Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Horst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Horst heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Horst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Horst of directe omgeving.

41 klanten uit Horst bevelen een bij Casius in Horst aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Horst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementvloer in souterrain storten, vloerverwarming en pvc vloer, houten vloer vervangen door betonnen vloer met vloerverwarming, dekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen, vloertegels leggen in bedrijfspand, plaatsen pvc laminaatvloer, betonfundering /vloer voor schuur, marmoleum Piet Boon vloer leggen, betonvloer storten schuur, vervangen plavuizenvloer, egaliseren leggen PVC/Laminaat, betonvloer storten in stal, plavuizen en vloerverwarming verwijderen, egaliseren en vloerverwarming opnieuw plaatsen, kurken vloer leggen, visgraat laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Horst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Horst:

Laminaat leggen

In het appartement met een vloeroppervlak van ongeveer 65 m2 dient laminaat gelegd te worden. Het zal gaan om een ondervloer, laminaat en plakplinten. De woning is tijdens het leggen leeg.

Laminaat laten leggen

Laminaat leggen op 2e verdieping (huiskamer). Vloer oppervlak is 20m2. De ondervloer en plinten zitten er al. Klant koopt het materiaal bij de GAMMA. Laminaat is 6mm. Dik. Het type laminaat is: Imagine Eiken Grijs. Klant wenst graag de situatie te laten bekijken en wenst een offerte te ontvangen. Klant heeft geen haast, maar het moet niet 3 tot 4 maanden duren.

Vloer laten leggen

Ik wil graag 80 m² laminaat laten leggen in onze woning. Spullen heb ik in mijn bezit. Geen voorwerk nodig. Het moet wel voor 2 december af zijn!

Vloer schuren en donkerder aflakken

Vloer van 58 m2 dient opnieuw geschuurd en donkerder gelakt te worden. Het gaat om een houten vloer.

Betonnen vloer storten en vlinderen

Een betonnen vloer storten en vlinderen. Onder de overkapping van 8 x 3,25 x 10 cm. Ik zorg dat alles waterpas staat inclusief zeil en betongaas. Adviseren jullie om de vloer aan het huis te maken? Is er een vorstrand nodig?

Vloer met plinten leggen

Ik heb bij de Praxis Venray een vloer gekocht maar hier zit een fout in. Nu krijg ik een nieuwe vloer en plinten, en met een offerte van jullie krijg ik ook het leggen vergoed. Het gaat om ongeveer 35 a 40 m2 laminaat, onder verdieping. Ik heb toen ongeveer 6 plakplinten gekocht en 6 hoge plinten, dit moet allemaal z.s.m gelegd worden. Praxis heeft dus een offerte nodig. Ik hoop dat jullie mij deze zo snel mogelijk kunnen geven, moest al zo lang wachten op antwoord. Dus ik hoop snel van een goede vloer te kunnen genieten!

Laminaat leggen op de gehele bovenverdieping

Op de gehele bovenverdieping van onze woning, waar nu een houten vloer ligt, willen we 35 m² laminaat over de houten vloer heen laten leggen. De boven verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een overloop. Het gaat alleen om het leggen van het laminaat. Er ligt al ondervloer en er zijn geen plinten nodig. Alle materialen zijn al aanwezig. We ontvangen graag een offerte voor de legkosten.

Complete laminaatvloer leggen in het appartement

Laminaat/ondervloer/plakplinten leggen.

Parketvloer leggen

Het leggen van +/- 39 m2 parketvloer. Het gaat om 3 slaapkamers en een kleine gang. Het is een parketvloer van Cederhout, de vloer en de ondervloer zijn aanwezig. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Parketvloer schuren en kleur olie

Eiken parket vloer van ± 35 m2 schuren en in kleur olieen.

behandeld grenen vloer leggen

Wij willen graag een houten vloer in de huiskamer 42M2 incl plint laten leggen.