Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Reuver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Reuver heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Reuver u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Reuver of directe omgeving.

47 klanten uit Reuver bevelen een bij Casius in Reuver aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Reuver bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, betonvloer laten storten, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade, laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Reuver staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Reuver:

Laminaat leggen

In de woonkamer dient er een ondervloer, laminaat en hoge plinten gelegd te worden. De oppervlakte van de ruimte is ongeveer 26 m2.

Parketvloer opschuren en whitewashen

Ik wil graag mijn parketvloer laten opschuren en laten white washen.

Lamelparket op de vloer leggen

Het betreft het leggen van een zwevende lamelparket vloer. In totaal gaat het om 77 m2. Planken 1900 x 230 mm. Inclusief het aanbrengen van plinten en kitten. De ondervloer is al gelegd. Leggen is mogelijk van 20 tm 25 juni.

Eiken vloer schuren en in Skylt lak zetten

Graag offerte voor het schuren (stofvrij) en lakken met Skylt lak ultramat van een eiken plankenvloer met V-groef van 30 m². Ook de plinten moeten of geschuurd en gelakt worden of vervangen (graag prijsopgave, mogelijk doen we dit toch zelf). Momenteel is de vloer geolied. Wij wonen in België maar verhuizen naar Nederland (Limburg) begin februari.

Gietvloeren aanbrengen

Wij hebben nog geen keus gemaakt welke gietvloer we willen. Wel zou ik graag een prijsopgave hebben, zodat we een keus kunnen maken. Het zal om ongeveer 50 tot 60 m² gaan schat ik, waaronder de woonkamer, de gang, de wc, de keuken en de bijkeuken.

Parketvloer schuren en lakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en het lakken van een parketvloer. De vloeroppervlakte is 7.82 bij 3.76 meter en heeft een blokken structuur van 240 mm bij 240 mm. Eventueel willen wij de plinten laten vervangen. Hiervoor ontvangen wij graag een separate offerte voor.

Parketvloer leggen

Ik wil graag een parketvloer laten leggen.

Grenen vloer laten schuren en lakken

Ik heb een grenen vloer die al op veel plaatsen kaal is, hij moet geschuurd en gelakt worden, de oppervlakte is 24 vierkante meter. Wat gaat mij dit kosten als ik het laat doen, ik zorg zelf dat de kamer leeg is.

Gekraste delen in laminaatvloer vervangen

Door verschuiven dressoir diepe krassen ontstaan in laminaat. Het betreft een stuk van 1.50 meter bij 2.50 meter wat opnieuw gelegd moet worden. 6 nieuwe planken zouden er in moeten om de kapotte planken te vervangen. Ik heb nog een 10-tal planken in huis. Het is in een hoek van de woonkamer.

Parket repareren, schuren en lakken

Graag een offerte voor het repareren van 2 planken, het schuren en lakken van de parketvloer in de woonkamer. Oppervlakte is 50 m2.

Laminaatvloer leggen

Wij krijgen een appartement waar we graag een laminaatvloer in willen laten leggen. Het is ongeveer 100 vierkante meter. Dit willen we graag uitbesteden. Willen graag een prijsopgave. Met plinten en ondervloer. Materialen zullen we zelf aanschaffen.

Laminaat leggen zonder plinten

1 Kamer van laminaat voorzien. 16 m2. Laminaat kopen we zelf. Uitvoering begin juni.

Tegelvloer uitbreken en egaliseren

Wat zijn de kosten om een tegelvloer uit te breken en daarna te egaliseren. Het gaat over 54 m2.

Het project is een tegelvloer leggen op ...

Het project is een tegelvloer leggen op de eerste verdieping het oppervlakte wat betegeld moet worden is ca. 12-15 viekante meter tegels zijn besteld verder is er nog niets aangeschaft geen lijm geen voeg.