Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Roermond of directe omgeving.

418 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Roermond:

Gietvloer realiseren in woonkamer en leefkeuken

Ik wil graag een offerte voor een gietvloer in de woon/leefkeuken van ca. 65 m2. Voorkeur voor kunststof gietvloer, zwart of antraciet. De huidige vloer bestaat uit steentapijt. Ik heb begrepen dat het mogelijk is om hierover de gietvloer te realiseren.

Laminaat leggen

Beste, ik wil laminaat leggen in de kamer: 6.00 x 3.50 meter en op de trap 1,50 breed met 2 treden. De trap en zijde zijn ongeveer 0.20 m diep. indeling trap: 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag Het laminaat kan ik mogelijk bij Praxis kopen. Graag hoor ik van u wat het kost om het nieuwe laminaat te laten leggen.

Planken vloer vervangen in de schuur

Ik wil een plankenvloer laten leggen in de garage om die zo om te bouwen naar een knutselruimte. De huidige vloer is grotendeels verrot door vocht. Deze moet worden verwijderd en afgevoerd. Onder de vloer moet een 1 cm warmte isolatie. Plasticfolie ondergrond tegen vocht. Geen plinten. Planken materiaal: vurenhout. Afmetingen: 700 * 300 cm. Een dorpel aan beide ingangen.

Laminaat herstellen

Dankzij lekkage van de radiator heb ik op 3 verschillende plaatsen waterschade op me laminaat in de woonkamer en gang totale opp. Is +/-34m2.. moet zeker de helft losgemaakt worden als de zelfde laminaat leverbaar is heb hier heen bon meer van. Dus graag 1 offerte voor de verzekering

Betonvloer laten egaliseren

75 Meter grindvloer is al besteld en uitgegeven, hetgeen wat moet gebeuren is het egaliseren van de ondervloer.

Linoleum leggen

Ik wil graag linoleum laten leggen op de overloop van de 1e verdieping. Dit heeft een oppervlakte van circa 7 m2 met enkele hoeken erin in verband met de trap en muurkasten. De ondergrond is redelijk vlak beton. Ik zou in het Linoleum graag een patroon verwerkt hebben (zie bijlage).

Verlijmde parketvloer verwijderen

Verwijderen van een parketvloer circa 38 m2 in de woonkamer, met behoud van de afwerkvloer.

Laminaat en ondervloer leggen

Door lekkage aan de verwarming moet nieuw laminaat gelegd worden in de woning. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Oppervlakte van de woning is ongeveer 70 vierkante meter. Het oude laminaat moet ook verwijderd worden.

Vloer zwevend laten leggen

Ik wil in de badkamer een zwevende flexx PVC vloer laten leggen inclusief een ondervloer die bestaat uit groene platen. De badkamer is 3 bij 2.16 meter groot.

Waterschade aan laminaatvloer verhelpen

Door lekkage in badkamer is water door de vloer van badkamer in onderliggende woonkamer terechtgekomen en laminaat beschadigd. Gaarne offerte voor herstel / vervanging van laminaat en ondervloer eventueel met verwijderen van de oude vloer. Alles inclusief alstublieft? Vloer is 8,2 meter bij 4,25 meter.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

We willen op de bovenverdieping graag 35 m² laminaat met ondervloer en platte plintjes laten leggen. Het laminaat moet doorlopend worden gelegd in 3 slaapkamers en een hal, zonder onderbreking of drempels. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in appartement 2 slaapkamers,woonkamer en gang.

Afwerkvloer op betonvloer aanbrengen

Er dient een afwerkvloer gelegd te worden over een bestaande betonvloer. De oppervlakte is 40 m2.

Storten en afwerken betonvloer en gedeeltelijk vloerverwarming leggen

Graag wil ik offerte voor het storten en afwerken van een betonvloer in onze aanbouw. In het eerste deel van de aanbouw dient de vloerverwarming te worden gelegd en gekoppeld (aan het systeem van het huis), de vloer gestort te worden en te worden afgewerkt voor latere vloerbedekking. Het deel van de vloerverwarming is tussen de 15 en 20 m2. De overige vloeren zijn circa 50 m2, inclusief de schuur. In het tweede deel (schuur) dient vloer te worden gestort en afgewerkt als basisvloer (vlinderen, of anders naar uw advies). De uitvoering mag op korte termijn maar het heeft geen haast.

Grindvloer in de nieuwe woning aanleggen

Ik zou graag een offerte willen voor het leggen van een grindvloer. De woning heeft 3 woonlagen en de oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Laminaat in de woonkamer aanleggen

Wij willen graag laminaat vloer leggen bij onze woonkamer. Ongeveer 42 m2.

Gesealde grindvloer aanbrengen

Het leggen van een grindvloer. Het gaat om 40 m2 op de begane grond. Een ruimte met 1 tussenwand. Kleur antraciet. En geseald graag. De huidige ondergrond is beton waar nu zeil op ligt. Wat zijn de kosten hiervan? Met een week of twee, of later, kan de vloer aangebracht worden.

Vloer in de smeerput egaliseren

We hebben een smeerput van 4 x 1 meter gegraven met een nis. Er zit folie in en er is een betonvloer in gestort. Deze vloer hadden we graag waterpas gemaakt middels egalisatie. Het zijn dus in totaal maar 5 m2.

Laminaatvloertjes leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van twee kleine laminaat vloertjes. Een vloer van 2.35 meter bij 3 meter. De andere vloer van 0.90 meter bij 2 meter. Het gaat om het leggen van laminaat met ondervloer en plakplinten.

Grindvloer in huis aanbrengen

Graag wil ik een Grindvloer in mijn nieuwe huis +/- 50 vierkante meter. Kunnen jullie mij een prijs opgave geven?

Laminaat leggen in het leefgedeelte

Laminaat leggen 25 vierkante meter in leefgedeelte woning. De oude vloer verwijder ik zelf.

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Wij hebben voor onze woning in totaal ongeveer 100 m² laminaat gekocht bij Praxis. Dit moet gelegd worden in de keuken, woonkamer, een slaapkamer, in de hal beneden en op de overloop boven. Het was onze bedoeling om dit zelf te gaan leggen, maar we hebben een auto-ongeval gehad en zijn nu enige tijd 'arbeidsongeschikt' daarvoor. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de legkosten, zodat we die ook naar de verzekeringsmaatschappij kunnen doorsturen. Alle materialen liggen hier, dus we hopen dat er bedrijven zijn die op korte termijn tijd hebben.

Laminaat in de nieuwe woning laten leggen

Heb nieuw huis wil overal laminaat 3 slaapkamer keuken woonkamer en de gang 1e en 2e verdiepingen hoeveel gaat dat me kosten

Grind vloer aanbrengen

Graag wil ik in de garage een grindvloer laten aanleggen voor een trimsalon. De totale oppervlakte hiervan is 16 m2.

Laminaatvloer leggen en eventueel leveren

Ik wil een vloer beleggen met laminaat. De oppervlakte is 10.70 x 7.65 meter. wat gaat mij dat kosten. De laminaat moet je er eventueel ook bij leveren. De klus is bij het bisdom in Roermond. Ik ben daar n.l. klusjesman en ik zou dat doen maar de klus is mij te groot. Hoge plinten tegen de muur.