Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leggen visgraat laminaat:

Leggen visgraat laminaat

we hebben visgraat laminaat/ondervloer/plinten gekocht voor onze woonkamer (54m2). We willen deze laten leggen begin juni. Graag ontvangen we een offerte. Het is een betonvloer.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen visgraat laminaat uit heel Nederland:

Leggen oprit

Oprit aanleggen in Geldrop Het betreft een oprit van ongeveer 63m2 (rood op de foto), die we in visgraat willen laten leggen. Daarnaast een pad naar achteren en stukje verhard aan de achterkant van ongeveer 17m2 (geel op de foto). De stenen en afsluitband regelen we zelf en zijn dikformaat. Zand/puin door jullie te leveren en plaatsen. We verwachten dat er geen zand afgevoerd hoeft te worden. Wanneer: Oplevering van het huis is eind juni, we willen zsm na oplevering de oprit aanleggen.

Vloer laten leggen

Ik heb een Laminaat Visgraat click vloer besteld die in een al gemeubileerde appartement gelegd moet worden. De oppervlakte is 60m2. Ik zorg ervoor dat alle meubels handig verplaatst worden maar ik heb iemand nodig die ervaring heeft met specifiek het leggen van Laminaat Visgraat ( click ). Geen plinten.

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Tegels visgraat leggen 162m2

Wij willen graag een offerte van u ontvangen voor het leggen van ca. 162 m2 aan keramische tegels 90x15 visgraat. De tegels en voegmiddel schaffen wij zelf aan. Het betreft een nieuwbouw woning met een ongeschuurde anhydrietvloer. Wij hebben begrepen dat dit ook eerst dan nog moet worden opgeschuurd? We zien graag een complete offerte tegemoet. Graag ook 9cm hoog plinten meenemen, 112 strekende meter.

Vernieuwen oprit

Wij willen eventueel onze oprit naar de woning laten vernieuwen. Het gaat over totaal 104 m2. 1. Oprit ontdoen van oude bestrating, en afvoeren. 2. Zandbed aanvullen daar waar nodig 3. Leveren van 104 m2 stenen gebakken dikke klinkers 4. Leggen van nieuwe bestrating in visgraat. 5. Invegen en aantrillen nieuwe bestrating. 6. Opleveren en opruimen

visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen

Ik wil graag een nieuwe visgraat vloer laten leggen in mijn woning. Ik heb al essen houten latjes aangeschaft en wil deze in visgraat motief laten leggen. Het oppervlak bedraagt ong. 28 m2. Ik heb nog geen juiste ondervloer, geen lijm en geen olie. Deze kan ik wel zelf aanschaffen als ik weet wat ik moet halen. een gedeelte van de ruimte heeft een betonnen ondervloer en een ander gedeelte houten platen.

PVC vloer leggen

Is het mogelijk om een pvc vloer door jullie te laten leggen. Wij zullen de PVC + plinten aanleveren. De vloer zal wellicht gelegaliseerd moeten worden, visgraat, plak pvc en plinten. Gaat om ongeveer 60 m2 Ik hoor graag van u.

Click PVC visgraat vloer leggen

Oude houten vloer (erg ongelijk) egaliseren en nieuwe click pvc visgraat vloer leggen (57m2) Ik heb een variant gezien Comfy click van het merk Floer. Als u dit ook kan leveren, graag meenemen in de offerte.

Visgraat parketvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe visgraat parketvloer laten leggen in de woonkamer, gang en keuken. Totaal 55/ 60 m2. De huidige vloer is al weggehaald en de nieuwe vloer hebben wij aangeschaft.

Visgraat lamelparket vloer leggen

Ik wil graag in de woonkamer en keuken, van 37m2, een lamelparket vloer laten leggen. In totaal 18 mm dik. De ondervloer kunnen we zelf leggen. De vloer kopen we zelf. Graag zouden we een bis in de vloer willen.

Partners

Partners van Casius