerverwarming in de vloer en wordt deze afgewerkt met een giet- of grindvloer. Ik wil de uitvoering in onderling overleg inplannen, maar wel graag op korte termijn als dat mogelijk is.

Betonvloer

Betonvloer storten 10 cm dik voor nieuwe schuur 12 x 6 meter

Laminaat leggen in appartement

Ik wil laminaat leggen in mijn appartement. Het gaat om totaal 61 m2 ondervloer en vloer. Ik weet niet hoeveel meters plint nodig zal zijn.

Steentapijt aanbrengen en sealen

Ik ben geïnteresseerd in een steentapijt die helemaal dicht geseald is. Dus waterdicht. Dit voor in onze nieuwe praktijk. Het betreft een totaal vloeroppervlak van 147 vierkante meter waarvan ongeveer 20 meter een houten ondervloer heeft, de rest is beton zonder vloerverwarming.

Vloer woonkamer egaliseren

Woonkamer vloer egaliseren ongeveer 30 vierkante meter is vrij vlak ,maar mag gladder zijn.

Parket vloer opschuren en laten lakken

Wij zijn opzoek naar een parketteur in omgeving Tungelroy Weert. Het gaat om een oude parketvloer laten opschuren en erna een blanke lak verf erover heen laten schilderen. Het gaat om iets minder dan 40 m2. Graag vernemen wij van u.

Flexxfloors Stick Premium laten leggen

Ik wil graag Flexxfloors Stick Premium kunststof op een betonnen vloer laten leggen, het gaat om 30 m2. Graag zou ik willen weten wat hiervan de kosten zijn.

Betonnen dekvloer egaliseren

Ik wil in mijn woning graag een betonnen dekvloer van ongeveer 55 m² laten egaliseren. Het gaat om een doorlopende vloer zonder drempels in de woonkamer/keuken en in een slaapkamer. In de keuken zitten nog wat lijmresten op de vloer, dat gaat om ongeveer 2 m². Op 15 februari wordt onze nieuwe keuken geleverd, dan moet deze klus afgerond zijn. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat en raamdecoratie in nieuwbouwwoning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn nieuwbouwwoning die 1 april opgeleverd wordt: 1. Laminaat HALFVERBAND laten leggen inclusief ondervloeren - woonkamer 40 m2 - slaapkamer 1 20 m2 - slaapkamer 2 10 m2 - slaapkamer 3 10 m2 - overloop 6 m2 - halletje 4 m2 Totaal 90 m2 Ik heb begrepen van de medewerkster van de GAMMA dat ik voor halfverband ongeveer 15 % extra moet rekenen en heb daarom voor 103 m2 laminaat gekocht. 2. Hoge plinten plakken (afmetingen bij benadering van tekening) - woonkamer (20,25 meter) - slaapkamer 1. (14 meter) - slaapkamer 2 (11,25 meter) - slaapkamer 3 (11, 25 meter) - overloop (1 meter) - halletje (2 meter) 3. 7 rolgordijnen hangen op 3 slaapkamers 4. In de woonkamer aan de voor- en achterzijde gordijnen hangen inclusief rails.

Laminaat op stenen vloer leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van laminaat op een bestaande stenen vloer in de veranda, keuken en gang. Totaal ongeveer 40 m2 met ondervloer en het plakken van de platte plinten.

Laminaat leggen in een appartement

Ik wil graag in een appartement laminaat, een ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat om ongeveer 30 m2 (3 ruimtes -> een gang, een halletje en een keuken). Er dient ook een oude vloer verwijderd te worden (laminaat). Een stuk ondervloer blijft liggen, dus een stuk ondervloer moet aangevuld worden. Ik heb de materialen besteld bij Praxis.

Laminaat laten leggen

Graag zou ik een offerte tegemoet zien voor het leggen van laminaat in mijn keuken. Graag een totaal bedrag voor het leggen en aanleveren van het laminaat/plinten en ondervloer en het afvoeren van de oude laminaat vloer (waterschade gehad). Maat 190 x 385 centimeter. - GAMMA Elan laminaat met V-groef naturel eiken; - GAMMA Elan plakplint 705 kalkgrijs eiken; - Flexxfloors Silence ondervloer antraciet (GAMMA).

Betonlook vloer aanbrengen

Cement dekvloer 16 m2 gepleisterde cement slijtlaag 16m2 RVS Dilatatie strip Mat finish coating 2 lagen 16m2

Vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het leggen van ongeveer 40 m2 PVC vloer in de woonkamer/ keuken en de hal. De vloer zal ook geëgaliseerd moeten worden. PVC vloer is reeds aangekocht, dus het gaat alleen om het leggen ervan. Uit te voeren rond 20 juli. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Laminaatvloer met waterschade herstellen

In verband met waterschade mag ik van mijn verzekering de schade herstellen, echter ik weet nog niet of ik volledig nieuw laminaat laat leggen (dit kan ik zelf wel uitrekenen) of dat ik alleen de overloop (4 m2) laat vervangen en dan bij de deuren dorpels/strips ga plaatsen en de deuren (4 stuks laat afschaven). Graag zou ik een offerte ontvangen wat dit laatste gaat kosten: 5 aluminium strips 4 x voor onder de deur en 1 x bij trap en 4 x deuren afschaven.