Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor appartement nieuwe vloer:

Appartement nieuwe vloer

Ik wil graag een nieuwe vloer aan laten leggen. De oude vloer haal ik er zelf uit. Ook de ondervloer en vloerverwarming leg ik zelf. Het gaat alleen om het leggen van de betonlook vloer. Het gaat om de gehele vloer van de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met inloop douch en wc. Alles is gelijkvloers. Alles bij elkaar is 60 m2.
Onze klant uit Swalmen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement nieuwe vloer uit heel Nederland:

Egaliseren vloer i.v.m. leggen vinyl

Appartement egaliseren ongeveer 75 m² ... geen idee of alle kamers gedaan moeten worden ... graag in overleg.

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om 20 vierkante meter

Oorzaak achterhalen van kromtrekken laminaat en herstellen

Vorig jaar juni hebben we een appartement gekocht waar in de gehele woning laminaat ligt. We hebben geen dorpels dus alles loopt door (totaal ongeveer 80 m2). Dit lag er mooi en strak in. Sinds enige tijd begint de vloer op bepaalde plekken bij de naden omhoog te komen, en is op sommige plekken verend. In een extra slaapkamer waar we vrijwel niet komen is het ook ontstaan. Ik heb echt geen idee hoe dit ineens kan. Is er een mogelijkheid dat er iemand komt kijken of dit te herstellen is en wat de oorzaak kan zijn?

Plafond tegen geluidsoverlast isoleren

Ik woon in een vooroorlogs appartement met houten vloeren. De bovenburen hebben een parketvloer zonder isolatie. Ik word uit mijn slaap gehouden door loopgeluiden, hun ondervloer piept en kraakt. Zij weigeren de vloer te isoleren. Is plafondisolatie een mogelijke oplossing? Het plafond is ongeveer 5 x 5 meter en met gipsplaat afgewerkt. Ik zou het weer met gipsplaat af willen laten werken. Graag ontvang ik eerst advies over of het überhaupt mogelijk is en de isolatie nut zal hebben.

Vloer appartement schuren en coaten

De Eikenhouten vloer (74 m2, 4 jaar oud) van ons gekochte appartement willen we wit laten verven met een hoge krasvastheid en beschermcoating. Waarschijnlijk vooraf schuren.

Douchevloer

Graag een douche vloer. Waar de tegels zijn verwijderd moet een nieuwe vloer komen. Om dit te realiseren zal het eerst geëgaliseerd moeten worden, en een pvc vloer moeten worden gelegd. De pvc heb ik al aanwezig. 2,40 x 2,50 meter. In een appartement met lift.

Vloer egaliseren met egaline en/of zandcement

De vloer van ons appartement is niet overal gelijk, waardoor er geen pvc of laminaat gelegd kan worden. Het is niet korrelig, maar niet vlak. De hoogteverschillen variëren, wij kunnen nog een schatting maken wat precies het hoogte verschil is op bepaalde plekken. Voornamelijk in de hoeken is de vloer niet gelijk, op sommige plekken kan dit 2 mm zijn, op andere plekken kan het oplopen tot wel 12 mm. Het is teveel voor egaline in de zin dat het te duur zou worden, kan dit ook met zandcement rechtgemaakt worden? Niet overal dus. In totaal is de vloeroppervlakte 68 m2, verspreid over 4 vertrekken. Kunt u hierover contact opnemen wat de mogelijkheden zijn? Het is op de 3de verdieping en er is een grote lift aanwezig. In de komende 2 weken zouden wij het liefste de klus uit willen voeren.

Indicatie marmeren vloer leggen nieuwbouw (60m2)

Ik ben nieuwsgierig wat de kosten zijn voor het aanschaffen en laten leggen van een marmerenvloer in een nieuwbouw appartement. Hierbij hoort natuurlijk ook rekening gehouden te worden met het dempen van geluid (geen idee of hiervoor iets extra benodigd is) Wil alvast een indicatie van de kosten voor de inrichting voor eventueel een nieuw appartement. Het betreft ongeveer 60M2. Ik vermoed dat voor de slaapkamers ik zal kiezen voor PVC. Gang+Woonkamer zou ik heel mooi vinden in matzwart marmer.

Laminaat en ondervloer leggen (35m2)

Ik wil in mijn nieuwe appartement een laminaten vloer + de ondervloer laten leggen. Het betreft ongeveer 35m2

Partners

Partners van Casius