Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kliklaminaat laten leggen:

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil klik laminaat leggen op de bovenverdieping (3 slaapkamers + overloop). Stroken zijn extra breed (32 cm). Ondervloer leg ik zelf. Plinten plaats ik ook zelf. Het gaat om een oppervlak van maximaal 45 m2.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kliklaminaat laten leggen uit heel Nederland:

PVC kliklaminaat laten leggen

Ik wil graag ongeveer 95 vierkante meter PVC kliklaminaat laten leggen inclusief plinten in iedere ruimte van het huis behalve de badkamer en bij de CV ketel. Zie bijgeleverde plattegrond.

Kliklaminaat zwevend leggen

Ik wil graag Praxis kliklaminaat, brede planken van 8 mm laten leggen. Het moet zwevend gelegd worden, inclusief plakplinten en een ondervloer. Het is een L-vormige woonkamer in een appartement. Totaal vloeroppervlak is 32 vierkante meter. Oude tapijt verwijder ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Ondervloer, laminaat, plinten en behang aanbrengen

Graag zou ik een ondervloer willen laten leggen, een laminaatvloer en hoge plinten. Daarnaast zou ik ook graag dezelfde kamer willen laten behangen met glad vliesbehang. De muren hebben een afmeting van 2.50 meter hoog, 2.75 meter breed (raamkant met deur erin), 4.83 meter breed over langste zijde, andere zijde 4.35 meter, laatste zijde tegenover raamzijde 3.28 meter (door hoeken). De vloer is zo´n 18 m2. Eventueel met voorwerk, dit gaat om kliklaminaat maar is erg beschimmeld. Mocht u het doen dan graag.

Laminaat opnieuw laten leggen

Ik wil graag mijn laminaat opnieuw laten leggen. Er is schade door water. Ik heb al nieuwe planken voor de beschadigde planken, maar het is kliklaminaat waardoor een groot gedeelte opnieuw moet worden gelegd om bij de plek met schade te komen. Er moet ongeveer 24 m2 opnieuw gelegd worden.

Laminaat, ondervloer en hoge plinten laten leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van kliklaminaat plus ondervloer en hoge plinten. Het gaat om een nieuwbouw woning in Zuidbroek, de korrelhoed die wordt opgeleverd. Volgens mij zijn de te leggen vierkante meters ongeveer 106 m2 en ongeveer 76 meter wat de plinten betreft. Ik heb een bouw tekening mee verzonden voor een exacte berekening. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Laminaat opnieuw leggen

Door waterschade moeten ongeveer 4 laminaatplanken vervangen worden. Deze planken heb ik nog in huis. Er zal ongeveer 24 vierkante meter opnieuw moeten worden gelegd. Omdat de beschadigde planken in het midden, maar redelijk aan de zijkant liggen zal er wel een stuk opnieuw gedaan moeten worden. Ook omdat het kliklaminaat is. Graag ontvang ik een offerte van de prijs voor het opnieuw leggen.

Laminaat herleggen na waterschade

Door waterschade moeten ongeveer 4 laminaatplanken vervangen worden. Deze planken zijn heb ik nog in huis. Omdat deze planken in het midden, maar redelijk aan de zijkant. Omdat het kliklaminaat is zal er ongeveer 24m2 opnieuw moeten worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte van de prijs voor het opnieuw leggen.

PVC kliklaminaat aan laten leggen

Ik wil pvc kliklaminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om de hele woning. 100 vierkante meter. Wat zijn de kosten?

PVC kliklaminaat laten leggen

Ik wil pvc kliklaminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om de hele woning. 100 vierkante meter. Wat zijn de kosten?

Kliklaminaat laten leggen

Hello, we need to make 3 bedrooms and 2 gangen in our house in Amstelveen, we have the material, we would like to know the price and the days you can make it, please call me to talk about more details, thank you! Mila

Partners

Partners van Casius