Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer laten leggen:

Houten vloer laten leggen

Ik wil graag een houten vloer laten leggen op de 1e verdieping (60 m2). En ook de trap zouden we optioneel mee willen laten nemen in de offerte (19 treden). Er ligt momenteel nog een vloerbedekking. Graag prijs op de offerte inclusief de vloer verwijderen, en prijs exclusief de vloer verwijderen. Dorpels zijn oud en willen we graag in tact laten. Graag offertes van vakmensen die ervaring hebben met het leggen van houten vloeren in oude huizen met hier en daar een hoekje of schuine muur.
Onze klant uit Sint Odilienberg (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer laten leggen uit heel Nederland:

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

5 decrement inkorten in verband met nieuwe vloer

Ik zoek een deurenspecialist die 5 houten binnendeuren kan inkorten. In verband met een nieuwe vloer moet er elke deur ongeveer 2 cm worden ingekort.

Schuimbeton aanbrengen in kruipruimte

Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe badkamer, de houten vloer is reeds verwijderd en de ruimte is zover gereed dat er schuimbeton kan worden gestort. Leidingen zij aangelegd en de ruimte is voorzien van folie. Om verder te gaan heb ik op korte termijn schuimbeton nodig. Het gaat om een ruimte van 11 M2 en een diepte van 40 cm. totaal is er dur 4,4 m3 schuimbeton nodig. De ruimte ligt aan de voorkant van de woning en is zeer makkelijk bereikbaar.

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.

Vloerverwarming plaatsen en isoleren kruipruimte

Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming in onze huiskamer (50 m2). Het liefst doen we dat met een laminaatvloer. Ons huis is niet goed geïsoleerd en we willen ook de kruipruimte van 35 m2 laten isoleren. Daarmee hopen we een hoop warmteverlies te voorkomen. Er is ook een stuk aanbouw waar geen kruipruimte onder zit. Geen flauw idee of en hoe we dat kunnen isoleren. We willen graag de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, maar willen zo min mogelijk warmteverlies. We hebben ons huis een jaar geleden gekocht, maar weten eigenlijk niet precies wat voor vloer er onder de houten vloer ligt. Vanuit de kruipruimte zien we een houten vloer liggen, maar wat daarboven ligt is vooralsnog een raadsel. We denken dat de vloerverwarming niet ingefreesd kan worden, Ons huis is gebouwd in 1957. Een hoop vragen dus.

Tuinhuis verwarmen om als kantoor te gebruiken met stralingspanelen

Het betreft een nieuw gebouwd houten tuinhuis met betonnen vloer dat geïsoleerd en afgewerkt is. We willen het gaan gebruiken als kantoor aan huis. Afmeting: 4x 6 x 2.97 m. Het is de wens dit met stralingspanelen te verwarmen.

Scheef aflopende vloer egaliseren recht maken

De houten vloer in de woning van 34m2 loopt scheef af. Wij willen dit graag egaliseren. Er ligt nu vinyl, die willen we ook veranderen naar laminaat.

Droge vloerverwarming realiseren

Wij willen een droogbouw vloerverwarming in een oud huis realiseren over een houten vloer. 50 m2. De vloer erboven ga ik zelf leggen.

Tuinkamer zijkant huis met aansluitende overkapping

Betreft een houten aanbouw / tuinkamer en overkapping, maten zie foto’s. Het is de bedoeling dat dit 1 geheel wordt. De overkapping zal doorlopen naar de tuinkamer. Alles van hout, de tuinkamer met veel glas en het moet goed geïsoleerd zijn. Ook de vloer wat hier komt vloerverwarming in. Het stuk grond waar de aanbouw komt is landbouwgrond. We zijn bezig om dit bouwgrond te maken, dit proces is nog bezig. het is als het goed is wel vergunningsvrij bouwen. Er hoeft niet geheid te worden. De oplevering weten wij nog niet, dit ligt aan de prijs. Graag een prijs van de casco- en complete oplevering.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Wij hebben in onze nieuwe woning een convectorput zitten. Deze willen we niet (komt vloerverwarming). Convector put moet dus verwijderd worden en het gat dicht gestort? In ieder geval moet er een vloer overheen gelegd kunnen worden.

Partners

Partners van Casius