Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren van loods vloer:

Egaliseren van loods vloer

Het gaat om een bestrating vloer van 200 m2
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren van loods vloer uit heel Nederland:

Betonvloer in loods laten egaliseren

Ik wil graag een betonvloer in loods laten egaliseren 570 m2. Hier en daar zitten behoorlijk wat resten van verf en lijm op de vloer. In overleg met de klant het afvoer van de afval. Materiaal door vakman. Werkplek is goed bereikbaar.

Betonvloer in een loods egaliseren

Een bestaande ongelijke vloer (beton) in een loods egaliseren 16 x ongeveer 8 meter ik denk aan bv alleen vlak maken of een kunststof vloer Komt later vloerbedekking overheen doel: ruimte voor een muziekvereniging

Bestrating aanbrengen

Ik wil wat bestrating gaan vervangen op het terrein van mijn loods. Er liggen nu klinkers in, die zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Ik voer zelf wat zand aan en ook opsluitbanden en tegels van 60 x 60 x 5 cm. Ik wil er een drain in leggen met grind erin. Daarover wil ik graag advies. Vervolgens wil ik alles laten egaliseren en er 100 m² laten bestraten met genoemde tegels. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Bestrating aanbrengen op erf en in een loods

Graag volledige bestrating erf en loods. Totaal 850 m2. Bestraten van loods 360 m2 en erf 490 m2. Het is nu een harde ondergrond met gebroken puin. Ik doe zelf het voorwerk als egaliseren en het aanbrengen van zand. Betonklinkers inclusief 4 straatkolken voor afvoer hemelwater. Leveren en leggen. Ergens in de maand juni uitvoering van het werk, precieze datum nader te bepalen. Ik reken op een scherpe prijs.

Egaliseren van vloer in een loods

Egaliseren van een vloer in een loods. De vloer heeft een oppervlak van 4 bij 6 meter en loopt ongeveer 5 centimeter af. Ondergrond is epoxy. Graag informatie of dit mogelijk is en met welk materiaal en voor welke prijs.

Opknappen loods

Wij willen een loods opknappen. Daar moet afvoer komen voor 2 douches en 2 toiletten. Vloer egaliseren. Ruitjes vervangen door dubbelglas. Schilderwerk. Muurtjes maken.