Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Sittard of directe omgeving.

437 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Sittard:

Grindvloer egaliseren

Betreft beneden etage van 55 m2. Er ligt nu een open grindvloer die geëgaliseerd dient te worden omdat er een vinylvloer overheen wordt gelegd.

Laminaat repareren

Woon in studio en 28 m2 wat gedeeltelijk kapot is.

Open grindvloer egaliseren

Heb 40 m2 open grindvloer en wil deze egaliseren voor een giet- of coatingvloer. Wat voor voorbewerking is er nodig en welke materialen?

Laminaat vervangen

Ik wil graag mijn huidige beschadigde laminaat vloer laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen met plinten en ondervloer. Het gaat om 35 m2. Ik wil graag dat de vakman het materiaal levert. Het gaat om een keuken, een woonkamer en een slaapkamer, maar dit is één ruimte, dus dit kan doorgelegd worden.

Laminaat leggen met plakplintjes

35m2 met plakplinten

Vinyl vloer leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van een vinyl vloer.

Laminaat op zolder leggen

Ik wil op de zolder laminaat hebben. De zolder is 9 meter lang en ongeveer 5 meter breed (trappenhuis erbij). Er staat een wasmachine, droger en dressoir. Wij kunnen die zelf niet verplaatsen in verband met gezondheid. Dus dat moet ook gebeuren.

Egaliseren van tegelvloer in garage

De garagevloer dient te worden geëgaliseerd. Er zal ongeveer 5 mm over de tegelvloer gestort moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Cementdekvloer leggen

2 x 6 m2 cementdekvloer circa 7 cm dik (6 m2 op begane grond 6 m2 op 1e verdieping).

Laminaat verwijderen en terugleggen

Ik heb laminaat, maar dat moet eruit gehaald worden, zodat de cementvloer opnieuw met cement gevuld kan worden. Er zitten namelijk gaten in het cement en deze wil ik dicht hebben. Ik wil graag weten hoeveel me dat kost. Na het cement moet de voer weer terug gelegd worden. Het is 3 meter breed x 15 meter ongeveer lang, in de woonkamer.

Grindvloer uit de hal en keuken verwijderen

Wij hebben een grindvloer in de hal en in de keuken liggen. Deze zouden wij graag verwijderd hebben om een tegel vloer te kunnen gaat leggen. Hoeveel zou het kosten om ongeveer 15 m2 grindvloer te verwijderen?

Parketvloer schuren en oliën

Onze eiken vloer in de L-vormige woonkamer is op plaatsen verweerd en grauw en moet opgeschuurd en geolied of gelakt worden. Het gaat om 30 m2. Dit is exclusief plinten, maar die moeten ook. De planken hebben een groef. Aub alleen bedrijven in een straal van 50 km rond Sittard en offertes via email.

Leggen van laminaat in de hal

Er dient in een hal van 1.82 bij 3 meter een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De lengte van de plinten is 8.5 meter. Tevens dient er ook een overgangsstrip naar de woonkamer te worden gemonteerd.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Verwijderen van 12 m2 Tapijt en deels vinyl. Verwijderen van 60 m2 lijmresten die op beton liggen. Afvoeren van tapijt en lijmresten. Appartement is gelegen op de vierde verdieping en aanwezigheid van lift.

Betonnen vloer vlak laten maken

In onze betonnen slaapkamervloer zit een deel van circa 2.50 cm. Wij willen nieuwe vloerbedekking aanbrengen, maar eerst moet de vloer vlak worden gemaakt. De oppervlakte welke moet worden bewerkt is circa 50 m2. Het betreft 1 kamer.

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

Graag laminaat leggen met ondervloer en plakplinten voor woonkamer (voor-en achterkamer) oppervlakte totaal 35m2, in Duits grensgebied ter hoogte van Sittard.

Laminaat op de bovenverdieping laten leggen

Betreft het leggen van een laminaat en ondervloer op de bovenverdieping. Advies over soort ondervloer gewenst. Momenteel ligt er verlijmd laagpolig tapijt en verlijmd vinyl. Moet dit worden verwijderd of kan dit blijven liggen. Het betreft 3 kamers en een gang. De oppervlaktes zijn 14m2, 11m2, 8m2 en 2,5m2. Het hoeft niet doodgelegd te worden in verband met hoogteverschil tussen de ruimtes. Moet het materiaal nog aanschaffen. De plinten monteer ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Ik heb lekkage gehad via mijn dak en daardoor is er waterschade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Ik denk dat de gehele vloer van 58 m², inclusief de ondervloer en plinten moet worden vervangen. Ik maak graag een afspraak om dit te laten beoordelen en ontvang daarna een offerte voor de verzekering. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van alle materialen. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik het werk zo snel mogelijk laten verzorgen.

Extra breed laminaat leggen

Ik wil graag op de bovenverdieping laminaat laten leggen. Het gaat om extra breed laminaat van 33 centimeter breed inclusief ondervloer, er hoeven geen plinten gelegd te worden. Het gaat om 3 slaapkamer en een gang van in totaal circa 48 m2. Ik verwijder zelf de oude vloer.

Tegelvloer uithakken en egaliseren

Ik wil de gehele begane grond de tegels(met vloerverwarming) laten uithakken, egaliseren en keramische houtlook tegels laten plaatsen.

Waterschade aan parket herstellen

Door een lekkage is mijn parket laminaat beschadigd en uit elkaar gegaan. Hiervoor heb ik een offerte nodig voor mijn verzekering.

Witte grindvloer aanbrengen

Ik wil graag een grindvloer over mijn bestaande tegelvloer laten aanbrengen. De afmeting van de vloer is ongeveer 45 vierkante meter. Graag ontvang ik zo snel mogelijk een prijsopgave.

Vloerbedekking leggen

Vloerbedekking

Ondervloer laten leggen

Ik wil graag een ondervloer en laminaat laten leggen voor 55 m2, verdeeld over verschillende ruimtes. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Laminaat leggen en kamers witten

Ik wil graag 50 vierkante meter laminaat leggen. De oude ligt er nog in. Ik heb nog geen materiaal gekocht.