Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schinveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schinveld heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schinveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schinveld of directe omgeving.

35 klanten uit Schinveld bevelen een bij Casius in Schinveld aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schinveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, vloerverwarming en leggen tegels van 30x120, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schinveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schinveld:

Open grindvloer in een andere kleur verven

Ik wil een open grindvloer in de woonkamer van 39 m2 verven. Het postcode is het dichtstbijzijnde van de locatie. Gaat om een klus 2 km van de grens.

Betonvloer aanbrengen met wapening en isolatie

Wij willen in een bijgebouw naast onze boerderij graag een betonvloer laten aanbrengen met isolatie en wapening. De maat van de vloer is 390 x 265 x 10 cm (10,5 m²/ruim 1 m³). We laten de bovenkant graag glad afwerken. Er is voldoende ruimte bij de boerderij voor het plaatsen van een pompauto. Er is geen haast met de klus, maar het mag ook op korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag uw offerte.

Egalisatie vloer ten behoeve van leggen PVC

Egaliseren van 50 vierkante meter betonvloer, ten behoeve van PVC laminaat.

Kurkvloer verwijderen en tegels leggen

In de aanbouw zit nu een kurkvloer en ik wil nu graag een tegelvloer (Ongeveer 18 m²).

Open siergrindvloer lakken

Ik zoek iemand voor het lakken van de open siergrindvloer, 42 m2. De kleur is zwart/ zilver gemengd en moet naar nog nader te bepalen kleur, ik heb een voorkeur voor antraciet/zilverkleur. Het werkadres is net over de grens in Duitsland.

Vloer

betonstorten, vloerverwarming, tegelvloer

Beton vloer storten

Betonvloer storten, vloerverwarming aanbrengen en tegelvloer aanbrengen. Het gaat om 85 m2. Tegels zal ik zelf aanschaffen.

Betegelen van vloer in keuken, ...

Betegelen van vloer in keuken, woonkamer, gang, toilet en badkamer. Tevens bij toilet en badkamer wandtegels plaatsen. Tegels zijn uitgezocht en moeten alleen nog besteld worden. Op de gehele onderverdieping moet tevens vloerverwarming worden aangelegd. Op de badkamer dient een elektrische vloerverwarming te worden gerealiseerd.