Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Tegelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Tegelen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Tegelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Tegelen of directe omgeving.

115 klanten uit Tegelen bevelen een bij Casius in Tegelen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tegelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Tegelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Tegelen:

Parkettenvloer leggen over een stenen vloer

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer en keuken. Bij elkaar 35 m2. Er ligt nu een stenen vloer, vrij egaal en we hopen eigenlijk dat er overheen gelegd kan worden. We zouden een parketten vloer willen hebben. Graag ontvangen wij een offerte.

Laminaat vloer laten leggen

Graag willen wij een laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en keuken 63 m2 en in de gang 12 m2. Graag een prijsopgave. De verwachte datum waarop het werk moet worden uitgevoerd is in de derde of vierde week van maart.

Vinyl leggen in slaapkamer

Heb een rest vinyl gekocht en wil die gelegd hebben op een slaapkamer. Het is een kamer van ongeveer 22 m2 (er staan wel een paar kasten die ik zelf niet kan verplaatsen). Geen voorwerk nodig. Er is wel een opstap van ongeveer 4 meter lang en 30 cm hoog. Hier moet een gepaste oplossing voor gevonden worden.

Siergrindvloer leggen

Siergrind (met coating, dicht dus) leggen op onderverdieping (hal en woonkamer) Afmeting: 50 m2 Ondergrond: betonnen vloer

Granitovloer renoveren

In de gang heb ik de tegels op een granitovloer verwijderd. Hierbij zijn wat beschadigingen naar boven gekomen. 1 x gat van 1 meter bij 50 cm. En, 1 x beschadiging aan de zijkant (zie foto). Vraag: Wat zullen de plus minus kosten worden om dit te herstellen?

Vloer egaliseren voor laminaat

Overloop op zolder egaliseren voor een laminaatvloer die de klant zelf gaat leggen, optioneel is dat de vakman de aangrenzende ruimte egaliseert. De overloop is ongeveer 1985 x 5800 millimeter, hierin is de trap ongeveer 1000 x 1600 mm. De aangrenzende ruimte is 2850 x 3810 millimeter.

Vloer egaliseren

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het egaliseren van onze vloer. Het betreft een slaapkamer van 35 m2. Op het moment ligt er alleen het beton.

Grindvloer leggen in een winkelpand

In een winkelpand dat al enige tijd leeg stond, huren wij nu een ruimte van ongeveer 120 m². Wij willen daar een zonnestudio met winkelgedeelte gaan maken en zijn het aan het opknappen. We overwegen om op de betonnen vloer een open grindvloer te laten aanbrengen. We willen tussen half en eind juni gaan openen. De grindvloer moet ruim daarvoor klaar zijn. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodigen wij graag even uit om te komen kijken, ons te adviseren en een offerte te verzorgen.

Nieuwe slaapkamervloer leggen

Wegens waterschade moet er een nieuwe laminaatvloer worden gelegd met ondervloer en plinten. De voorkeur gaat uit naar een bruin eiken laminaat vloer. De kamer is 4 x 4 meter groot. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Laminaat of tegels laten leggen in slaapkamer

Ik wil graag laminaat of tegels leggen in een slaapkamer van 16 vierkante meter. Ik heb geen materiaal. Ik zou graag advies willen over de mogelijkheden. Er ligt nu tapijt, dit moet verwijderd worden. Ik heb het tapijt weggehaald vanwege schimmel. Dit wordt morgen verholpen.

Laminaatvloer laten leggen

We willen onze woonkamer, gang en keuken (ruimtes lopen in elkaar over) van Lundia laminaat voorzien. Er is in totaal 70 m2 te leggen en circa 45 meter aan plinten monteren. Er komt een ondervloer onder i.v.m. vloerverwarming. Er ligt een siergrindvloer. Graag hadden wij voor deze klus een offerte via Karwei ontvangen, het laminaat kopen we tenslotte ook bij Karwei. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Vloer leggen na lekkage

Door een lekkage van de wasmachine in de berging wil ik graag een nieuwe vloer laten leggen. De berging loopt gelijk met de keuken en is in totaal 18 m. Ook moeten er plinten geplaatst worden en de ondervloer. De oude vloer is nog niet weggehaald. En ik heb al laminaat op het oog. Per pak is deze 40,90 euro. Ik heb hiervan 10 pakken nodig. Plinten heb ik nog niet naar gekeken. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Gietvloer in de badkamer aanbrengen

Een gietvloer in de badkamer aanbrengen. Het is 7,5 m2. De ondergrond is een tegelvloer die eruit gaat. Er is een vochtprobleem dus daar moet eerst naar gekeken worden. De vloer is van beton.

Laminaat vervangen in de hal

We hebben waterschade gehad in de hal (3,5 bij 1,5 meter) van het huis. Daar lag laminaat in wat nu aan het krullen is en dit moet vervangen worden. We hebben al nieuw laminaat gekocht inclusief het blauwe anti vocht doorlatend zeil en de groene ondervloer. Dus alles is er echter het moet nog gelegd worden. Het afvoeren van de oude laminaat verzorgen we zelf. Dus het gat om het leggen en op maat maken van de laminaat en ondervloer. Daarnaast moet er ongeveer 8 meter aan plakplinten worden gemonteerd. We zouden het prettig vinden als dit op korte termijn zou kunnen.

Novilon inmeten en leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de keuken, hal en woonkamer (47 m2) laten leggen. Er liggen nu plavuizen met daar overheen Novilon en ik wil graag een nieuwe Novilon vloer laten leggen. Ik heb de vloer nog niet gekocht. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om deze vloer te laten inmeten en leggen door Karwei.

Laminaat vervangen in de woonkamer

Ik wil graag weten wat het kost om laminaat te laten leggen in een woonkamer van 45 vierkante meter, inclusief verwijderen en afvoeren van de oude laminaatvloer.

Eiken parketvloer schuren en lakken

Ik wil graag mijn massieve eikenvloer geschuurd en behandeld hebben. Graag een offerte, het betreft een oppervlakte van 35m2.

Houten vloer schuren en lakken

Ik zou graag de eikenhouten parketvloer die in mijn woonkamer ligt, laten opschuren, ongeveer 25 m2, en opnieuw laten lakken/waxen. Dit huis heb ik pas geleden gekocht en je kan zien dat er door de oude bewoners is geleefd. Daarnaast zijn er op enkele plekken krassen zichtbaar in het hout die behandeld moeten worden.

Laminaat leggen

Ik wil graag een een laminaat vloer inclusief ondervloer laten leggen in drie slaapkamers en in een kast waar de ketel hangt. Het gaat in totaal om ongeveer 50 vierkante meter. Daarnaast moet er voor 35 meter aan plakplinten gemonteerd worden. De oude vloer haal ik er zelf uit.

Bolstaande vloer herstellen

Onze vloer staat in het midden van de huiskamer bol. Zou graag een gratis offerte willen, wat wij eraan kunnen doen.

Laminaat laten leggen in huis

Laminaat leggen met een oppervlak van ongeveer 50 m², met afwerking van de plinten. Ondervloer ook leggen. Ben telefonisch bereikbaar tot 23:30 uur op elke dag.

Siergrindvloer schilderen

Wij hebben een siergrindvloer met beschermlaag van 5 x 3 meter in twee kleuren bruin. Graag zou ik willen weten of deze geschilderd kan worden in een grijstint. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?

Ondervloer, laminaat en afwerkplintjes leggen

Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter. Dit betreft het leggen van de ondervloer, laminaat en de afwerkplintjes. Dit is de woonkamer en de keuken. Plintjes heb ik nog niet, graag door u mee te nemen.

Mozaiek parketvloer schuren en lakken

26 m2 Eiken mozaïek vloer opschuren. Daarna moet de vloer gelakt worden. Het gaat om de huiskamer, die is dan leeg.

Parketvloer schuren en lakken

Graag zou ik mijn parketvloer willen laten opschuren en opnieuw laten lakken. Het gaat om een vloeroppervlakte van 32 m2. Het is een woonkamer op de begane grond.