Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor rand van garagevloer vullen en vlakken:

Rand van garagevloer vullen en vlakken

Ik wil graag de rand van mijn garagevloer langs de muur laten vullen en egaliseren over een lengte van circa 5 meter. De sleuf is schuin en maximaal 10 cm diep en maximaal 20 cm breed. Zie 2 bijgevoegde foto's.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rand van garagevloer vullen en vlakken uit heel Nederland:

Vervangen van garagevloer

Hierbij wil ik graag een offerte vragen voor het verwijderen van een verzakte cement/beton garagevloer van een particuliere garage (oppervlakte ca. 15m2), het egaliseren/ophogen van de ondergrond en vervolgens het opnieuw storten van een nieuwe vloer en glad afwerken. Het gaat om een dubbele garage van ca. 5,5 x 5,3 m (30 m2) met een cement/beton vloer waarvan alleen de rechterhelft verzakt is. (Vermoedelijk is de garage ooit een enkele garage geweest, die later is verbreed tot een dubbele; de vloer van de linkerhelft is daarbij destijds apart/later gelegd, en nu is de oude (rechter)vloer verzakt geraakt precies langs de scheidslijn tussen beide helften). De verzakking van de vloer is heel gelijkmatig, met hoogteverschil met de andere helft oplopend bij de inrit van ca. 3cm tot 12cm aan de achterzijde. Er zijn nergens breuken of kuilen. Aan de rand van de vloer bij de muren en andere helft van de vloer (welke niet verzakt is) zie je duidelijk dat alléén de vloer ingezakt is (er is geen indicatie dat de muren ook verzakt zijn). Ik vermoed dat de vloer op zand is gelegd en door inklinking van de grond over vele jaren langzaam verzakt is. Dikte van de vloer schat ik op 10cm. Ik neem aan dat er bewapening in zit. De wens is om de verzakte rechterhelft van deze vloer (ca. 15m2) volledig te vervangen door een nieuwe vloer die mooi aansluit op de bestaande vloer van de linkerhelft. De vloer dient voldoende draagkracht te hebben voor één auto. Foto's en tekening in bijlage geven de situatie nader weer. Graag ontvang ik van u een offerte voor het vervangen van de vloer. Waar nodig kunnen wij een afspraak maken om ter plekke de situatie exact op te nemen indien foto's en beschrijving onvoldoende is. Voor vragen ben ik bereikbaar via telefoon en email. Een redelijke prijsindicatie is in dit stadium ook voldoende.

Betonnen vensterbank en drempel repareren

Bij de overgang van onze oprit naar de betonnen vloer van de garage is de metalen strip bij de garagevloer kapot gegaan. Er is nu een opstaande rand van ongeveer 3 cm. Ik laat graag even door een vakman beoordelen of daar weer een metalen strip geplaatst moet worden als waterkering, of dat het hoogteverschil kan worden vlak gesmeerd. Verder hebben wij een betonnen vensterbank waar aan de onderzijde wat cement moet worden aangesmeerd. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij uw advies en prijsopgave.

Betonnen garagevloer egaliseren

Het egaliseren van een betonnen vloer van de garagebox plus de opstaande rand bij de inrit. Het gaat om ongeveer 18 m2.

Luik maken

Gat in garagevloer moet afgewerkt worden tot luik voor kruipruimte. Gat is recent aangebracht om bij onbegaanbaar gedeelte van kruipruimte te komen. Naar mijn idee volgende werkzaamheden: rand frezen, metalen hoekprofiel te plaatsen, vochtvaste houtplaat op maat maken en plaatsen.

Garagevloer betegelen

Garagevloer van ongeveer 18 m2 betegelen. Vloer is vlak en netjes. Prijs graag inclusief en exclusief vloertegels. Eventueel nog een plint langs de rand maken.