Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer van praxis laten leggen:

Laminaatvloer van Praxis laten leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen 40 m2. Ondervloer en laminaat reeds bij Praxis aangeschaft. Het gaat om 4 kamers en een overloop. Indien mogelijk leggen vóór 17 januari.
Onze klant uit Plasmolen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer van praxis laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Laminaatvloer leggen op vloer circa 70 m2. Er is vloerverwarming aanwezig; een koel warmte vloer. Bijna alles ligt in de winkel klaar. Alleen de plinten zijn nog niet binnen bij Praxis.

Laminaatvloer vervangen

Ik wil mijn laminaatvloer van ongeveer 37 m² laten vervangen. Het oude laminaat moet worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe vloer gelegd. Ik koop het nieuwe laminaat zelf bij Praxis. De woning is bewoond en gemeubileerd. Daardoor moeten er tijdens de klus meubels worden verplaatst. Ik wil de klus hier even laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Complete laminaatvloer in het appartement leggen

Ik wil 48 m² laminaat met ondervloer en plakplinten leggen in mijn nieuwe appartement op de 2e verdieping. Ik koop alle materialen zelf bij Praxis. Ik hoor graag wat de legkosten zijn.

Nieuw laminaat leggen

In een woning moet na een forensisch onderzoek ongeveer 42 m² PRAXIS laminaat gelegd worden, inclusief ondervloer en plinten. De huidige laminaatvloer is al weg. Deze klus moet volgende week woensdag gebeuren op 18 oktober 2017. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Voor nadere informatie kunt u bellen of mailen. Dan kan u ook de juiste locatie worden doorgegeven.

Laminaat leggen

We willen in ons huis graag door jullie een laminaatvloer plus ondervloer laten leggen op de bovenverdieping. Het betreft ongeveer 90 vierkante meter. Materiaal is gekocht bij Praxis en in ons bezit. We horen graag van jullie.

Laminaat leggen in slaapkamer

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn slaapkamer een nieuwe laminaatvloer inclusief ondervloer kan leggen. Het laminaat heb ik reeds gekocht (bij Praxis). Op de betonnen vloer ligt nu een vilt-ondervloer, waar tapijt op gelegen heeft. Op het vilt heb ik folie gelegd. Eventueel moet nog een extra ondervloer worden aangeschaft. Het is circa 12 m2. Een plattegrond van de slaapkamer is bijgevoegd. Ik wilde het laminaat zelf leggen, maar dat bleek moeilijker dan verwacht omdat de hoeken in de kamer niet recht zijn en er veel gezaagd zal worden moeten. Aan een kant loopt de gevel schuin.

Vervangen van een laminaat vloer

Bij een klant van Praxis Leek, de bestaande laminaatvloer met productie fouten vervangen door hetzelfde product. Factuur adres is Praxis Leek. Het betreft een "decomode Laminaat 8 mm Porto". Inclusief plakplinten. Er ligt nog een ondervloer, die hoeft niet vervangen te worden. Het gaat om 45 m2 in totaal.

Laminaatvloer, ondervloer plus plinten leggen

Leggen van 40 m2 laminaat vloer + ondervloer. Vloer + ondervloer + plinten reeds bij Praxis gekocht.

Laminaatvloer opnieuw leggen

Ik heb een laminaatvloer (click-system van Praxis, 8 jaar oud) die ik wil laten herstellen. Tussen sommige planken in de woonkamer zit rond de 1 cm speling. Vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2 groot, dit is de woonkamer (25 m2), hal en slaapkamer. Bij het leggen van de vloer is er in de woonkamer en hal geen lijm gebruikt, dit moest wel volgens de instructies. Graag ontvang ik offerte.

Laminaatvloer leggen op de begane grond

Wij hebben een quickstep laminaatvloer gekocht bij Praxis, deze willen wij graag door een vakman in ons nieuwe huis laten leggen, zodat die er strak en goed in ligt. De nieuwe vloer is voor de gehele begane grond (foto 1). De huidige vloer is er al uit als we de sleutel krijgen (zie foto 2). Graag een offerte voor het leggen van de vloer en eventueel los erbij voor het zetten van hoge plinten. De sleutel krijgen wij op 30 juni. Het is wenselijk als de klus kan worden uitgevoerd in week 28 (10 juli tot 13 juli). Wij gaan 15 juli namelijk over. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 50 m².

Partners

Partners van Casius