Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Sint Odilienberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Sint Odilienberg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Sint Odilienberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Sint Odilienberg of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sint Odilienberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Sint Odilienberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Sint Odilienberg:

Houten vloer laten leggen

Ik wil graag een houten vloer laten leggen op de 1e verdieping (60 m2). En ook de trap zouden we optioneel mee willen laten nemen in de offerte (19 treden). Er ligt momenteel nog een vloerbedekking. Graag prijs op de offerte inclusief de vloer verwijderen, en prijs exclusief de vloer verwijderen. Dorpels zijn oud en willen we graag in tact laten. Graag offertes van vakmensen die ervaring hebben met het leggen van houten vloeren in oude huizen met hier en daar een hoekje of schuine muur.

Eiken parket schuren en lakken

Parketvloer moet opnieuw opgeschuurd en gelakt worden de vloer is ongeveer 32 m2

Vloer egaliseren

Na het uitbreken van de oude tegelvloer wil ik het egaliseren van de vloer graag uitbesteden. Het betreft een oppervlakte van circa 45 m2. Graag wil ik weten of er wel/geen verschil zit in de prijs als er matten liggen voor de vloerverwarming.

Vloerbedekking leggen

Vloerbedekking heeft een jaar gelegen en moet nu ergens anders worden gelegd. Betreft ongeveer 35 m2. Uitvoering zo snel mogelijk.

Cement dekvloer in woonhuis 160 m2

Er moeten 3 afsmeer vloeren komen: Begane grond: 80 m2 10 cm 1e verdieping: 40 m2 3,5 cm 2e verdieping: 40 m2 4 cm Graag ontvang ik een offerte met een totaalprijs.

Kapotte vloer herstellen en laminaat

Vloer op de benedenverdieping vervangen, er ligt nu een tegelvloer die helemaal gebarsten is, maar er zit nog vloerverwarming onder. Vloerverwarming wertk nog en willen we behouden. Ongeveer 60 vierkante meter in totaal. De vloer eruit wordt te kostbaar waarschijnlijk, dus er zal iets overheen moeten. Zodat we daarna laminaat kunnen leggen. Graag offerte inclusief laminaat (die geschikt is voor over vloerverwarming) leggen. Inclusief levering. Graag advies.

We hebben 5 kamers en een gang (totaal ...

We hebben 5 kamers en een gang (totaal ongeveer 100 m2) waar een houten vloer gelegd moet worden. Liefst in de week van 3 juni; 3 kamers in deze week en de rest iets later is ook bespreekbaar. Voorkeur gaat uit naar verlijmen van de vloer.