Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor garagevloer waterdicht maken :

Garagevloer waterdicht maken

Mijn garagevloer is niet waterdicht en laat grondwater door. Na een flinke regenbui heb ik veel water in de garage. Ik wil dan ook een waterdichte vloer in mijn garage. Op dit moment liggen er tegels. Opp: 2.90 x 5 meter.
Onze klant uit Valkenburg (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagevloer waterdicht maken uit heel Nederland:

Opknappen en egaliseren van zeer onregelmatige garagevloer

Ik zou graag mijn garage vloer vlak en egaal willen hebben. Vloer is nu van beton/zandcement? Maar zeer onregelmatig (hoogte verschillen schat ik op 2-3 cm) scheef, hobbelig gaten en niet waterpas. Vloer is wel stevig en stabiel, geen verzakkingen. Vloer is niet behandeld tegen olie of vuil en niet waterdicht en dus niet schoon of vetvrij. Ik wil graag een gladde afwerking die ook stevig genoeg is om te werken met een garage krik, gereedschapskarretjes e.d. afmeting garage is 8.50 x 2.50 meter. Ik laat mij graag adviseren in de mogelijkheden.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Garagevloer coaten

Garagevloer van 4 x 7 meter, cementvloer gevlinderd met vloerverwarming. Klus is voor het aanbrengen van een sealer zodat de cementvloer waterdicht, krasvrij en onzichtbaar antislip wordt. Gebruik maken van industriële sealer aangezien dit een werkvloer wordt (geen woonvloer), afwerking moet dus tegen een stootje kunnen. Sealer wordt transparant, zijdeglans. Klus is in Rotterdam, vloer is rond half april klaar om te schilderen.

Garagevloer waterdicht maken

Renovatie en waterdicht maken betonen garagevloer