Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer laten schuren:

Houten vloer laten schuren

Ik wil graag de vloer in de slaapkamer (16 m2) en op de overloop (5 m2) laten schuren. De vloer bestaat uit een houten mozaïek parket.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer laten schuren uit heel Nederland:

Dakopbouw, dakkapel en betonvloer plaatsen

We hebben een huis gekocht en willen graag een dakopbouw op de gemetselde garage. De afmeting van de garage 7.20 x 2.65. De garage wil ik voorzien van een betonvloer, waar nu een zwevende houten vloer ligt. Daarnaast wil ik graag aan de voorzijde van het huis een dakkapel laten plaatsen van ca. 5,5 m breed.

Betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis. Dit huis heeft in de woonkamer nog de oude houten vloer (1964). We onderzoeken graag de mogelijkheden om deze te vervangen door een betonnen vloer. Het betreft een ruimte van 7,14 x 3,65 meter. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer realiseren op de 1e verdieping. Ook deze ruimte heeft nu een houten vloer die we dan moeten vervangen, dit gaat om een ruimte van 1,97 x 2,54 meter. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en horen graag van u.

Aanbouw slaapkamers/badkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbreiding van de bestaande woning. Graag casco, met vloerverwarming, een houten constructie en aluminium openslaande buitendeuren. Ook wil ik graag zeer goed e isolatie voor vloer, wanden glas en plafond. Bijgevoegd 3 bouwtekeningen.

Egaliseren houten vloer

Ik zoek een vloerlegger die mijn krakende houten vloer kan herstellen op de tweede verdieping (zowel hal als de slaapkamers). In de slaapkamers liggen platen en daaronder ook de houten vloer zoals op de afbeelding te zien is. Totaal tussen de 40 en 42 vierkante meter.

Vloer woonkamer en keuken egaliseren

Ik zoek een vloerlegger die mijn vloer kan egalseren in de keuken en woonkamer door middel van egaline. Wij hebben recent vloerverwarming laten leggen en dat is ingesmeerd met tegellijm. De oppervlakte is in totaal 41 m2, bevindt zich op de begane grond. Er wordt een houten vloer aangelegd door iemand anders.

Badkamer aanleggen in 3e slaapkamer

De afmetingen van de betreffende slaapkamer zijn 2,15 bij 3,45. Op dit moment is er spraken van een houten vloer waar nu nog tapijt op ligt (dit zullen wij verwijderen). In de kamer is al water aanwezig middels een fonteintje . Alle overige leidingen dienen nog te worden doorgetrokken. Uiteraard moet er nog een betonen vloer te worden aangebracht. De bedoeling is een basis badkamer een douche, een toilet (nieuwe nog niet ergens los gekocht) het huidige fonteintje en een wasmachine aansluiting.

Moderne topvloer laten leggen

Ik maak graag binnenkort een afspraak voor advies en offerte voor een moderne vloer over houten balken, en een deel in de nieuwe aanbouw. Ik ga verbouwen en wil de voorbereidingen van ondervloer en verwarming aanpassen op keuze eindvloer. Het gaat om 60 m2.

Vloeren vervangen en isolatie (deels)

Het gaat om 3 slaapkamers (17.6, 10.7 en 7.6 m2) en een overloop van ongeveer 6 m2). De huidige houten vloer moet verwijderd worden en vervangen met een laminaat vloer (we willen 1 vloer over de hele verdieping). Aanvullend dient in de grootste slaapkamer, isolatie aangebracht te worden. Deze slaapkamer heeft een houten vloer. De andere kamers hebben betonnen vloeren.

Houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming

Wij willen graag de huidige houten vloer in de woonkamer (met kruipruimte) vervangen door een betonvloer met isolatie en vloerverwarming (hoofdverwarming). Er zit al een verdeler met voldoen extra aansluitingen. Het gaat om een vloer oppervlak van ± 28 m². De vloerverwarming kan op de hoofdverwarming worden aangesloten. De afwerking van de vloer bespreek ik met de vakman.

Houten vloer leggen

Ik zoek een vloerlegger die op de eerste verdieping van mijn huis gebruikte houtenlaminaat opnieuw kan aanleggen, schuren en lakken. In totaal tussen de 20 en 25 m2. Ondervloer is al aangelegd en de ondergrond is beton. Na verhuizing houten vloer opnieuw leggen en mooi maken

Partners

Partners van Casius