Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pvc vloer in een nieuwbouwappartement leggen:

PVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen

Ik wil in mijn nieuwbouw appartement een PVC vloer laten leggen van ongeveer 70 m2. De ondervloer wil ik wel laten controleren, ik ga er van uit dat deze glad genoeg is.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc vloer in een nieuwbouwappartement leggen uit heel Nederland:

Leggen van Flexxvloer

Het betreft 8 m2 op een houten vloer met lijm erop. Hier heeft eerder pvc gelegen en daar willen wij dit weer terug leggen. Termen omdat de houten vloer niet meer in juiste staat is. Daarnaast overgangsprofiel plaatsen. Ongeveer 2 meter naar de houten vloer

Ondervloer met PVC aanbrengen

In een nieuwbouw appartement circa 140 m2 PVC vloer leggen. Het is een pvc clickvloer en er moet ook een ondervloer worden geplaatst. Tot slot willen we een hoge overzetplinten laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Plavuizen eventueel verwijderen, vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Ik heb een vloer van 75 m2 die is voorzien van plavuizen. In de woonkamer ligt ook vloerverwarming onder die plavuizen. Ik twijfel tussen plavuizen verwijderen of laten liggen als ik er een PVC vloer overheen wil leggen. Reden voor twijfel is of de vloerverwarming wel effectief blijft als er een egalisatielaag overheen komt voordat de PVC wordt gelegd. Bovendien zal het verwijderen van de plavuizen nogal (fors) kostenverhogend werken.

PVC vloer leggen in de keuken

Graag willen wij in de keuken een nieuwe PVC vloer laten plaatsen. Op dit moment ligt er linoleum, de PVC kan eroverheen. Naast de vloer willen wij ook de achterwand van de keuken (in plaats van bijvoorbeeld tegels) met PVC bedekken. De achterwand is geëgaliseerd. Het gaat dus om het leggen en vooral ook het aanpassen aan de gegeven hoekjes. Het gaat hier dus alleen maar om een dienst, de aanschaf is al door de vakman gedaan. Het gaat om maximaal 10 vierkante meter.

Plafondisolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) 80 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vloer bestaat uit holtebouwsteen en aan bovenkant komt vloerverwarming met pvc

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

Vloer eruit slopen

Bestaande vloer (pvc en tegel) verwijderen en egaliseren. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Vloerverwarming is aanwezig dus graag even langskomen.

PVC vloeren: egaliseren en lijmen

160 m2 PVC vloer leggen: egaliseren en verlijmen.

PVC clickvloer met ondervloer leggen

Op de begane grond en op 1e verdieping graag PVC click vloer plaatsen en ondervloer (alurollen) plaatsen. Het is een nieuwbouw huis wordt eind maart begin april opgeleverd bij elkaar is het circa 68 m2. Ook graag mee nemen in de prijs indicatie het aanbrengen van een plint van circa 7 cm hoog.

Flexxfloors stick deluxe PVC vloer leggen

Ik wil in mijn badkamer (van 2. 80 x 2. 40 meter minus badkuip) een flexxfloors stick deluxe PVC vloer (zelfklevende stroken) laten leggen. Inclusief ondervloer. Inclusief afkitten. Inclusief plinten indien nodig.

Partners

Partners van Casius