Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Beste, ik wil laminaat leggen in de kamer: 6.00 x 3.50 meter en op de trap 1,50 breed met 2 treden. De trap en zijde zijn ongeveer 0.20 m diep. indeling trap: 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag Het laminaat kan ik mogelijk bij Praxis kopen. Graag hoor ik van u wat het kost om het nieuwe laminaat te laten leggen.
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel Nederland:

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van mijn huidige beschadigde vloer met een nieuwe. De schade is alleen in de keuken maar moet hierdoor mijn hele vloer vervangen. Oppervlakte 45m2 De kosten berekenen inclusief vloer aub

Visgraatlaminaat, plinten en ondervloer opnieuw leggen

Wegens lekkage koelkast, dienen we onze visgraatlaminaat in de keuken/woonkamer (open keuken) te vervangen. Het gaat om ongv. 43 m3 meter. Plinten zijn vastgelijmd aan de muur, dus ik denk dat ie er ook af moeten om het te vervangen? Ondervloer is ook nat geworden en zal vervangen moeten worden. Visgraatlaminaat zat deels gelijmd zodat het niet kon verschuiven. Het visgraatlaminaat en ondervloer is nog niet aanwezig. Het gaat om de Hornbach Skandor Soil Oak 8.0 visgraat laminaat, kosten 19,95 per m2. Ik weet niet of de plinten, na het verwijderen nog te gebruiken zijn, of dat er ook nieuwe plinten op moeten?

Leggen laminaat en ondervloer

In mijn nieuwe appartement wil ik een ondervloer + laminaat leggen. Deze heb ik reeds besteld. Het gaat om 3 kamers en een hal van in totaal 45m2. Ik heb 50m2 aan vloer besteld. Het opgeleverde appartement heeft een betonnvloer.

laminaat leggen

Wij zouden graag laminaat willen laten leggen in de volgende ruimtes: Slaapkamer 1: 12m2 slaapkamer 2: 10m2 slaapkamer 3: 7.7m2 Hal eerste verdieping: 3m2 Zolderverdieping: 15m2 totaal zou het ongeveer 48m2 zijn. Het zijn op dit moment houten vloeren, dus er moet ondervloer worden gerealiseerd. Wij hebben nog geen laminaat uitgekozen.

Laminaat laten leggen

Ik heb online laminaat gekocht. Ik zoek ervaren mensen die deze klus kunnen klaren. A- is dat mogelijk B- wat zijn de kosten per vierkante meter? C- oppervlakte vd woning 73 vierkante meter. De vloer is gereed om laminaat te leggen.

Traprenovatie, laminaat leggen en stootborden

Dichte trap beneden 12 tredes en open trap boven 12 tredes. Het is de bedoeling dat hier stootborden en laminaat terecht komt, deze hebben wij al aangeschaft het gaat puur om de installatiekosten.

Tegelvloer en visgraat laminaat leggen

Wij hebben recent een huis gekocht. Nu willen wij graag het appartement voorzien van visgraat laminaat (ca. 55m2), wat over de marmeren tegelvloer gelegd kan worden. Daarbij willen wij graag tegels laten leggen in de keuken over het marmer (ca. 5m2) met een naadloze overgang naar de woonkamer aangezien dit dezelfde ruimte betreft. Is dit door jullie te realiseren? En zo ja, wat is de prijs? Zouden jullie ons, indien wij met jullie in zee gaan, kunnen adviseren over de ondervloer om de naadloze overgang te bewerkstelligen?

Laminaat leggen en behangen

Ik wil graag mijn laminaat laten leggen , het gaat om 25 m2. Ook moet er behangen worden, het gaat om 14 rollen ongeveer.

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.

Laminaat leveren en leggen, 130 m2

laminaat leveren en leggen. 130 vierkante meters, woonkamer, hal, slaapkamers, inloopruimte, overloop.

Partners

Partners van Casius