Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Swalmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Swalmen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Swalmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Swalmen of directe omgeving.

62 klanten uit Swalmen bevelen een bij Casius in Swalmen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Swalmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Swalmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Swalmen:

Appartement nieuwe vloer

Ik wil graag een nieuwe vloer aan laten leggen. De oude vloer haal ik er zelf uit. Ook de ondervloer en vloerverwarming leg ik zelf. Het gaat alleen om het leggen van de betonlook vloer. Het gaat om de gehele vloer van de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met inloop douch en wc. Alles is gelijkvloers. Alles bij elkaar is 60 m2.

Vloer garage egaliseren

Vloer egaliseren garage, circa 18 m2. Buitenzijdes redelijk waterpas, midden van de garage circa 3 cm verschil (zat afvoerputje). Gaarne prijsopgave / mogelijkheden.

Laminaat leggen en afwerken

Graag zou ik laminaat gelegd willen hebben in de woonkamer. Inclusief afwerking met hoge plinten. De kamer is 48 m2. Er ligt nu laminaat met folie en ondervloer. Folie en ondervloer kunnen volgens mij blijven liggen, het verwijderen van het laminaat mag worden opgenomen in de offerte.

Betonvloer laten vlinderen

Graag zou ik een garage vloer willen laten vlinderen. Betreft een vloer van 52 vierkante meter.

Laminaat leggen in slaapkamers

Ik wil in twee slaapkamers laminaat laten leggen, een is 18.24 m2 Er de andere 11.10 m2. In de grootste slaapkamer is de vloer niet helemaal egaal. Hoeveel gaat het leggen van het laminaat met ondervloer me kosten?

Slaapkamervloer egaliseren

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een slaapkamer vloer, van 380 cm bij 480 cm te laten egaliseren. Ik heb een betonnen vloer waar nu vinyl op ligt.

PVC-vloer aan laten leggen

Ik zoek iemand die 42 m3 PVC vloer kan leggen voor ons. Het betreft 3 slaapkamers en een overloop. De ondervloer is van houten planken.

wij zijn op zoek naar iemand die onze ...

wij zijn op zoek naar iemand die onze gekochte laminaat vloer in onze woonkamer wil leggen.

Leggen van een laminaat vloer op de ...

Leggen van een laminaat vloer op de gehele beneden verdieping van onze woning.

De tegels zijn ingekocht. De vloer moet ...

De tegels zijn ingekocht. De vloer moet worden gelegd in de specie. Later na de wc wanden betegelen. Ook hiervoor zijn de tegels aanwezig.