Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor flexxfloor laminaat leggen en plinten verzorgen:

Flexxfloor laminaat leggen en plinten verzorgen

Het gaat om het leggen van 55m2 laminaat en bijbehorende plinten. Gaat om een Flexxfloor. Er zijn geen dorpels in de ruimtes dus het moet doorgelegd worden in één stuk.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexxfloor laminaat leggen en plinten verzorgen uit heel Nederland:

Flexxfloor en laminaat aanleggen

Keuken en gang. Opp. Gang 6m2 en keuken 5m2 misschien laminaat in woonkamer29m2

Flexxfloor laten leggen

We hebben een nieuwe huis gekocht dan willen we op de boven verdieping een flexvloer laten leggen. We hebben ongeveer 37 m2 nodig. Geen idee of het PVC of een ander materiaal gaat worden. Kunt u informatie geven over de verschillende kenmerken? De vloer is een betonnen vloer waar nu laminaat op ligt. Het laminaat halen we zelf weg.

PVC- en laminaatvloer laten leggen in huis

Wij willen graag boven in huis laminaat laten leggen plus plinten met ondervloer. 20 vierkante meter. Tevens de beneden verdieping met Flexxfloor PVC vloerdeel click. Ondervloer Flexxfloors silence. 54 vierkante meter. Zonder plinten. De ondergrond heeft wat lijmresten op de grond. En in een kamer ligt zeil, dat willen we laten liggen. Wij willen dit graag zo snel mogelijk. Het liefste 5/6/7 januari als dit mogelijk is. Kan dit niet, dan eventueel nog 9-10 jan. Wij zitten met verhuizing vandaar graag op korte termijn. De materialen zijn bij Karwei gekocht en in huis.

Appartement verbouwen

Ik wil graag wat werkzaamheden in mijn appartement laten uitvoeren, het gaat om het volgende: - Uitbreken van een (niet-dragende) tussenmuur en hier een grote, half ronde toog maken; - Half ronde toog maken waar vroeger een deur heeft gezeten; - 1 deur dicht maken en afwerken met stuck; - De wanden van de woonkamer verfen in 2 kleuren, ongeveer 35 m2; - 70 m2 Flexxfloor (PVC laminaat) leggen.

Ophang- en montageklussen

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. - ophangen van 14 spots en plafonnières; - ophangen Bruynzeel spiegel badkamer. Optioneel wil ik graag de kosten weten voor het bekleden van 32 traptreden met Flexxfloor laminaat inclusief antislipstrip.

Flexxfloor clicksysteem laten leggen

Graag zouden wij in onze winkel flexxfloors klik laminaat willen laten leggen. Omdat het gaat om een winkel waar al kasten instaan zouden wij dit graag in overleg willen doen. Zodat we vooraf de kosten weten, en hoeveel er gekocht moet worden. Wij denken dat het om 120 m2 gaat.

Flexxfloor laten leggen

Op onze benedenverdieping ligt een Travertin stenen vloer. Hier overheen willen wij een 'Flexxfloor', laminaat, laten leggen. De Flexxfloor is inmiddels gekocht, de vloer moet wel geëgaliseerd worden, egalisatie materiaal is niet gekocht in verband met de verschillende kwaliteiten laten wij dit liever aan de vakman over. Het gaat om een hal, een woonkamer, een open keuken en bijkeuken. De totale oppervlakte is ongeveer 80 m2. Het heeft geen haast maar wel indien mogelijk voor de herfst. Ruimtes moeten leeggehaald worden.

Flexfloor leggen

Ik zoek iemand die mijn Flexxfloor tegels kan leggen, het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. De ondergrond is glad laminaat ik heb mij laten vertellen dat dit een geschikte ondervloer is.

Flexxfloor laminaat laten leggen

Een PVC Flexxfloor laminaat vloer leggen van totaal 37 m2. Het gaat om de kamer, gang en de keuken. Het laminaat is in ons bezit, gekocht bij gamma. Er ligt op dit moment ook laminaat op de vloer, hier kan het overheen worden gelegd.

Flexxfloor laten leggen

Door verstopping in de afvoer van gootsteen en vaatwasser is er vocht onder het laminaat van de keukenvloer gekomen. De gehele begane grond heeft dezelfde laminaatvloer. We willen het keuken deel, ongeveer 12 m2, vervangen met een Flexxfloor tegel. We zouden graag een offerte zien voor het verwijderen van het laminaat in de keuken en het leggen van een Flexxfloor, inclusief ondervloer. Gelieve bellen na 16 uur in verband met werk.