Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Venray of directe omgeving.

136 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen, betonvloer storten en vlinderen, kwaaitaalvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Venray:

Laminaatvloer uit laten breiden

Het betreft een uitbreiding van de laminaatvloer met ongeveer 6 m2 in verband met een wijziging van de keuken. Er moet dus ook een stuk vloer opnieuw gelegd worden. De opgegeven oppervlakten zijn inschattingen: 12 m2 ondervloer 25 m2 laminaatvloer 1 meter hoge plint 2 meter plakplinten Het laminaat willen we bij Gamma aanschaffen.

Laminaat compleet aan laten leggen

Op zolder (verdeeld over 3 ruimtes) laminaat leggen. Ongeveer 20m². Echter ook graag de hele klus. Dus het verwijderen van de oude vloer. Ondervloer en laminaat leggen inclusief de plinten. En dat met de spullen die gewoon op zolder blijven staan. Het gaat dan om de wasmachine en droger, maar ook een grote kast en zonnebank en slaapbank die dus aan de kant gezet moeten worden.

Laminaat leggen

Goede dag, Ik zou graag een afspraak willen maken voor laminaat leggen alleen weet ik niet precies de vierkante meter het is 8meter lang en 5meter breed ondervloer+plakplinten dus mijn vraag is hoeveel zou het kosten geheel

Grindvloer laten verwijderen

Ik wil in mijn keuken de grindvloer laten verwijderen. Het gaat om een oppervlak van circa 11 m2.

Verwijderen van PVC stroken en egaline

Bij het egaliseren van een zwevende dekvloer is cement gebonden egaline gebruikt. Tevens is deze egaline op de kantstroken gelopen. Er ligt een Gerflor PVC stroken vinyl op. Deze moet verwijderd worden. Tevens dient de egaline verwijderd te worden en de kantstroken vrij gemaakt te worden van egaline. Het betreft een oppervlakte van 86,5 m2. Woonkamer 40 m2, gang 14 m2, berging 3 m2, slaapkamer 15,5 m2, slaapkamer 10 m2 en berging van 4 m2.

Grindvloer leggen

Grindvloer leggen over grindvloer. 63 vierkante meter.

Vloer met waterschade herstellen

Ik heb een offerte nodig van een vergelijkbare vloer ter bate van van de verzekeraar i.v.m. waterschade. Wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer, hal en slaapkamer welke uit één stuk bestaat. Ik heb een offerte nodig voor het aanbrengen van een vergelijkbare vloer (laminaat - nr 23 - merk Emotion) gekocht ongeveer 7 jaar geleden inclusief bijpassende plinten. Graag de offerte mailen, zodat ik hem kan doorsturen naar mijn verzekeraar.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Het laten leggen van een laminaat met ondervloer, maar zonder plinten. Het gaat over 65 m2.

Parketvloer en tegelvloer eruit laten halen

Wij hebben een parketvloer van ongeveer 41 m2 en een tegelvoer van 7 m2. Deze willen we graag eruit laten halen. De parketvloer is verlijmd op een tapisvloer en met broodjes verlijmd.

Laminaat van GAMMA leggen

Het leggen van 80 vierkante meter laminaat. Materialen haal ik en laat ik bezorgen door Gamma.

Cementvloer op vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het storten van een cementdekvloer over vloerverwarming heen. Het gaat om een ruimte van 50 m2.

Parket laten schuren en behandelen

Ik wil graag de parketvloer laten schuren/ afwerken. Het gaat om een vloer van 55 m2. Dit is nagenoeg 1 ruimte (woonkamer en een stukje gang).

PVC- / vinylvloer leggen inclusief egaliseren

Ik zou graag een PVC/vinyl vloer willen laten leggen. Het zal gaan om een ruimte van 4.55 bij 3 meter en een ruimte van 3.80 bij 3.80 meter. Hier liggen nu tegels ten zal dus geëgaliseerd moeten worden.

Grind- en betonvloer leggen

Wij willen een nieuwe vloer in onze keuken en zijn ons vrijblijvend aan het oriënteren. De ruimte is 27 m2. Een bestaand gedeelte van 12 m2 met een open grindvloer en een nieuwe gedeelte met een betonvloer van 15 m2. De offerte moet compleet zijn met materiaal en leggen.

Grindvloer laten verwijderen

Het betreft het laten verwijderen van een siergrindvloer die op een cementen opdekvloer ligt in de woonkamer en open keuken. In de vloer lopen leidingen van verwarming. Wij willen daarna vloerverwarming als bij verwarming aan laten leggen. Totale oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloer egaliseren en kurkvloer leggen

Ik wil een vloer van 70 m² in mijn woning laten egaliseren. Het gaat om een doorlopende vloer in de woonkamer, keuken en hal. Daarna moet er een traditionele kurkvloer worden geplakt, die hierna driemaal moet worden afgelakt. Alle materialen worden door mij zelf geregeld. Ik zoek een allround vakbekwame en representatieve legger/plaatser. Graag ontvang ik vooraf een prijsopgave.

Pvc vloer laten vervangen na waterschade

Ik heb waterschade aan mijn PVC vloer, 35 m2. De vloer zit gelijmd aan de ondervloer in verband met de vloerverwarming. De plinten moeten eraf gehaald worden plus de oude vloer verwijderd. Daarna dient er een nieuwe vloer terug ingelijmd te worden plus de plinten terug geplaatst. De vloer ligt er ongeveer 5 jaar in en kostte 40 euro per m2. De offerte zal ingediend moeten worden bij de verzekeringsmaatschappij, daarna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Cleanroom vloer plaatsen

Het betreft het gieten van een PU gietvloer van circa 280 m2, verdeeld over twee ruimtes. De vloer bevindt zich een bedrijfshal met betonnen vloer.

Eiken planken vloer schuren en lakken

Wij willen een eiken planken vloer laten opschuren en lakken. Eventueel nieuwe plinten monteren. De vloer is zwevend, verlijmd. Op twee plekken zijn er brede (ongeveer 1 cm) "reten" ontstaan). Graag overleg over mogelijkheden dit op te lossen. De vloer is ongeveer 40 m2.

Natuursteen vloer leggen

Onder onze overkapping waar een gestorte betonnen vloer ligt met een cementdeklaag, willen we graag een natuurstenen vloer leggen. De overkapping is +/- 8x5 meter. Een deel (+/-3x4mtr) wordt bij de woonkamer getrokken en daar zou hetzelfde travertin dat in de woonkamer ligt moeten komen. De rest zou belegd moeten worden met chinees hardsteen. De deklaag zal er hoogstwaarschijnlijk vanaf moeten aangezien deze niet volledig "vast" meer ligt. Graag een eerste indicatie

Voegen tegelvloer herstellen

Hebben zelf pas vloertegels gelegd, maar het ligt niet strak waardoor voeg niet goed gevuld is en vuil er in blijft liggen. Wil graag een oplossing hiervoor, wellicht opnieuw voegen. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Oppvervlakte van 35 m2. Vloer ligt niet helemaal egaal.

Het gaat om een ombouw van garage naar ...

Het gaat om een ombouw van garage naar keuken. De huidige vloer dient vlak gemaakt te worden en vervolgens kunnen de vloertegels gelegd worden. Het gaat om 17 m2 vloeroppervlak. Er is geen vloerverwarming aanwezig. Tegels aanwezig. Uitvoering over ca. 6 weken, dus omstreeks begin mei.

leggen van een parketvloer in nieuwe ...

leggen van een parketvloer in nieuwe woning totaal circa 35m2

opnieuw leggen van bestaande houten ...

opnieuw leggen van bestaande houten vloer( grenene 6cm breed ) inclusief schuren en lakken

leggen natuursteenvloer op ...

leggen natuursteenvloer op vloerverwarming, cement hogt ex tegel circa 50/60 mm