Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pvc vloer in een nieuwbouwappartement leggen:

PVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen

Ik wil in mijn nieuwbouw appartement een PVC vloer laten leggen van ongeveer 70 m2. De ondervloer wil ik wel laten controleren, ik ga er van uit dat deze glad genoeg is.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc vloer in een nieuwbouwappartement leggen uit heel Nederland:

Leggen van pvc klickstroken

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van Click PVC. Het betreft artikel Flexxfloors Click Basic Forest. De kamer waar het gelegd moet worden is op de begane vloer en is 16m2. De ondervloer is geegaliseerd (beton). Welke ondervloer adviseert u?

Vloer egaliseren en PVC-klikvloer laten leggen

Nieuw opgeleverd appartement in Groningen, 75 m2 vloer moet worden ge-egaliseerd. Al dan niet met het leggen van klik PVC (reeds aangeschaft) Momenteel verblijf ik nog in Australie, dus alleen contact per email mogelijk

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 49 m2. De ondervloer moet geplaatst worden, de plinten niet.

PVC-vloer laten leggen

Ik wil een PVC vloer met ondervloer leggen van 51 m2. Ook moeten er plinten aangebracht worden.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het gaat om vloerverwarming die we willen gebruiken als hoofdverwarming voor de woonkamer, keuken en gang. Er liggen nu plavuizen, over de plavuizen ligt nu PVC op laminaat basis de plavuizen haal ik er uit, maar de uitbouw ligt een dekvloer die even hoog ligt als de plavuizen totaal 40 vierkante meter. De vloer moet dus wel 2 cm verhoogd worden na het frezen.

PU coating op een pvc vloer aanbrengen

Ik wil graag mijn net gelegde pvc vloer laten voorzien van een PU coating, want deze moet waterdicht worden. Het gaat om ca 40 m2 grijs eikenhout look, geen idee welke coating daar het beste op kan, alshet in ieder geval maar kleurloos is. Het zal tevens in tweeën moeten gebeuren ivm aanwezige meubels, die dan "even" heen en weer moeten. Gelieve te mailen. Als u toch belt, spreek dan in ieder geval voicemail in.

Vloerverwarming leggen

Betreft een woning op de 1e verdieping. De begane grond, ongeveer 40 m2, waar nu laminaat op ligt moet worden voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De drie bestaande radiatoren moeten worden verwijderd en de vloer moet weer geheel glad opgeleverd worden in verband met een PVC vloer. Ketel (SW5) bevindt zich op de zolderverdieping en is zo'n 6 maanden oud. De woning is bereikbaar via een open galerij waarbij er de mogelijkheid is om voor de deur te parkeren. De verwarming moet gelegd worden in de hal achter de voordeur die middels een deur is afgesloten van de woon/eetkamer, de keuken die in open verbinding staat met de woon-/eetkamer en de woon/eetkamer zelf natuurlijk. Na ontvangst van één of meerdere offerte(s) zal ik een keuze maken of, wanneer en door wie ik dit wil laten uitvoeren.

Zandcement dekvloer storten

Ik zou graag in mijn woning een dekvloer willen. In de hal, woonkamer en in de keuken van een totaal oppervlakte van 47 m2. Er gaat waarschijnlijk een PVC vloer overheen.

Click PVC vloer leggen

Graag wil ik een click PVC vloer laten leggen in een nieuwe woning. Er moet ook een ondervloer gelegd worden. Het gaat om ongeveer 100 m2.

PVC eikenhouten dekvloer leggen

De PVC vloer moet geplaatst worden in een huis met een totaal oppervlakte van 84 m2 (begane grond, 1 ste en 2 de verdiepingen) met plinten en ondervloer (indien nodig voor PVC) die geschikt is voor vloerverwarming. Het gaat er om dat de warmte onmiddellijk vrij komt.

Partners

Partners van Casius